Horoszkóp: Január 9., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 9-én is!

Horoszkóp: Január 9., Kedd

Kos: Több dologba is belekezdesz, kapkodsz, mert nap végére szeretnél mindent befejezni, de ezzel a módszerrel még péntekre sem érsz a feladataid végére. Inkább haladj lassabban, de percízen és így maximum egy-két meló marad holnapra, de ez még belefér.

Bika: Ma választanod kell az esti programod és a meló között, de egy olyan lehetőséget kapsz, ami nem jön veled szembe minden nap, szóval inkább hagyd ki a mai bulit és koncentrálj a karrieredre!

Ikrek: Nyomasztanak a szürke hétköznapok, zavar, hogy nem történik semmi izgis veled. Pedig csak rajtad múlik, hogyan telnek a napjaid, ne süppedj bele az unalomba, kezdj el többet mozogni vagy vágj bele egy olyan tanfolyamba, amit már régóta tervezel.

Rák: Tele vagy ötletekkel, pörögsz reggeltől estig és lényegében nincs olyan probléma, amit ne oldanál meg pillanatok alatt. Tényleg minden összejön ma, ez pedig még több energiával és lelkesedéssel tölt fel.

Oroszlán: Ha egy kicsit is úgy érzed, hogy nem vagy egészséges, fáj valamid, inkább maradj otthon egy-két napot. Muszáj pihenned, különben komolyabban is megbetegedhetsz, és akár hetekre is kieshetsz a melóból.

Szűz: Ma nem biztos, hogy minden elsőre összejön, de semmit se adj fel azonnal. Próbálkozz többször, keress teljesen új megoldásokat, és ha nem megy, kérj segítséget. A főnöködnek is fel fog tűnni a kitartásod, ami hatalmas piros pontot jelent!

Mérleg: Többször is a figyelem középpontjába kerülsz, amit általában élvezel, de ezúttal inkább kínos szitukba keveredsz. Próbáld meg ezeket viccesen felfogni idegeskedés helyett, és akkor nem lesz annyira kellemetlen!

Skorpió: Nem bírsz lelazulni, pedig már nagyon rád férne. Feszült vagy és mindenre rágörcsölsz, ami kezd meglátszani a munkádon is. Ha ma nem is tudsz szabit kivenni, legalább egy-két napig dolgozz otthonról, már az is sokat segítene.

Nyilas: Egy apró baki miatt majdnem elúszhat egy nagyon fontos projekted, de ha odafigyelsz és mindent kétszer-háromszor is ellenőrzöl, kiszúrhatod a hibát és még időben helyre is hozhatod.

Bak: Nem vagy épp jó helyzetben, de azért nem is olyan vészes a dolog, te mégis nagyon sötéten látod a szitut. De addig nem is tudsz kilábalni az egészből, amíg ilyen negatívan állsz hozzá, nem gondolod?

Vízöntő: Idén is megfogadtál az újévre néhány dolgot, és egyre jobban nyomaszt, hogy még egyik megvalósításának sem kezdtél neki. Válassz ki egyet és legalább azzal kezdj el foglalkozni, már ettől megkönnyebbülsz majd.

Halak: Hihetetlenül kíváncsi vagy, minden érdekel, csak úgy szívod magadba az új infókat. Azért a hírolvasás és netezés mellett szakíts időt a munkára is, oké, hogy nem olyan izgalmas, de nem szeretnél túlórázni vagy a hétvégén is dolgozni, igaz?