Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 12-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Már épp kezdtél beletörődni, hogy ezt az évet is egyedül töltöd, amikor felhív egy olyan srác, akiről már azt gondoltad, hogy végleg eltűnt. Az időzítés nem is lehetne jobb, úgysem terveztél semmit a hétvégére, igaz?

Párban: A meló jár az eszedben folyamatosan, így nem tudsz száz százalékosan a barátodra figyelni, pedig muszáj lenne egy kicsit kikapcsolnod, mert most nagy szüksége lenne a tanácsaidra és a támogatásodra.

Bika:

Szingli: Unatkozol, és az összes pasi is untat, aki csak bepróbálkozik nálad. De közel sem biztos, hogy a srácokkal van a baj, talán csak túl sokat buliztál és randiztál mostanában és egy kis szünetre van szükséged.

Párban: Nem szerveztek semmi extrát hétvégére, csak a szokásos forgatókönyv van tervben, de most nem is baj, inkább az állandóságra és biztonságra van szüksége mindkettőtöknek.

Ikrek:

Szingli: Ne kösd le magad előre megbeszélt programokkal, mert két percenként változik a hangulatod és biztos, hogy pont ahhoz nem lesz épp kedved. Hagyj mindent függőben, és csak azt csináld, amit abban a pillanatban szeretnél.

Párban: Akármennyire sincs kedved hozzá, fontos, hogy néha egymás családjával is eltöltsetek egy kis időt. Gondolj arra, hogy csak néhány óra az egész és a barátodnak ezzel mekkora örömöt szerzel.

Rák:

Szingli: Eleget szomorkodták már az exed miatt, itt az ideje, hogy kimozdulj végre! Rengeteg program lehetőséged van, ne is válassz ki egyet, inkább nézz be több helyre, úgyis van mit bepótolnod!

Párban: Évekbe telik, mire tökéletesen összecsiszolódtok, ne várd el magatoktól, hogy azonnal hibátlanul működjön a kapcsolatotok és ne legyenek viták. Ezen a hétvégén ne kerüld el a nézeteltéréseket csak azért, hogy tökéletesnek tűnjetek!

Oroszlán:

Szingli: Hiába vagy oda az új randipartneredért, ha ő lassan szeretne haladni, ne siettesd, mert csak elijeszted! Ráadásul az ismerkedés a legizgisebb időszak, miért akarnál átrohanno rajta?

Párban: Pontosan tudod mit szeretnél, akkor miért nem mondod el a pasidnak? Ha folyton attól félsz, mit fog gondolni rólad, sosem leszel vele őszinte…

Szűz:

Szingli: Nagyon odavan érted egy srác, és téged is inspirál, jól érzed magadat vele, de valahogy még sincs meg az, amire egy kapcsolatban vágysz. Ne érd be kevesebbel, megérdemled, hogy megkapd, amit szeretnél a szerelemben!

Párban: Van egy dolog, ami mindkettőtöket bánt, de egész héten kerültétek a témát, mindent megtettetek, hogy ne kelljen beszélni róla. Viszont már nem tudjátok tovább halogatni, muszáj valamelyikőtöknek szóba hozni, legyél te a bevállalósabb és ess túl rajta mielőbb.

Mérleg:

Szingli: Megtetszett srác, de nem vagy ezzel egyedül, úgy tűnik, vetélytársaid is akadnak a hétvégén. Viszont akármennyire is szeretnéd megszerezni a fiút, ne menj bele semmilyen versengésbe, hagyd, hogy magától döntse el, kire van szüksége.

Párban: Nem azonos a tempótok, te gyorsabban haladnál, ő lassabban, vagy pont fordítva, a lényeg, hogy összhangba kell jönnie az igényeiteknek és a vágyaitoknak. A következő két napban szerencsére lesz bőven lehetőségetek, hogy megint egy hullámhosszra kerüljetek.

Skorpió:

Szingli: Nem vagy magaddal elégedett, így nem csoda, hogy nem megy a randizás. Előbb magaddal kell egyenesbe jönnöd, csak utána jöhet a szerelmi életed! Mit szólnál egy csajos hétvégéhez, egy kiadós edzéssel, wellness-szel és egy szépítő beauty-kezeléssel?

Párban: Előfordulhat, hogy egy olyan döntést kell meghoznod, ami a kapcsolatotokat is érinti. Próbálj meg racionális lenni, ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon, de mindenképpen beszéld át a dolgot a barátoddal is!

Nyilas:

Szingli: Egy ideig egy fiú sem volt a képben, most pedig rögtön kettő is bejelentkezett nálad. Kénytelen leszel választani, de előtte azért mindkettőt jobban megismerheted, azzal még nem vered át őket!

Párban: Hiába várod el, hogy a szerelmed kitalálja a gondolataidat, sajnos erre még nem képes… Határozottabban kell elmondanod, mit szeretnél, különben nem biztos, hogy úgy értelmezi, ahogy te. Legyél sokkal egyértelműbb és tömör!

Bak:

Szingli: Néha rád tör, hogy nagyon magányosnak érzed magadat, de leginkább csak akkor gondolsz erre, ha egyedül vagy. Szervezz sok programot, menj társaságba, a barátaidnak mindig pillanatok alatt sikerül elterelnie a figyelmedet és felvidítania.

Párban: Rég voltatok ennyire egy hullámhosszon, megértitek és támogatjátok egymást, ráadásul van végre egy csomó közös tervetek, amik még közelebb hoznak titeket. Az egész hétvégétek szuperül telik majd!

Vízöntő:

Szingli: Egy totál veled ellentétes természetű és stílusú srác hív el randizni, de ne mondj helyből nemet, adj egy esélyt a dolognak. Az ellentétek vonzzák egymást, ha pedig mégsem működne, legalább nem ültél otthon hétvégén este

Párban: Szereted a változatosságot, a pörgést, ezért kifejezetten bosszant, hogy a pasid otthon szeretne ülni egész hétvégén. De ki mondta, hogy nélküle nem mozdulhatsz ki?

Halak:

Szingli: Felbukkanhat az egyik exed, és ez teljesen összezavar napokra. Nem biztos, hogy találkoztok, lehet, csak egy fotón bukkan fel újra, de már ez is elég ahhoz, hogy előhozza benned a régi emlékeket…

Párban: A héten többször is sikerült összevesznetek, és lassan kezded belátni, hogy nem feltétlenül neked volt igazad. Ne hagyd, hogy a büszkeséged megakadályozzon abban, hogy bocsánatot kérj, mert ez elronthatja akár az egész hétvégéteket is.

Még több

Horoszkóp