2017.12.21.@ 00.12

Horoszkóp: December 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 21-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: December 21., Csütörtök

Kos: Nem bírsz ellenállni a sok sütinek, bejglinek, szaloncukornak, amivel a kollégáid, anyukád vagy épp a barátnőd lep meg? Persze nem is kell böjtölnöd és kínoznod magadat, de azért egy-két finomság után már mondhatsz nemet!

Bika: Utolsó fontos e-mailek a melóban, gyors vásárlás, kozmetikus, baráti karácsonyozás, és mind egy nap! Megint mindent az utolsó pillanatokra sűrítettél be, szóval ne csodálkozz, ha estére teljesen kimerülsz…

Ikrek: Nyugodtabb vagy, mint az elmúlt napokban, de azért még mindig nem tudtál teljesen kikapcsolni és ráhangolódni az ünnepekre. Sokat segítene, ha mostantól nem nézegetnéd egyfolytában a céges e-maileket és nem azon rágnád magadat, hogy vajon mit felejtettél még el!

Rák: A mai nap egyáltalán nem a hatékonyságról fog szólni, főleg ha otthonról dolgozol. Egyáltalán nem tudsz ráhangolódni a munkára, viszont a nassolásra, filmnézésre, csevegésre és ünnepi dekorálásra annál inkább…

Oroszlán: Szétszórtság és figyelmetlenség lesz ma rád jellemző, először a kulcsodat vagy a pénztárcádat hagyod el, utána a mobilod szívódik fel, ráadásul többször is a nap folyamán. Vigyázz a cuccaidra, mert ma könnyen elhagyhatsz valamit!

Szűz: Te is vágysz néhány új dologra, de eddig csak mások meglepetésére költöttél? Neked is jár a karácsonyi ajándék, szóval szerezz be néhány rucit, amiben szuperdögösnek érzed majd magadat a karácsonyi vagy szilveszteri partikon.

Mérleg: Már nagyon hiányzik a családod és alig várod a hétvégét, hogy találkozhassatok? Egy esti forraltborozással és karácsonyi vásározással megnyithatjátok a szezont már ma is!

Skorpió: Hihetetlenül jó a kedved, mindent pozitívan élsz meg, még azt is, amit mások problémának, nyűgnek látnak és próbálnának megszabadulni tőle. Te bátran átvállalod tőlük, és ezért imádnak majd, de azért ne ess túlzásba, még nekik is tart a munkaidő!

Nyilas: A családi karácsonyozás előtt rád férne még egy hatalmas buli a csajokkal! Avassatok fel egy új szórakozóhelyet, próbáljatok ki egy új éttermet, mindegy csak engedd el végre magadat.

Bak: Ha van olyan közeli barátod vagy rokonod, akivel keveset beszéltél idén, vagy esetleg összekaptatok valamin és emiatt nem hívtad fel, akkor itt az idő. Ess túl ezen,hidd el, mindketten megkönnyebbültök majd!

Vízöntő: A nagy rohanásban előfordulhat, hogy elfelejthetsz valami fontosat az ünnepekre. Írj listát, ha ezer dolgot hagytál az utolsó pillanatokra és pipáld is ki, ami már megvan, így sokat segítesz magadon.

Halak: A pasid vagy az egyik barátnőd végre levesz a válladról egy kis terhet, elintéznek helyetted pár dolgot, ami neked már nagyon nem férne bele. Ennyire már régen esett jól egy kis segítség, mert úgy érzed, nyertél egy napot karácsonyig!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját április 23-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 20-án is!

Horoszkóp: Április 18., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 18-án is!

Horoszkóp: Április 17., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 17-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 13-án is!

Horoszkóp: Április 12., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 12-én is!

Horoszkóp: Április 10., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 10-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 6-án is!

Horoszkóp: Április 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 4-én is!

Horoszkóp: Április 3., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 3-án is!

Horoszkóp: Március 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben és a melóban? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 28-án is!

Horoszkóp: Március 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 27-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Romantikus hangulatban van, egyáltalán nem szokása bókokkal és ajándékokkal elhalmozni, de most szinte minden nap meglep valami cuki dologgal. Ne