2017.11.30.@ 00.11

Horoszkóp: November 30., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 30-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: November 30., Csütörtök

Kos: Elégedetlen vagy a mostani életeddel, a melóddal vagy a külsőddel? Nem kell várnod az újévig, hogy fogadalmat tegyél, már most is elkezdhetsz apró dolgokon változtatni, belevágni valami újba!

Bika: Minden évben túlköltekezel karácsonykor, januárban pedig az utolsó fillérjeidet számolgatod? Könnyebb dolgod lenne, ha megbeszélnél a családoddal egy maximális árat, aminél nem vesztek drágább ajándékot egymásnak. Valószínűleg te is, de ők is megnyugodnának tőle.

Ikrek: Ma durván lesokkolhat a bankszámla-egyenleged! Mostanában rengeteget költöttél, de egyáltalán nem tartottad számon, de ha mostantól karácsonyig csakis a legfontosabbakat veszed meg, még egyenesbe jöhetsz.

Rák: Ma a szokásosnál is érzelmesebb hangulatban vagy, szerencsére a pasid is partner ebben, szóval ma nyugodtan lelkizhetsz, ha erre van szükséged, bármit meg tudtok majd beszélni!

Oroszlán: Megérdemelsz végre egy szabadnapot! Minden melódat, amit csak tudsz, halaszd holnapra, a mai napot pedig szánd magadra. Edzés, shoppingolás, mozi vagy sorozat-maraton a kanapén, mindegy mit csinálsz, csak kapcsolj ki kicsit!

Szűz: Izgalmas nap vár rád! Már reggel egy szuper hírt kapsz, de a délután is tartogat néhány meglepetést a számodra. Már-már filmbeillő dolgok törtnének veled, de hidd csak el, ez tényleg a valóság!

Mérleg: Keményen dolgozol, annak ellenére, hogy semmi kedved hozzá. Csak gépiesen csinálod a feladataidat, hogy minél előbb letudhasd mindet, de így előfordulhat, hogy több hibát is vétesz. Szánj időt legalább arra, hogy leellenőrzöd magadat!

Skorpió: Oké, hogy már szinte nincs is melód és közeleg a szabi, de ne unatkozz ilyen feltűnően! A főnöködnél ez tuti nem jó pont, sőt így talán még az utolsó pillanatban meglephet egy nehéz feladattal…

Nyilas: Bármennyire is szorít az idő, ma ne hozz meg fontos döntéseket. Ha már ennyit halogattad, egy nap már belefér, mivel ma nagyon a pillanatnyi érzéseid irányítanak és egyáltalán nem látod racionálisan a dolgokat!

Bak: Hihetetlenül feszült vagy, már a legapróbb dolgokon is felhúzod magadat, ordítani tudnál szinte bárkivel. A legjobb, ha ma nem mész sokat emberek közé, maximum egy lazító jóga órát vállalj be!

Vízöntő: Fáradt vagy, de nem alvásra, hanem egy hatalmas bulira van szükséged. Miért várnál péntekig a szórakozással, amikor csütörtök este is egymást érik a jobbnál jobb partik?

Halak: Mindenki legszívesebben már most szabira menne, te viszont még mindig meló-üzemmódban vagy és nem is akarsz leállni. Viszont nem biztos, hogy érdemes úgy új projektbe belevágni, hogy rajtad kívül senki sem vesz komolyan már semmi feladatot az ünnepek előtt!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Olvass tovább a legjobb BFF „alapanyagokért".

3 csillagjegy, akinek idén teljesül egy álma

Ha ezer éve küzdesz, hogy elérd a célod, akkor lehet végre a csillagok is az ügyed mellé állnak.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 16-án is!

Ennyire vagy mérgező barát a csillagjegyed szerint

Mi a legrosszabb tulajdonságod a horoszkópod alapján? Olvass tovább a válaszért!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

Horoszkóp: Május 09., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 9-én is!

Horoszkóp: Május 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Horoszkóp: Május 06., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

3 csillagjegy, aki zseniálisan manipulál

Meg fogsz lepődni, kik vannak a listán!

3 csillagjegy, akit a legkönnyebb átverni

Csekkold le, köztük vagy-e te is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Horoszkóp: Május 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 2-án is!