2017.11.30.@ 00.11

Horoszkóp: November 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 30-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: November 30., Csütörtök

Kos: Elégedetlen vagy a mostani életeddel, a melóddal vagy a külsőddel? Nem kell várnod az újévig, hogy fogadalmat tegyél, már most is elkezdhetsz apró dolgokon változtatni, belevágni valami újba!

Bika: Minden évben túlköltekezel karácsonykor, januárban pedig az utolsó fillérjeidet számolgatod? Könnyebb dolgod lenne, ha megbeszélnél a családoddal egy maximális árat, aminél nem vesztek drágább ajándékot egymásnak. Valószínűleg te is, de ők is megnyugodnának tőle.

Ikrek: Ma durván lesokkolhat a bankszámla-egyenleged! Mostanában rengeteget költöttél, de egyáltalán nem tartottad számon, de ha mostantól karácsonyig csakis a legfontosabbakat veszed meg, még egyenesbe jöhetsz.

Rák: Ma a szokásosnál is érzelmesebb hangulatban vagy, szerencsére a pasid is partner ebben, szóval ma nyugodtan lelkizhetsz, ha erre van szükséged, bármit meg tudtok majd beszélni!

Oroszlán: Megérdemelsz végre egy szabadnapot! Minden melódat, amit csak tudsz, halaszd holnapra, a mai napot pedig szánd magadra. Edzés, shoppingolás, mozi vagy sorozat-maraton a kanapén, mindegy mit csinálsz, csak kapcsolj ki kicsit!

Szűz: Izgalmas nap vár rád! Már reggel egy szuper hírt kapsz, de a délután is tartogat néhány meglepetést a számodra. Már-már filmbeillő dolgok törtnének veled, de hidd csak el, ez tényleg a valóság!

Mérleg: Keményen dolgozol, annak ellenére, hogy semmi kedved hozzá. Csak gépiesen csinálod a feladataidat, hogy minél előbb letudhasd mindet, de így előfordulhat, hogy több hibát is vétesz. Szánj időt legalább arra, hogy leellenőrzöd magadat!

Skorpió: Oké, hogy már szinte nincs is melód és közeleg a szabi, de ne unatkozz ilyen feltűnően! A főnöködnél ez tuti nem jó pont, sőt így talán még az utolsó pillanatban meglephet egy nehéz feladattal…

Nyilas: Bármennyire is szorít az idő, ma ne hozz meg fontos döntéseket. Ha már ennyit halogattad, egy nap már belefér, mivel ma nagyon a pillanatnyi érzéseid irányítanak és egyáltalán nem látod racionálisan a dolgokat!

Bak: Hihetetlenül feszült vagy, már a legapróbb dolgokon is felhúzod magadat, ordítani tudnál szinte bárkivel. A legjobb, ha ma nem mész sokat emberek közé, maximum egy lazító jóga órát vállalj be!

Vízöntő: Fáradt vagy, de nem alvásra, hanem egy hatalmas bulira van szükséged. Miért várnál péntekig a szórakozással, amikor csütörtök este is egymást érik a jobbnál jobb partik?

Halak: Mindenki legszívesebben már most szabira menne, te viszont még mindig meló-üzemmódban vagy és nem is akarsz leállni. Viszont nem biztos, hogy érdemes úgy új projektbe belevágni, hogy rajtad kívül senki sem vesz komolyan már semmi feladatot az ünnepek előtt!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!