2017.11.30.@ 00.11

Horoszkóp: November 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 30-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: November 30., Csütörtök

Kos: Elégedetlen vagy a mostani életeddel, a melóddal vagy a külsőddel? Nem kell várnod az újévig, hogy fogadalmat tegyél, már most is elkezdhetsz apró dolgokon változtatni, belevágni valami újba!

Bika: Minden évben túlköltekezel karácsonykor, januárban pedig az utolsó fillérjeidet számolgatod? Könnyebb dolgod lenne, ha megbeszélnél a családoddal egy maximális árat, aminél nem vesztek drágább ajándékot egymásnak. Valószínűleg te is, de ők is megnyugodnának tőle.

Ikrek: Ma durván lesokkolhat a bankszámla-egyenleged! Mostanában rengeteget költöttél, de egyáltalán nem tartottad számon, de ha mostantól karácsonyig csakis a legfontosabbakat veszed meg, még egyenesbe jöhetsz.

Rák: Ma a szokásosnál is érzelmesebb hangulatban vagy, szerencsére a pasid is partner ebben, szóval ma nyugodtan lelkizhetsz, ha erre van szükséged, bármit meg tudtok majd beszélni!

Oroszlán: Megérdemelsz végre egy szabadnapot! Minden melódat, amit csak tudsz, halaszd holnapra, a mai napot pedig szánd magadra. Edzés, shoppingolás, mozi vagy sorozat-maraton a kanapén, mindegy mit csinálsz, csak kapcsolj ki kicsit!

Szűz: Izgalmas nap vár rád! Már reggel egy szuper hírt kapsz, de a délután is tartogat néhány meglepetést a számodra. Már-már filmbeillő dolgok törtnének veled, de hidd csak el, ez tényleg a valóság!

Mérleg: Keményen dolgozol, annak ellenére, hogy semmi kedved hozzá. Csak gépiesen csinálod a feladataidat, hogy minél előbb letudhasd mindet, de így előfordulhat, hogy több hibát is vétesz. Szánj időt legalább arra, hogy leellenőrzöd magadat!

Skorpió: Oké, hogy már szinte nincs is melód és közeleg a szabi, de ne unatkozz ilyen feltűnően! A főnöködnél ez tuti nem jó pont, sőt így talán még az utolsó pillanatban meglephet egy nehéz feladattal…

Nyilas: Bármennyire is szorít az idő, ma ne hozz meg fontos döntéseket. Ha már ennyit halogattad, egy nap már belefér, mivel ma nagyon a pillanatnyi érzéseid irányítanak és egyáltalán nem látod racionálisan a dolgokat!

Bak: Hihetetlenül feszült vagy, már a legapróbb dolgokon is felhúzod magadat, ordítani tudnál szinte bárkivel. A legjobb, ha ma nem mész sokat emberek közé, maximum egy lazító jóga órát vállalj be!

Vízöntő: Fáradt vagy, de nem alvásra, hanem egy hatalmas bulira van szükséged. Miért várnál péntekig a szórakozással, amikor csütörtök este is egymást érik a jobbnál jobb partik?

Halak: Mindenki legszívesebben már most szabira menne, te viszont még mindig meló-üzemmódban vagy és nem is akarsz leállni. Viszont nem biztos, hogy érdemes úgy új projektbe belevágni, hogy rajtad kívül senki sem vesz komolyan már semmi feladatot az ünnepek előtt!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!