Horoszkóp: Január 10., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 10-én is!

Horoszkóp: Január 10., Szerda

Kos: Az egyik közeli barátoddal nagyon elhanyagoltátok egymást, de kezd most már nagyon hiányozni. Tedd félre a sértődöttségedet, biztosan neki is ezer dolga van, ahogy neked is! Inkább írj rá, örülni fog neki és te is jobban érzed majd magad.

Bika: Már reggel megcsúszol, ennek köszönhetően egész nap csak rohansz, ráadásul így még az esti randidat is kicsit el kell tolnod, hogy utolérd magadat. De ne aggódj emiatt, a pasid biztosan meg fogja érteni, hogy dolgoznod kell!

Ikrek: Tompának és nehéznek érzed magad, alig bírsz koncentrálni. De ezen könnyen segíthetsz, ha kávé helyett ma inkább zöld teát iszol, ebédre valami könnyű menüt választasz, délután pedig irány az edzőterem, mert a mozgás pillanatok alatt kizökkent ebből az állapotból!

Rák: Nem vagy túl jó passzban, és ezen az sem segít, hogy valahogy ma mindenki téged talál be a melóban. Kitartást, a délutánod már sokkal kellemesebb lesz, nem beszélve az estédről, csak addig kell kibírnod!

Oroszlán: Az ágyad még sosem volt olyan kényelmes, mint ma és a kanapé tévé kombó is csábítóbb a melónál. De akármennyire is szeretnél otthon maradni, muszáj dolgoznod, ráadásul ma nem is hibázhatsz, mert a főnököd különösen figyeli a munkádat.

Szűz: Egy rossz hírt kaphatsz az egyik közeli barátodról, ami egész napra elrontja a kedvedet. Tehetetlennek érzed magadat, pedig segíthetsz neki, már csak azzal is, hogy tudatod vele, hogy számíthat rád mindenben.

Mérleg: Oké, hogy megfogadtad, idén jobban odafigyelsz a kiadásaidra, de azért nem kell mindent megvonni magadtól! Egy fincsi latte vagy egy extra süti néha-néha még belefér!

Skorpió: Szuperül nézel ki, bomba formában vagy, mégsem érzed magadat így, sőt inkább elégedetlen vagy a külsőddel, de úgy összességében sem találod a helyedet sehol. Szerencsére ez az érzés holnapra már elmúlik, csak egy kiadós alvásra van szükséged!

Nyilas: Nem volt időd mostanában odafigyelni még a rendre és a takarításra is, ami érthető, de a kupi kezd egyre jobban nyomasztani. A ma délutánt szánd arra, hogy a melóban és otthon is összepakolsz! Csak egy-két óra az egész, ami után sokkal jobban érzed majd magadat, ráadásul mozogtál is közben egy kicsit!

Bak: Egész nap az az érzésed, hogy mindenki téged figyel, mintha rólad beszélnének, összesúgnának a hátad mögött. Valószínűleg semmi ilyesmiről nincs szó, csak ma paranoiásabb vagy a kelleténél, próbálj meg egy kicsit lelazulni és nem másokkal foglalkozni!

Vízöntő: Egy feladaton dolgozol már napok óta, de lassan kezd a lelkesedésed és a kreativitásod is csökkenni. Jót tenne egy kis szünet, hogy hatékonyabb legyél, például ma foglalkozz teljesen más munkákkal, és csak holnap vagy holnap után térj vissza erre a projektre!

Halak: Bármilyen terved vagy ötleted is van, senkivel se oszd meg a munkahelyeden, még azokkal se, akikben úgy gondolod, hogy megbízhatsz. Addig tartsd magadban, amíg biztos nem lesz, különben bárki lenyúlhatja.

Még több

Horoszkóp