2018.01.15.@ 00.01

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját január 15-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: A munkája miatt rengeteg új élmény éri és sok új emberrel találkozik a héten, ami inspirálja és felpörgeti. Tele lesz energiával, új ötletekkel, de nem csak a melóban, hanem a magánéletében is, szóval te is élvezni fogod a pozitív hatását.

Bika: Egy fontos projekt minden szabad idejét és energiáját lefoglalja, nem is tud másra gondolni, csak erre. Inkább szervezz több csajos programot a hétre, mert sajnos nem sokat látsz most belőle.

Ikrek: Romantikus és szenvedélyes hangulatban van, rengeteget keres, legszívesebben minden percét veled töltené. Készülj, mert extra szexi és izgalmas élményekben lehet részed, persze ha te is benne vagy…

Rák: Nem érzi jól magát a bőrében, nem találja a helyét, most egyszerűen semmi sem jó neki. Egy kis környezetváltozás biztosan kihozná ebből a depiből, szóval próbáld meg, akár több napra is, elcsábítani otthonról.

Oroszlán: Egyfolytában csörög vagy rezeg a telefonja, egyszer a melóból hívják, aztán a haverok keresik, mindeközben kétpercenként jön egy e-mail vagy sms. Valószínűleg téged kicsit idegesít, de ő most nagyon élvezi, hogy zajlanak körülötte az események.

Szűz: Sokáig nem történt változás a karrierjében, már kezdett is elkeseredni emiatt, a héten viszont egyszerre több szuper lehetőséget is felajánlanak neki. Most már csak annyi lehet a problémája, hogy nem tudja eldönteni, melyiket is válassza.

Mérleg: Tele van új ötletekkel, akár még saját vállalkozásba is kezdene, de fogalma sincs, hogyan vágjon bele. Nézz utána te is, ötletelj vele, de abban is segíthetsz, hogy keresel olyan ismerősöket, akiknek van tapasztalata az ilyesmiben.

Skorpió: Mindig is munkamániás volt, de most különösen belefeledkezett a melóba. Lassan már nem is képes másra gondolni, másról beszélni. Adj még neki néhány napot, hátha magától kizökken, de ha nem változik semmi, nyugodtan ülj le vele beszélni!

Nyilas: Felbukkanhat néhány régi barátja, akikkel mostanában nem tartotta a kapcsolatot, így érthető, hogy most sok időt szeretne velük tölteni. Legyél megértő, még ha le is mondja ezért a közös randitokat, amilyen hirtelen jött, olyan gyorsan múlik majd el ez a fellángolás nála.

Bak: Sorozatosan érik sikerek a munkahelyén, amitől egyre jobban érzi magát lelkileg. A pozitív, magabiztos kisugárzása pedig feltűnhet más csajoknak is, de nincs miért aggódnod, ő nem veszi komolyan egyiket sem.

Vízöntő: Sokat aggódik a családja és a barátai miatt, teljesen magára veszi mások problémáját, szinte mintha vele történne meg mindez. Sajnos a legtöbben ki is használják, hogy bárkinek szívesen, kérdés nélkül segíteni akar…

Halak: Általában utálja a januárt, mert hosszú, sötét és unalmas, de idén szó sincs erről. Mozgalmasak a hétköznapjai, pörgősek a hétvégéi, különösen a következő hét lesz ilyen. Mellette pedig te sem fogsz unatkozni, készülj!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Olvass tovább a legjobb BFF „alapanyagokért".

3 csillagjegy, akinek idén teljesül egy álma

Ha ezer éve küzdesz, hogy elérd a célod, akkor lehet végre a csillagok is az ügyed mellé állnak.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 16-án is!

Ennyire vagy mérgező barát a csillagjegyed szerint

Mi a legrosszabb tulajdonságod a horoszkópod alapján? Olvass tovább a válaszért!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

Horoszkóp: Május 09., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 9-én is!

Horoszkóp: Május 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Horoszkóp: Május 06., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

3 csillagjegy, aki zseniálisan manipulál

Meg fogsz lepődni, kik vannak a listán!

3 csillagjegy, akit a legkönnyebb átverni

Csekkold le, köztük vagy-e te is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Horoszkóp: Május 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 2-án is!