Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 5-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Nem vagy kibékülve magaddal, így a flörtölést, pasizást sem élvezed igazán. Ezt a hétvégéd inkább magadra kéne szánnod, pihenj, kezdj el újra edzeni, tarts egy beauty-napot, és hétfőn teljesen másképp látod majd a dolgokat.

Párban: Elvárod a pasidtól, hogy figyeljen az érzéseidre, meghallgassa a gondjaidat. Ez teljesen normális, de vajon te is legalább ennyire figyelmes vagy vele? Sokat jelentene neki, ha most kivételesen csak rá koncentrálnál.

Bika:

Szingli: Olyan szituba kerülsz, amiben szükséged lenne néhány szerelmi jó tanácsra, de egyelőre még nem szeretnéd a barátnőiddel ezt megosztani. Mit szólnál hozzá, ha most kivételesen az anyukáddal beszélnéd át a helyzetet?

Párban: Nem kell mindig mindent, még a legapróbb összezörrenéseket megbeszélnetek. Hagyd a következő néhány napban a lelkizést, mert csak frusztrálod vele a barátodat.

Ikrek:

Szingli: Nem szeretnél sokat költeni, mégis becsúszik egy extra ebéd, kávézás a csajokkal, hatalmas buli, amivel sikerül kiüríteni a pénztárcádat. Ne bánd, mert végre jól érzed magadat, és most csak ez számít!

Párban: Oké, hogy megbeszéltétek, hogy ebben a hónapban kicsit spóroltok, de azért nem kell egész hétvégén otthon ülni! Sőt, egy kis szabadtéri mozgás még jót is tenne nektek!

Rák:

Szingli: Hiába alakul köztetek valami egy sráccal, addig nem lehet belőle semmi komoly, amíg továbbra is az exeden kattogsz. Muszáj lezárnod az előző kapcsolatodat végleg, ha tényleg tetszik ez a mostani pasi.

Párban: Teljen mást terveztetek a hétvégére, és semmi kedved a pasidhoz alkalmazkodni, viszont így kénytelen leszel nélküle tölteni a szabadnapjaidat, mert ő sem szeretne lemondani a saját terveiről.

Oroszlán: Szingli: Az új év pont jó alkalom, hogy leszámolj a régi randiszokásaiddal! Ha eddig úgysem jöttek be, talán ki kéne próbálnod néhány új dolgot, hogy több izgis sráccal is megismerkedhess.

Párban: Te otthon maradnál, a szerelmed inkább kimozdulna, ami pont jó, mert rád férne, hogy kirángasson a téli depiből és a kanapédról, neki viszont több pihenésre van szüksége, így tökéletesen kiegészítitek egymást.

Szűz:

Szingli: Egy ideje már hajtasz egy pasira, és úgy tűnik, van eredménye az erőfeszítésnek és a kitartásodnak. A srác végre kezd érdeklődni irántad, szóval pont most nem szabad feladnod!

Párban: Ideje kihúznod néhány dolgot a bakancslistádról, a barátod pedig szívesen segít ebben, úgyis mindkettőtökre rá férnének új kihívások és egy kis izgalom.

Mérleg:

Szingli: A barátaid nem véletlenül figyelmeztetnek, hogy nem épp a megfelelő srácba kezdesz megint belezúgni. Ha nem is szeretnéd, hogy befolyásoljanak, legalább hallgasd meg őket!

Párban: Minden apró mozdulata idegesít a szerelmednek, valószínűleg mert mostanában sokat voltatok együtt. Hiába vagy oda érte, most jobb, ha egy-két napig nem találkoztok, mert csak veszekedés lenne a vége!

Skorpió:

Szingli: Te nem csak az újévi fogadalmak miatt jársz edzeni, ünnepek alatt is kitartottál, aminek most meg is van az eredménye. Nincs is más dolgod, mint élvezni a pasik elismerő pillantásait!

Párban: Egy félreértés miatt csúnyán összeveszhettek, igazából nem is nagy dolog az egész, de mindketten feszültek vagytok, így sokkal jobban magatokra veszitek, mint kéne…

Nyilas:

Szingli: Ha csak kicsit jön be a srác, inkább ne randizz vele, csak akkor mondj igent, ha tényleg odavagy érte. Csak azért ne adj lejjebb az igényeidből, mert nem szeretnél egyedül lenni!

Párban: Van jó néhány dolog, amit tisztáznotok kéne, de nem ez a hétvége a legalkalmasabb rá. Most nagyobb szükségetek van a nyugira és a békére, ráértek lelkizni jövőhéten is.

Bak:

Szingli: Mostanában többet törődtél mások boldogságával, mint a sajátoddal. Itt az ideje, hogy magaddal is foglalkozz, ez a hétvége szóljon csakis rólad, ennyire néha te is lehetsz egy kicsit önző!

Párban: A héten nem volt időtök egymásra, csakis a melóra koncentráltatok, most viszont bőven lesz alkalmatok bepótolni mindezt. Felkészültél egy szuper romantikus hétvégére?

Vízöntő:

Szingli: Most jól esik egyedül lenni, nincs kedved pasizni, amit a barátnőid nem értenek. Ne foglalkozz velük, a lényeg, hogy te mire vágysz!

Párban: Folyton kritizálod a barátodat, pedig a valóság az, hogy magaddal vagy elégedetlen. Először magadat kell összeszedned, hogy működjön a kapcsolatotok.

Halak:

Szingli: Úgy alakulhat, hogy a hétvégére is marad melód, de most egyáltalán nem bánod, inkább örülsz, hogy hasznosan töltöd az idődet. Azért pihenni se felejts el!

Párban: Minden szuperül működik köztetek, lazák és könnyedek vagytok. Igazából nem csináltok semmi különlegeset, mégis tökéletes a hétvégétek.

Még több

Horoszkóp