Horoszkóp: Január 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 2-án is!

Horoszkóp: Január 2., Kedd

Kos: Egy komoly pénzügyi dilemmával indul az éved. Olyan szituba kerülhetsz, amit nem látsz elsőre át rendesen. Inkább ne dönts ma, kérj időt és járj utána minden apró részletnek!

Bika: A szabid alatt csak úgy özönlöttek az e-mailek, üzenetek, és szinte az egész napod arra megy el, hogy ezeket elolvasd, rendszerezd és valahogy behozd magadat. Valószínűleg nem tudsz végezni mindennel, szóval kezd a legfontosabbakkal!

Ikrek: Ne akarj már rögtön az év első munkanapján ezer százalékon pörögni és minden problémát megoldani. Így csak hamar el fogsz fáradni, ráadásul a kollégáid idegeire is mész, méghozzá elég gyorsan…

Rák: Bár nem sokat tudtál pihenni, mégis sikerült feltöltődnöd. Még sosem voltál ilyen kreatív, tele vagy ötletekkel és az összeset van kedved megvalósítani, amiért nagyon hálásak a munkatársaid, mert nem mindenki van a topon!

Oroszlán: Az ünnepi maratoni kajálások után rá sem bírsz nézni az ételekre? Ez jó alkalom arra, hogy végre felturbózd a főzőtudományod és megtanulj néhány egészséges receptet is!

Szűz: Körülötted már majdnem mindenkinek sikerült visszatérni a hétköznapokba, te viszont még mindig nem vetted fel a ritmust, lassú és kedvtelen vagy. Talán egy kiadós és intenzív edzés felpörgetne egy kicsit!

Mérleg: Elhatároztad, hogy több dolgon is szeretnél változtatni az új évben? Mit szólnál hozzá, ha a lakásoddal kezdenéd? Már ha a hálószobádat átrendezed, sokkal jobban érzed majd magadat, ráadásul most elcsíphetsz néhány szuper leértékelt lakber cuccot is!

Skorpió: Már előző években is keményen dolgoztál, de megfogadtad, hogy idén még több időt és energiát fordítasz a munkádra. Szuper, hogy ilyen elhivatott és kitartó vagy, de azért ne feledkezz meg a családodról és a pasidról sem!

Nyilas: Ha nincs semmi sürgős feladatod, inkább vegyél még ki néhány szabadnapot! Neked ennél több idő kell, hogy átállj ismét meló-üzemmódra, ráadásul az elmúlt napokban nem is volt lehetőséged rendesen kipihenni magadat.

Bak: Az év végi hajtás, utána pedig az ünnepek miatt tartottad magadat, most viszont úgy érzed, hogy végre leereszthetsz kicsit. Ez igaz is, de figyelj jobban oda a vitaminbevitelre, mert az immunrendszered nincs épp a topon!

Vízöntő: Te magad sem érted, de idén van kedved újra dolgozni! Untad már az otthon ülést, tele vagy energiával és végre hasznos dolgokra akarod fordítani. Ez egyből feltűnik mindenkinek a melóban, sőt a főnöködnek is tetszeni fog a hozzáállásod!

Halak: Ma erősebb benned az érzés, hogy új állást kéne keresned, mint valaha. Akkor mire vársz még? Új év, új munkahely: pontosan ez az a változás, amire most szükséged van!

Még több

Horoszkóp