2017.12.27.@ 00.12

Horoszkóp: December 27., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 27-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: December 27., Szerda

Kos: Kezdd el felturbózni az immunrendszeredet vitaminokkal, mert nagyon húzós lesz a hét második fele! Érthető, hogy nem tudsz nemet mondani a szuper bulikra és koktélokra, de nem kéne, hogy az újévet betegen indítsd.

Bika: A karácsonyi partin elindult egy kis flört közted és az egyik kollégád között, és bár lehet, hogy azóta nem is találkoztatok, mégis villámsebességgel terjed rólatok a pletyka. Talán nem is véletlen, hogy mindenki ennyire össze akar boronálni titeket…

Ikrek: Akár dolgozol ma, akár nem, mindenképpen kimerítő napod lesz. Eleve nem pihentél sokat, és amúgy is rövid ez az idő két ünnep között, a sok program között hagyj magadnak egy pizsis, lustizós napot is!

Rák: Egyáltalán nem így tervezted a szabidat, és úgy érzed, el van rontva az egész. De ne add fel, még bőven van időd kikapcsolni, szórakozni, pihenni! Csak olyat csinálj, amihez kedved van, inkább mondd le a mai programod, ha szívesebben filmeznél otthon, vagy fordítva, mozdulj ki a családi ebéd helyett!

Oroszlán: Mit szólnál egy karácsonyi after partihoz vagy egy elő szilveszteri bulihoz? A sok családi feszengés után jót fog tenni neked egy laza este, ahol nem kell minden lépésedre és mondatodra odafigyelni.

Szűz: Nem vagy túlságosan feldobva attól, hogy dolgoznod kell, szíved szerint az egész napot pizsiben töltenéd a kedvenc sorozatod és a maradék bejgli társaságában. Kitartást, szerencsére rövid napod lesz!

Mérleg: Rád férne már egy kis mozgás a karácsonyi nagy evések és maratoni tévézések után. Ha nincs is kedved lemenni az edzőterembe, legalább menj el korizni vagy sétálni a pasiddal, már az is felfrissítene!

Skorpió: Nagyon foglalkoztatnak a jövő évi terveid, annyira, hogy szinte mással nincs is kedved foglalkozni. Pedig szuper lenne, ha még tudnál lazítani, egész évben maximalista vagy, de jobban teljesítesz majd, ha most kikapcsolódsz.

Nyilas: Szerencsére még maradt pár karácsonyi süti tartalékban, meg néhány szaloncukor is, mert kb. ez az egyetlen, ami ma feldob. Jót tenne neked valami szabadtéri program, forralt borozás, kori vagy egy maratoni shopping!

Bak: Nem vagytok épp egy hullámhosszon a barátoddal, ma sikerül többször is összezörrennetek. Ez valószínűleg csak azért van, mert az ünnepek miatt sok időt töltötök együtt, jót tenne nektek egy kis külön töltött idő.

Vízöntő: Bármennyire érzékeny is vagy, most mindennél fontosabb, hogy a sarkadra állj, különben nem vesznek majd elég komolyan. Ez igaz a családodra, a szerelmedre, de a karrieredre is!

Halak: Egy barátokkal töltött laza estén is kialakulhat olyan beszélgetés, ami komoly hatással lehet a jövődre. Talán kitaláltok egy közös bizniszt vagy felmerül egy kihagyhatatlan álláslehetőség, a lényeg, hogy mindenképpen jól jön ez most neked!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Október 1., Csütörtök

Horoszkóp: Október 1., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 1-jén is!

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.