Horoszkóp: Január 11., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 11-én is!

Horoszkóp: Január 11., Csütörtök

Kos: Ha lehetőséged van a céggel külföldre utazni, mindenképpen élj vele. Oké, hogy sokat kell melózni és végig nagyon fárasztó lesz, de gondolj arra, hogy imádsz utazni, neked nem kerül semmibe, ráadásul rengeteget tanulhatsz belőle.

Bika: Az egyik legrégebbi és legkülönlegesebb álmod válhat valóra ma, amitől elsőre talán meg is ijedhetsz, sőt el sem hiszed, hogy megtörténhet. Pedig igen, és neked nincs más dolgod, csak élvezni a helyzetet!

Ikrek: Ki mondta, hogy csak hétvégén lehet randizni? Ha a srác minél előbb szeretne veled találkozni, kár lenne lemondanod, csak mert fáradt vagy és egy kicsit sok a meló!

Rák: Ma egy olyan hírt kaphatsz, ami teljesen lesokkol. Ne ijedj meg, nem feltétlenül rossz dolog, csak akkora változásról van szó, amit elsőre nehéz megemésztened, de nap végére már kezdesz majd megbarátkozni a szituval.

Oroszlán: Szuperül érzed magad a bőrödben, és ezt mások is észreveszik, például az a helyes srác reggel a villamoson. Ez pedig még jobban feldobja a napodat, lényegében egész nap két méterrel a föld felett repkedsz örömödben.

Szűz: Nem éppen úgy alakul a reggeled, ahogy eltervezted, de ez ne rontsa el a kedvedet! Ha kicsit belehúzol, még délelőtt behozhatod magadat, és délután még simán belefér az a sok program, amit elterveztél.

Mérleg: Fontos, hogy a saját karriered sínen legyen és nem is baj, ha ezzel vagy elfoglalva, de emellett ne hanyagold el a csapatmunkát sem, mert a kollégáid nem sokáig tűrik majd el. Igazából már most van egy-két munkatársad, aki neheztel rád ezért…

Skorpió: Egy váratlan és elég nagy kiadás felboríthatja a terveidet. Talán elfelejtettél egy számlát, vagy s.o.s. szervizbe kell vinned a laptopodat, telódat. De nem is olyan vészes a helyzet, mint elsőre hiszed, csak át kell csoportosítanod a tartalékaidat, és még így is beleférhet minden, amit szerettél volna.

Nyilas: Mozgalmas napod lesz, rengeteg minden történik veled, és nagyon sok érdekes és izgalmas emberrel ismerkedhetsz meg. Igazából egy percre sem állsz meg és az agyad is egész nap pörög, szóval ne lepődj meg, ha este csak úgy bezuhansz majd az ágyadba.

Bak: Nagyon jót tenne neked most egy esti kiruccanás, sőt egy spontán ebéd a barátaiddal. Nyugodtan lazábban veheted kicsit a munkaidődet, hiszen úgy egyáltalán nem vagy hatékony, ha egykedvűen bámulod a monitorod és rutinból, unottan végzed a feladataidat.

Vízöntő: Feleslegesen pazarolod az idődet és az energiádat olyanokra, akik  csak bosszantanak vagy folyton megbántanak. Ma is lesznek páran, akik megpróbálnak lehúzni, de minek állsz szóba velük, ha még csak nem is muszáj?

Halak: Ne vacillálj sokat, mondj igent, ha kapsz egy szuper álláslehetőséget! Most tényleg minden körülmény adott ahhoz, hogy békében és korrekten hagyd ott a mostani munkahelyedet és újult erővel vághass bele egy izgisebb melóba.

Még több

Horoszkóp