2017.11.29.@ 00.11

Horoszkóp: November 29., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 29-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: November 29., Szerda

Kos: Szuper, hogy kitűztél magad elé egy célt, amit minden áron szeretnél elérni, de azért ne hanyagold el a többi kötelezettségedet sem. Ma próbáld meg utolérni magadat minden téren!

Bika: Ne aggódj már előre azon, hogy valamit elrontasz, mert ez teljesen leblokkol! Vágj bele bátran az új feladatokba, ráérsz majd akkor megoldásokat keresni, ha valóban hibázol.

Ikrek: Ha túlhajtod magad, csak fáradt leszel, kapkodsz és összecsapod a feladataidat. Haladj lassabban, de pontosabban, így is végezni fogsz péntekre, ráadásul a hétvégi buliban sem akarsz majd állva elaludni!

Rák: Most igazán kreatívnak kéne lenned, de valahogy egyik ötleted sem tetszik, egyáltalán nem vagy megelégedve magaddal! Pedig nem a teljesítményeddel van a baj, hanem az önbizalmaddal, ezt az is bizonyítja, hogy egy rakás pozitív visszajelzést kapsz…

Oroszlán: Érzed, hogy a barátodnak valami baja van veled, de se energiád se kedved nincs most ezzel foglalkozni, inkább tudomást sem veszel a problémáról. Pedig jobb lenne szembe nézned vele, mert csak egyre rosszabb lesz a helyzet!

Szűz: Azzal szembesülhetsz ma, hogy egy csomó fontos dologról megfeledkeztél. Ez nem is csoda, hiszen kialvatlan és szétszórt vagy napok óta! Ideje lenne beszerezned egy határidő naplót…

Mérleg: Szíved szerint a barátoddal töltenéd az egész napot, de sajnos mindkettőtöknek rengeteg a dolga, örültök, ha sikerül időben ágyba kerülnötök. Ez most egy húzósabb időszak, de csak néhány napig tart!

Skorpió: Teljesen belefeledkezel az egyik projektedbe, annyira, hogy észre sem veszed, milyen hatalmas feszkó alakult ki a munkahelyeden. De nem is baj, így legalább teljesen ki tudsz maradni a balhéból!

Nyilas: Már most mindenki a karácsonyi programokkal nyúz, téged pedig nyomaszt, hogy nem tudsz egyszerre több helyen lenni. Oké, hogy nem akarsz senkit sem megbántani, de az is fontos, hogy te is jól érezd magad az ünnepek alatt!

Bak: Egy közeli barátod egy hatalmas és kicsit kínos szívességet kér tőled, amit neked egyáltalán nincs kedved teljesíteni. Viszont mielőtt nemet mondasz, azért abba is gondolj bele, hogy vajon fordított esetben ő megtenné-e ezt érted!

Vízöntő: Szuper formában vagy testileg és szellemileg is. Rengeteg dologra kell egyszerre figyelned, de mindent tökéletesen kézben tartasz, sőt még annyi energiád is marad estére, hogy beleférjen egy extra edzés!

Halak: Mostanában különösen foglalkoztat a jövőd, aggódsz és szorongsz amiatt, hogy talán nem jó irányba haladsz. Ma is egész nap csak ezen kattogsz, miközben észre sem veszed, hogy így egy csomó szuper lehetőség mellett mész el!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Július 13., Hétfő

Horoszkóp: Július 13., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 13-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 10-én is!

Ez a csillagjegyek 3 legrosszabb tulajdonsága

Senki sem tökéletes, és a sok pozitív mellett minden jegynek van rá jellemző negatív tulajdonsága is!

Horoszkóp: Július 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 9-én is!

4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Csak rosszul jöhetsz ki a dologból!

Horoszkóp: Július 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 8-án is!

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Számukra csak a másik létezik – akár hosszú éveken keresztül!

Horoszkóp: Július 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Horoszkóp: Július 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 3-án is!

Horoszkóp: Július 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 2-án is!

Horoszkóp: Június 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 30-án is!