2017.12.11.@ 00.12

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját december 11-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Az elmúlt napokban, hetekben nem volt a topon sem fizikailag, sem lelkileg, de ez most megváltozik! Mintha teljesen kicserélték volna, jó a kedve, lelkes és energikus. Valószínűleg az ünnepek és a szabi közeledte van rá ilyen jó hatással…

Bika: Sikert sikerre halmoz a munkahelyén, ezért a kollégái felnéznek rá, tőle kérnek tanácsot, szinte mindig középpontban van. Ezt a szerepet pedig élvezi is, sőt ki is használja kicsit. Ha úgy érzed, kezd kifordulni magából, nyugodtan szóvá teheted, de csakis a hétvégén hozd fel ezt a témát, hétköznap nem lesz rá nyitott!

Ikrek: A szabi előtti utolsó héten már csak a túlélésre játszik, nincs kedve dolgozni, legfőképpen a kollégáihoz nincs hangulata. Előfordulhat, hogy nyűgös, türelmetlen lesz emiatt még veled is, nézd el neki, mert csak veszekedés lehet belőle, ha kiakadsz ezen.

Rák: Nem rajong a karácsony előtti őrületért, már az ajándékvásárlás gondolata is kiborítja, ezért nagyon nehezen szánra rá magát. Még a héten is csak halogatja a dolgot, viszont az kezdi egyre jobban frusztrálni, hogy még nem vett senkinek semmit. Talán besegíthetnél neki, úgy gördülékenyebben menne az egész!

Oroszlán: Úgy érezheted, hogy sokkal féltékenyebb a szokásosnál, számon kér, kérdezget, tudni szeretné, mit és kivel csinálsz éppen. Közel sem biztos, hogy veled van a gondja, inkább magában bizonytalan, így jobban aggódik a kapcsolatotokért is, mint máskor.

Szűz: Eddig keményen hajtott, most viszont úgy érzi, eljött a megérdemelt pihenés ideje. Éppen ezért szinte semmihez sincs kedve, még az is előfordulhat, hogy egy egész napot alsógatyában a tévé előtt tölt. Megpróbálhatod kimozdítani, de csakis olyan programokat szervezz, amikről biztosan tudod, hogy imádná őket!

Mérleg: Amikor már azt pont azt hitte, hogy ebben az évben nem jöhet már semmi, kap egy váratlan lehetőséget. Lehet utazásról vagy új melóról is szó, de az biztos, hogy nagy dilemma elé állítja a helyzet. Viszont semmiképpen se szólj bele, csak akkor, ha tőled kér tanácsot!

Skorpió: A családjában nincs minden rendben, és ezek a konfliktusok ünnepekkor mindig kiéleződnek, így már előre stresszel azon, mi vár rá karácsonykor. Próbáld meg elterelni a figyelmét, és dobd be, hogy idén még a szokásosnál is több időt tölthetnétek kettesben, nagyon értékelni fogja a kezdeményezésed!

Nyilas: Általában nem lehet vele lelkizni, teljesen elzárkózik attól, hogy az érzéseiről beszéljen. Most viszont, talán az ünnep hatására, érzelmesebb hangulatba kerül és olyan témákra is nyitott, amikre egyébként nem, szóval használd ki a helyzetet, mert ilyen nem lesz egyhamar megint!

Bak: Teljesen kétségbe van esve, mert fogalma sincs, kinek mit kéne vennie, legfőképpen veled van bajban. Nagyon szeretne meglepni, valami emlékezeteset ajándékozni neked, de egyszerűen nincs ötlete. Legyél jófej, vedd le ezt a terhet a válláról és súgd meg neki, mire vágysz!

Vízöntő: Egyre jobban kimerül, mégis hajtja magát, reggeltől estig talpon van és nem áll meg egy pillanatra sem. Ha ezt így folytatja, az biztos, hogy lőttek a maratoni partiknak és idilli karácsonyotoknak, mert egész végig betegen fog feküdni. Vedd rá, hogy pihenjen is, ha nem akarja, hogy az immunrendszere felmondja a szolgálatot!

Halak: Nincs különösebben se jó, se rossz kedve, a melóban már nyugi van, ezért kezd leengedni, ami egy kicsit átcsaphat kedvtelen punnyadásba. Valahogy ki kell rángatnod ebből, talán egy-két közös edzés felrázná kicsit!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán pasi horoszkóp rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját július 16-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 13-án is!

Horoszkóp: Július 12., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 12-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját július 9-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Horoszkóp: Július 5., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 5-én is!

Horoszkóp: Július 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 4-én is!

Horoszkóp: Július 3., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 3-án is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját július 2-án is!

Horoszkóp: Június 28., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 28-án is!

Horoszkóp: Május 27., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 27-én is!

Horoszkóp: Június 26., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 26-án is!

Így spórolj a csillagjegyed szerint

Nyáron a szokásosnál is könnyebb túlkölteni magad a rengeteg programlehetőség és cuki ruhák miatt. Viszont ha követed a csillagok tippjeit, többé nem nullázod le magad hó végére.