2017.12.21.@ 00.12

Horoszkóp: December 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 21-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: December 21., Csütörtök

Kos: Nem bírsz ellenállni a sok sütinek, bejglinek, szaloncukornak, amivel a kollégáid, anyukád vagy épp a barátnőd lep meg? Persze nem is kell böjtölnöd és kínoznod magadat, de azért egy-két finomság után már mondhatsz nemet!

Bika: Utolsó fontos e-mailek a melóban, gyors vásárlás, kozmetikus, baráti karácsonyozás, és mind egy nap! Megint mindent az utolsó pillanatokra sűrítettél be, szóval ne csodálkozz, ha estére teljesen kimerülsz…

Ikrek: Nyugodtabb vagy, mint az elmúlt napokban, de azért még mindig nem tudtál teljesen kikapcsolni és ráhangolódni az ünnepekre. Sokat segítene, ha mostantól nem nézegetnéd egyfolytában a céges e-maileket és nem azon rágnád magadat, hogy vajon mit felejtettél még el!

Rák: A mai nap egyáltalán nem a hatékonyságról fog szólni, főleg ha otthonról dolgozol. Egyáltalán nem tudsz ráhangolódni a munkára, viszont a nassolásra, filmnézésre, csevegésre és ünnepi dekorálásra annál inkább…

Oroszlán: Szétszórtság és figyelmetlenség lesz ma rád jellemző, először a kulcsodat vagy a pénztárcádat hagyod el, utána a mobilod szívódik fel, ráadásul többször is a nap folyamán. Vigyázz a cuccaidra, mert ma könnyen elhagyhatsz valamit!

Szűz: Te is vágysz néhány új dologra, de eddig csak mások meglepetésére költöttél? Neked is jár a karácsonyi ajándék, szóval szerezz be néhány rucit, amiben szuperdögösnek érzed majd magadat a karácsonyi vagy szilveszteri partikon.

Mérleg: Már nagyon hiányzik a családod és alig várod a hétvégét, hogy találkozhassatok? Egy esti forraltborozással és karácsonyi vásározással megnyithatjátok a szezont már ma is!

Skorpió: Hihetetlenül jó a kedved, mindent pozitívan élsz meg, még azt is, amit mások problémának, nyűgnek látnak és próbálnának megszabadulni tőle. Te bátran átvállalod tőlük, és ezért imádnak majd, de azért ne ess túlzásba, még nekik is tart a munkaidő!

Nyilas: A családi karácsonyozás előtt rád férne még egy hatalmas buli a csajokkal! Avassatok fel egy új szórakozóhelyet, próbáljatok ki egy új éttermet, mindegy csak engedd el végre magadat.

Bak: Ha van olyan közeli barátod vagy rokonod, akivel keveset beszéltél idén, vagy esetleg összekaptatok valamin és emiatt nem hívtad fel, akkor itt az idő. Ess túl ezen,hidd el, mindketten megkönnyebbültök majd!

Vízöntő: A nagy rohanásban előfordulhat, hogy elfelejthetsz valami fontosat az ünnepekre. Írj listát, ha ezer dolgot hagytál az utolsó pillanatokra és pipáld is ki, ami már megvan, így sokat segítesz magadon.

Halak: A pasid vagy az egyik barátnőd végre levesz a válladról egy kis terhet, elintéznek helyetted pár dolgot, ami neked már nagyon nem férne bele. Ennyire már régen esett jól egy kis segítség, mert úgy érzed, nyertél egy napot karácsonyig!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

Horoszkóp: Január 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 17-én is!

Horoszkóp: Január 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 16-án is!

Horoszkóp: Január 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

7 dolog, amit csak a bakok érthetnek

Összegyűjtöttük neked azokat a pillanatokat, amikben azonnal magadra ismersz majd.

A csillagjegye elárulja, hogyan csábítsd el a pasit

Vegyél leckéket csábításból, a csillagok segítségével!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 11-én is!

Horoszkóp: Január 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 10-én is!

Horoszkóp: Január 09., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 9-én is!

Horoszkóp: Január 08., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 8-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 7-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 4-én is!