Horoszkóp: Január 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 3-án is!

Horoszkóp: Január 3., Szerda

Kos: Ha több pénzt szeretnél keresni, nem feltétlenül az a legjobb megoldás, hogy új állás után nézel. A mai nap több lehetőséged is lesz arra, hogy beszélj a főnököddel a fizudról, kellemes meglepetés fog érni!

Bika: Ma a szokásosnál vakmerőbb vagy, ezért hajlamos lehetsz meggondolatlan döntéseket hozni. Figyelj erre, mert holnap kétszer is megbánhatod, hogy ma nem voltál óvatosabb és figyelmesebb!

Ikrek: A hideg, borús idő ellenére is próbálj meg minél többet ma a levegőn lenni. Már egy hosszabb sétától is kevésbé éreznéd magadat ilyen kimerültnek és tompának.

Rák: Még csak egy-két napja dolgozol, de máris kezdesz teljesen kifáradni. Ezer százalékon pörögsz reggeltől estig és egy percet sem vagy hajlandó pihenni, így nem sokáig fogod bírni betegség nélkül…

Oroszlán: Izgalmas heteken vagy túl, ezért kiborít, hogy ismét dolgozni kell és minden nap teljesen egyforma. Sajnos nem lehetsz mindig szabin, de délutánonként szervezz több programot, úgy elviselhetőbbek lesznek a hétköznapok.

Szűz: Valahogy ma mindenki téged talál meg a gondjával, és mindenki tőled várja a megoldást. Oké, ez tényleg megterhelő, de fogd fel úgy, hogy sokan felnéznek rád és számít nekik a véleményed.

Mérleg: Már előre beletörődtél, hogy a január végtelen hosszú lesz, tekintve, hogy a bankszámládat csúnyán lenulláztad az ünnepek alatt. Ma viszont váratlanul plusz pénzhez juthatsz, amit ha jól osztasz be, nem lesz gondod a hónapban.

Skorpió: Nem lesz túl jó napod a melóban, sokan felbosszantanak, de az este mindenért kárpótol majd. A pasid különösen kitesz magáért romantika fronton, ráadásul most a szokásosnál is nagyobb az összhang köztetek.

Nyilas: Bármibe is kezdesz ma, az tuti siker! Szóval akár fizuemelésről, akár új melóról álmodozol, mindenképpen dobd be magad. Sőt, azt a helyes srácot is ma hívd el kávézni, akit már olyan rég kiszúrtál magadnak!

Bak: Az egyik projekteddel már hetek óta nem tudtál haladni, főleg év végén volt nagyon lassú és döcögős a folyamat. Most viszont újult erővel vághatsz neki, ráadásul a körülmények is adottak hozzá, hogy végre befejezd a melót.

Vízöntő: Zsong a fejed egész nap, éjjel sem tudtál aludni és ma sem tudsz kikapcsolni. Ez valószínűleg még egy-két napig így lesz, de egy kiadós edzés azért kizökkentene egy kis időre.

Halak: Idegesítenek a kollégáid, egyáltalán nincs kedved semmihez és senkihez, legszívesebben ki sem mozdulnál a lakásból. Ha teheted, maradj is otthon, mert mindenkinek jobb lesz!

Még több

Horoszkóp