Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját január 8-án is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Még mindig nem sikerült kijönnie a karácsony utáni depiből, és ezen a héten is inkább szótlan, visszahúzódó, kedvtelen. De ne aggódj, hétvégére már sokkal energikusabb lesz, jövőhétre pedig már nyomát se látod a rosszkedvnek!

Bika: Az ünnepi kajadömping rajta is meglátszik, és egyáltalán nem érzi jól magát emiatt, még ha neked annyira nem is feltűnő a dolog. Még véletlenül se hozd fel nyíltan a témát, mert tuti bántaná a büszkeségét, de szervezz minél több sportos programot, annak biztosan örülni fog.

Ikrek: Nagy változás jöhet a karrierjében, amitől elsőre talán megijedhet, ezért az is megfordulhat a fejében, hogy visszautasítja a lehetőséget. Próbáld meg bátorítani és rábeszélni, mert később nagyon megbánná, ha most meghátrálna.

Rák: Egyre több konfliktusba megy bele, sőt kezdeményezi is ezeket. Lassan már nincs olyan kollégája, rokona, barátja, akivel ne lenne problémája. Te vagy az egyetlen, aki kizökkentheti a harcias hangulatból, de csak hét vége fele hozd fel a témát, előbb csak azt érnéd el, hogy veled is összeveszne.

Oroszlán: Sok minden frusztrálja, lényegében folyamatosan aggódik valami miatt, ezért egyre feszültebb. Most leginkább arra lenne szüksége, ha kiszakadhatna a hétköznapokból. Egy last minute wellness hétvége, de már egy összebújós, romantikus, nyugis nap is sokat segítene lelazulnia.

Szűz: Nem áll túl jól anyagilag, ezért folyamatosan azon gondolkozik, hogyan kereshetne még több pénzt. Oké, hogy most mással se tud foglalkozni, de ez legalább ösztönzi, hogy keményebben dolgozzon és előrébb lépjen.

Mérleg: Úgy érezheted, nem figyel rád eléggé, hogy csak magával van elfoglalva, sőt talán még flörtölésen is kaphatod. Persze kérd számon nyugodtan, de mielőtt teljesen kétségbeesnél, valószínűleg csak arról van szó, hogy nem elégedett önmagával és szüksége van a pozitív visszajelzésekre.

Skorpió: Mindig keményen dolgozik, de most valahogy besokallt, elege van a munkájából, a kollégáiból, valami teljesen másra vágyik. Igazából már egy ideje gondolkozik a melóhely-váltáson, csak a kezdő lökésre lenne szüksége, hogy el is kezdjen keresgélni, szóval bátorítsd, ahogy csak tudod!

Nyilas: Idén is megfogadta, hogy igyekszik spórolni és sokkal jobban odafigyel a kiadásaira, de eddig ez egyáltalán nem jött össze, sőt a héten még nagyobb költekezésbe kezd majd. Viszont hiába is szólnál neki, csak megsértődne, sajnos meg kell várnod, míg tanul a saját hibájából.

Bak: Különösen romantikus hangulatban lesz egész héten, szinte minden percét veled szeretné tölteni, ha nem vagytok együtt, akkor is keres, és mindenféle apró meglepetéssel igyekszik feldobni a napodat. Használd ki, mert sajnos nem tart sokáig!

Vízöntő: Még csak január második hete van, de már most totál ki van merülve, és ezen az sem segít, hogy egyre több és több feladatot kap a munkahelyén. Legalább az otthoni teendőket próbáld meg levenni a válláról, hogy ezekkel már ne kelljen foglalkoznia!

Halak: A héten még a szokásosnál is változékonyabb lesz a hangulata, azon se lepődj meg, ha fél órán belül háromszor is sikerül összevesznetek és kibékülnötök. Még saját magán sem tud kiigazodni, szóval egyáltalán nem a te hibád, ha nem tudod követni, éppen mi is a baja!

Még több

Horoszkóp