Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Mostanában egyre többen pletykálnak a szerelmi életedről, ami nagyon zavar. Próbálj meg kevésbé részletesen beszámolni a barátaidnak a randijaidól, és ha lehet, hanyagold az Insta és Facebook posztokat is ilyenkor!

Párban: Úgy érzed, mindenki bele akar szólni a kapcsolatotokba, a barátaidnak és a rokonaidnak is folyamatosanvan egy-egy hasznos tanácsa, megjegyzése. Ha nincs szükséged segítségre, nyugodtan mond meg nekik, hogy egyedül is meg tudjátok oldani a problémáitokat.

Bika:

Szingli: Minél régebb óta vagy szingli, annál nagyobbak az elvárásaid a pasikkal, lassan már-már tényleg csak Mr. Tökéletesnek vagy hajlandó igent mondani, de így esélyt sem adsz magadnak az ismerkedésre…

Párban: Napok óta próbáltok összehozni egy normális randit, de folyton le kell mondanotok, a meló vagy a család folyton közbe szól, de most végre lesz időtök egymásra, szóval ne szervezz keresztbe semmit!

Ikrek:

Szingli: Folyton randizgatsz, de igazából nem is tudod miért és valószínűleg ezért nem is élvezed annyira! El kéne döntened, hogy tényleg kapcsolatra vágysz, vagy inkább csak unatkozol, esetleg a barátaid piszkálnak folyton ezzel?

Párban: Van pár dolog, amit nem mondasz el a barátodnak, de ne legyen emiatt bűntudatod! Nem kell minden percetekről beszámolni egymásnak, és hidd el, ő sem köt mindent az orrodra!

Rák:

Szingli: Még mindig magadat hibáztatod azért, hogy tönkre ment az előző kapcsolatod, de addig nem fogsz tudni randizgatni, amíg ezen rágod magadat. Ideje már tovább lépned, nem gondolod?

Párban: Hiába vagytok együtt már jó ideje, még mindig gátlásos és szégyenlős vagy előtte. Ne rágódj ezen, mert annál rosszabb lesz, adj magadnak időt, előbb-utóbb fel fogsz oldódni!

Oroszlán:

Szingli: Ha úgy érzed, hogy a srác nem figyel rád eléggé vagy nem tisztel, akkor ne is erőltesd a dolgot! Megérdemled, hogy jól bánjanak veled, ne hozz kompromisszumot, csak mert nem szeretnél egyedül lenni!

Párban: Több időt töltenél külön a barátodtól, mint máskor, de ez ne ijesszen meg, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy már nem szereted, csak most a kapcsolatod helyett más dolgok foglalkoztatnak jobban és más élményekre, feltöltődésre van szükséged!

Szűz:

Szingli: Kaphatsz néhány kritikát a barátaidtól a randizási szokásaiddal kapcsolatban. Elsőre talán rosszul eshet, de sértődés helyett gondolj arra, hogy szeretnek és jót akarnak neked!

Párban: Egész héten nagyon harmonikus volt a kapcsolatotok és ez hétvégén is így marad. Fél szavakból is megértitek egymást, ugyanarra vágytok, ugyanazt csinálnátok, egyszóval minden tökéletes!

Mérleg:

Szingli: Egy rosszindulatú pletyka nagyon bekavarhat az új kiszemeltednél, de ha mielőbb tisztázod a dolgot vele, ott folytathatjátok, ahol abbahagytátok az ismerkedést.

Párban: Elhanyagolva érzed magadat, mivel a barátodnak nem igazán volt rád ideje mostanában. Talán nem is vette észre a nagy rohanásban, hogy ez neked mennyire rosszul esik, de ha elmondod neki ezt őszintén, biztosan kárpótolni fog érte!

Skorpió:

Szingli: Mindent bevetettél, hogy a srác felfigyeljen rád, de eddig semmi eredménye? Engedd el a dolgot, ha bejössz neki, úgyis keresni fog, ha pedig nem, ne pazarolj rá több időt!

Párban: Zavar, hogy a barátod bizalmatlan veled és ezt rendszeresen szóvá is teszed neki, de vajon te maximálisan megbízol benne? Csak akkor várd el tőle, ha viszonozni is tudod!

Nyilas:

Szingli: Kiborít, hogy az újévet szingliként kezdted és továbbra sincs senki a láthatáron. Túl sokat agyalsz azon, hogy van-e párkapcsolatod! Tereld el a gondolataidat, foglalkozz most kicsit inkább a karriereddel, a családoddal, a barátaiddal!

Párban: Egy régi ex picit felboríthatja a nyugis életeteket, de ha megbízol a barátodban és nem féltékenykedsz ok nélkül, akkor hamar túl lesztek ezen az időszakon.

Bak:

Szingli: Nem tudsz dönteni két srác között, mert valahogy egyikkel sem az igazi. Talán mind a kettőt hanyagolnod kéne, ha ennyire bizonytalan vagy velük kapcsolatban.

Párban: Szereted, amikor a dolgok pontosan terv szerint mennek, ezért kiborít, hogy a pasid minden programotokat átszervezi, lemondja, mást talál ki helyette. Oké, nem szép ez tőle az utolsó pillanatban, de azért te is lehetnél kicsit rugalmasabb…

Vízöntő:

Szingli: A barátnőid jobbnál jobb programokkal bombáznak, de neked nincs kedved kimozdulni egész hétvégén. Ha a legtöbbet le is mondod, legalább egyre menj el, hidd el, jót fog tenni neked a bulizás.

Párban: Bármit is szeretnél megbeszélni a szerelmeddel, inkább ne ezen a hétvégén hozd fel! Rég voltatok kettesben, de ezer éve nem is mozdultatok ki együtt, most végre itt a lehetőség, ne rontsd el ezt lelkizéssel.

Halak:

Szingli: Most még kicsit örülsz is neki, hogy nincs senki az életedben, aki számon kérne, akihez alkalmazkodnod kell, azt csinálhatsz, amit akarsz, van időd az extra melódra is, és most ez neked így jó.

Párban: Ha a pasidra vársz, hogy megtervezze a hétvégéteket, akkor még vasárnap este is otthon fogtok ülni. Nincs most kedve és ideje ilyenekkel foglalkozni, de ha te mindent leszervezel, szívesen megy veled.

Még több

Horoszkóp