2017.11.22.@ 00.11

Horoszkóp: November 22., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 22-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: November 22., Szerda

Kos: Szuper a hangulatod, mindenhez optimistán állsz, így még a legváratlanabb és legnehezebb szitukat is könnyedén kezeled, ami mázli, mert lesz ma részed bennük bőven!

Bika: Már nagyon vártad a mai programodat, de sajnos úgy alakul, hogy el kell halasztanotok. Ettől még lehet szuper az estéd! Mit szólnál egy kuckózós, csajos estéhez? Úgyis rád fér egy kis pihenés!

Ikrek: Túl sokat agyalsz az exeiden, azon rágod magad, és hogy mit rontottál el. Ideje lenne továbblépned, ehhez pedig az első lépés, hogy megszabadulj minden olyan tárgytól, ami rájuk emlékeztet. Ma délután például rá is vehetnéd magadat!

Rák: Nincs sok feladatod, de akkor se lógasd a lábad, fontos, hogy azt lássa a főnököd és a kollégáid, hogy fejlődni szeretnél. Használj ki minden alkalmat, hogy újat tanulhass, még akkor is, ha az nem tartozik közvetlenül a te munkakörödhöz!

Oroszlán: Mostanában eléggé magadba fordultál, teljesen kizártad a kollégáidat, ami miatt talán kicsit neheztelhetnek rád. Próbálj meg nyitni feléjük, kérdezd meg, hogy vannak, menj el velük ebédelni vagy kávézni. Értékelni fogják az igyekezeted!

Szűz: Egy nagyon régi ismerősöd ismét felbukkan, ami felkavarja a nyugis mindennapjaidat. Korábban jóban voltatok, de megszakadt a kapcsolat, most viszont közelebb kerülhetek egymáshoz, mint valaha…

Mérleg: Már elkönyvelted magadban, hogy ezt a karácsonyt is kis költségvetésből kell kihoznod, de ma váratlanul rendeződik az anyagi helyzeted. Máris kezdhetsz gondolkodni azon, hogy kit mivel lepsz meg!

Skorpió: Ki vagy merülve, de nem fizikailag, inkább szellemileg fáradtál el. Ezen a sok alvás önmagában nem segít, kicsit vissza kéne venned a hajtásból és több időt szánnod az olvasásra, filmezésre és az edzésekre!

Nyilas: Egy ideje már azt érzed, hogy nem vagy jó helyen, nem tesz boldoggá a munkát és sokkal szívesebben csinálnál valami kreatívabbat. Azért ne mondj fel azonnal, kezdj el tanulni új dolgokat, és csak akkor válts, ha már biztos a helyzeted.

Bak: Ma rengeteg emberrel kell tárgyalnod, problémát kezelned, megoldásokat keresned. Nagyobb szükséged lesz a türelemre, mint eddig bármikor, viszont ha sikerül ezt a napot megugranod, nagyon büszke és elégedett leszel!

Vízöntő: Nagyon unatkozol, úgy érzed, nem történik semmi. Ne aggódj, ez csak átmeneti időszak, nemsokára hatalmas változás jön az életedben, amikor nem is bírod követni, úgy pörögnek majd az események!

Halak: A kollégáid többsége kezd teljesen kimerülni, semmi másra nem tudnak gondolni, mint az év vég szabadság, te viszont tele vagy energiával, ezerrel pörögsz reggeltől estig. Ne lepődj meg rajta, ha nem tudnak követni és ezért kicsit idegesíted őket!

Címkék: : horoszkóp bak bika csillagjegy halak ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!