2017.12.19.@ 00.12

Horoszkóp: December 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 19-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: December 19., Kedd

Kos: Hiába tervezted meg az ünnepi menetrendet, mindenki beleszól, átszervezi, és azt várja, hogy te alkalmazkodj hozzá. Nyugodtan nyisd ki a szád és mondd el, ha neked valamihez nincs kedved vagy másképp szeretnéd!

Bika: Általában mindent jó előre kitalálsz, alaposan utánajársz mindennek, de most teljesen el vagy csúszva a karácsonyi ajándékokkal, ez pedig nyomaszt. Még azért van néhány napod, ne aggódj, csak kicsit bele kell húznod!

Ikrek: Semmi másra sem vágysz, mint egy klassz könyvvel és egy bögre forró csokival a kanapén tölteni az egész napot. Viszont van még munkád is és több elintézni valód, szóval ezt a programot inkább halaszd hétvégére, ha nem szeretnél mindennel elúszni!

Rák: Borzalmasan indul a napod, az orrod előtt megy el a busz vagy lerobbansz, talán lekésel egy fontos meetinget. De ne ess kétségbe, délutánra már sokkal jobb passzban leszel és lazább lesz a meló is, tarts ki addig!

Oroszlán: Olyan fáradt vagy, hogy lassan az immunrendszered is felmondja a szolgálatot. Figyelj a vitaminbevitelre, szedj extra adag D-vitamint és próbálj meg pihenni, hogy biztosan kihúzd az ünnepekig!

Szűz: Extra érzékeny hangulatban vagy, szinte mindentől meghatódsz, főleg ha távol élsz a családodtól. Nyugi, már csak pár napot kell kibírnod nélkülük, addig is hívd fel többször őket.

Mérleg: A pasiddal többször is sikerül összekapnotok, a fáradtság és a feszkó otthon jön ki belőletek. Talán jobb lenne, ha az ünnepekig kevesebb időt töltenétek együtt, hogy a karácsony már ne veszekedéssel teljen.

Skorpió: Még sok idő van szilveszterig, de te már most azon agyalsz, mit szeretnél 2018-ban másképp csinálni. Írj listát, néhány napon belül pontosan ki fog rajzolódni az újévi fogadalmad!

Nyilas: Te vagy a család legkreatívabb tagja, ezért mindenki téged kér meg, hogy ötletelj, vásárolj, csomagolj helyette. Szerencse, hogy imádod ezt az időszakot, szóval egyáltalán nem esik nehezedre segíteni, bár azért rád férne egy kicsivel több pihenés is!

Bak: Imádod ezt az időszakot, közeleg a karácsony, a szilveszter, a szülinapod. Egy hatalmas buli a következő néhány hét, tele meglepetésekkel, amitől már most izgatott és szuperboldog vagy!

Vízöntő: Oké, hogy megfogadtad, az ünnepi időszakban sem hanyagolod az edzéseket, de azért egy-egy forró csoki vagy süti lecsúszhat! Azért nem kell sanyargatnod magadat, mert szilveszterkor bomba formában szeretnél lenni…

Halak: Végre a családoddal is kiegyensúlyozott a viszonyod és a szerelmi életeddel és tökéletesen meg vagy elégedve. Így könnyebben is magával ragad az ünnep hangulata. Ne lepődj meg, ha azon kapod magadat, hogy karácsonyi dalokat dúdolsz!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Május 22., Kedd

Horoszkóp: Május 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 22-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 18-án is!

Horoszkóp: Május 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 16-án is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 14-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 11-én is!

Horoszkóp: Május 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

Horoszkóp: Május 8., Kedd

Kos: Ha nem próbálsz meg uralkodni az indulataidon, csúnya vitába keveredhetsz a pasiddal, ami akár több napig tarthat. Ugye ezt te sem akarod?

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 7-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 4-én is!

Horoszkóp: Május 3., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Horoszkóp: Május 2., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 2-án is!