2017.12.18.@ 00.12

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját december 18-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Az ünnepek előtti utolsó hét a legtöbb munkahelyen már laza, a kos pasinak viszont még rengeteg melója maradt. Nem biztos, hogy annyi időt tudtok együtt tölteni, mint te szeretnéd, de meg kell értened, hogy ez nem miatta alakult így!

Bika: Nem kell magadban tartanod, ha valamivel nem vagy elégedett a munkahelyeden, viszont ne is az ünnepek előtt rukkolj elő vele a főnöködnél. Akár a feladataiddal, akár a fizuddal van problémád, a nagy beszélgetést halaszd januárra!

Ikrek: Az egyik kollégája szinte semmit nem csinált az elmúlt hetekben, és mivel még idén készen kell lenni mindennel, a pasid kénytelen besegíteni. Nem lesz túl jó kedve tőle, hogy mások helyett kell pluszban dolgoznia, de a hét végére sikerül majd lelazulnia!

Rák: Már teljesen átkapcsolt ünnepi üzemmódba, a munkahelyére is csak szórakozni és lábat lógatni jár be. Igazából nincs semmi dolga, kicsit még unatkozik is, szóval nyugodtan rábízhatsz néhány elintéznivalót, ha te viszont úszol a teendőiddel!

Oroszlán: Az oroszlán pasi nagy dilemma elé néz a héten! Egy elég unalmas év volt 2017 a karrierjében, a héten viszont egyszerre több kihagyhatatlan lehetőséget is kaphat, és hirtelen azt sem tudja, melyiket válassza. Sőt, valószínűleg az utolsó pillanatban dönti majd el, melyik lesz a befutó!

Szűz: Sosem volt túl jó ajándékozásban, most is már hetek óta azon kattog, hogy vajon mivel lepjen meg téged, hogy biztosan örülj. Tehetnél néhány apró megjegyzést, hogy mire vágysz, biztosan venni fogja a lapot és meg is nyugszik kicsit!

Mérleg: Sajnos nem sikerült annyi szabit kivennie, mint amennyit szeretett volna, ezért szinte egész héten duzzogva indul melózni. Nincs túl jó kedve, nyűgös és fáradt, de ez azonnal megszűnik, amint végre nem kell dolgoznia.

Skorpió: Még a szokásosnál is jobban pörög, tele van energiával, így a hét végére sikerül mindent kipipálnia a to-do listájáról. Péntektől pedig jöhet a jól megérdemelt nyugi és pihenés, de addig sajnos tolerálnod kell, hogy reggeltől estig rohangál és alig lehet elérni.

Nyilas: A karácsonyt imádja, de a vásárlást és az azzal járó feszkót és tömeget ki nem állhatja. Így már húzza egy ideje, hogy elintézze az ajándékokat, de ahogy minden évben, most is az utolsó percre hagyja a shoppingolást, amitől persze még idegesebb…

Bak: Imád irányítani, de most úgy érzi, kivették a kezéből a kormányt. Helyette vagy a megkérdezése nélkül döntöttek a kollégái néhány fontos kérdésben, amitől napokig feszült és ingerült lehet. A hétvége közeledtével azért ő is enyhülni fog, nyugi!

Vízöntő: Azt láthatod rajta, hogy furcsán viselkedik, titkolózik, zavarban van, ha a karácsony szóba jön. Mielőtt azonban túlgondolnád a dolgot, csak arról van szó, hogy egy nagy meglepivel készül neked és azt szeretné, hogy tökéletes legyen a közös ünnepetek.

Halak: Nehezen viseli már el a kollégáit, a bejárást a munkahelyére, szíve szerint rég elutazott volna valahova. Jót tenne neki, ha ebben a pár napban otthonról dolgozhatna!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán pasi horoszkóp rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!