2018.01.22.@ 00.01

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját január 22-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Előfordulhatnak anyagi problémái, amiket nem szeretne megosztani veled, csak abból veheted észre, hogy kevesebbet költ kajára, kávézásokra, a programok helyett inkább otthon maradna. Ne erőltess semmit, ez most elég kellemetlen időszak neki!

Bika: Nem igazán találja a helyét a melóban, de még otthon sem érzi jól magát. Igazából magával elégedetlen, így sajnos hiába próbálkozol most bármivel is, csakis saját magát tudja kizökkenteni ebből az állapotból. Azért persze egy kis biztatásnak és dicséretnek nagyon örülne…

Ikrek: Az egyik közeli barátja egy meglepő titkot árul el neki, ami annyira rosszul érinti, hogy még a hét második felében is csak ezen kattog. Viszont ha nem szeretné elmondani, pontosan miről van szó, ne faggasd, valószínűleg nem maga miatt titkolózik!

Rák: Egy nagyon régi haverja ismét előkerül, talán külföldről jön haza pár napra, ezért a pasid most minden szabadidejét vele szeretné tölteni. Használd ki ezt az időt, szervezz te is csajos programokat és hagyd, hogy kibulizzák és kibeszélgessék magukat.

Oroszlán: Nagyon hullámzó lesz a kedve a héten, ha megdicsérik a melóban, akkor majd kiugrik a bőréből, aztán kap egy kis kritikát, máris a padlóra kerül, és ez így megy napokon keresztül. Hétvégére viszont sikerül összeszednie magát, csak addig kell kibírnod, kitartást!

Szűz: Hosszútávú és nagyszabású tervei vannak, folyamatosan ezeknek a megvalósításán és a jövőjén jár az agya, ami nem is baj, mert mostanában teljesen elhanyagolta ezt a témát. Még ha nem is értesz egyet mindegyikkel, ne lombozd le azzal, hogy ezt el is mondod neki.

Mérleg: Egyre komolyabban tervez veled, már simán készen áll rá, hogy szintet lépjen a kapcsolatotok, és mindent meg is tesz azért, hogy ezt a tudomásodra hozza. Nem épp romantikus típus, de a héten készülj néhány extra meglepetésre!

Skorpió: A munkája miatt sok új és izgalmas embert ismer meg, amivel nem csak szuper kapcsolatokat, de rengeteg szakmai lehetőséget is szerez. Sőt, ennek hatására még azon is elgondolkodik, hogy saját vállalkozásba kezdjen.

Nyilas: Az elmúlt hetekben eléggé zaklatott volt, most végre kezd helyre jönni lelkileg és testileg is. Végre jól érzi magát a bőrében, elégedett a munkájával és a teljesítményével. Ez pedig szuper hatással van a kapcsolatotokra is, egyre kevesebbet veszekszetek, sőt ismét teljesen egymásra vagytok kattanva!

Bak: Úgy érzi, nem használja ki az idejét és a képességeit rendesen, sőt igazából unatkozik és új kihívásokra vágyik, ezért plusz feladatokat, vagy akár másodállást szeretne vállalni. Talán emiatt kicsit kevesebbet találkozhattok, de cserébe sokkal boldogabb és elégedettebb lesz.

Vízöntő: Kezd az év eleji lelkesedése fogyni, egyre kevesebb kedve van betartani a fogadalmait, az edzéseket pedig egyre többször mondja le. Talán motiválhatnád közös sportolással, és az is jól esne neki, ha többször dicsérnéd, jobban bátorítanád a céljai elérésében.

Halak: Érzelmes és megértő lesz egész héten, nyitott a véleményedre, az érzéseidre, ezért bármit is szeretnél vele megbeszélni, most hozd fel, mert vita és sértődés helyett megoldást szeretne találni a problémáitokra.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: November 15., Csütörtök

Horoszkóp: November 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 15-én is!

Horoszkóp: November 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 14-én is!

Horoszkóp: November 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 13-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 12-én is!

Csillagjegye elárulja, hogyan tedd boldoggá a pasid!

Most megtudhatod, hogy a csillagok szerint mi az, amitől a barátod boldog lesz.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 9-én is!

Ilyen vitázni veled a csillagjegyed alapján

Van, aki őrjöngve hisztizik és olyan is akad, aki néma csendben tűri a veszekedést. Derítsd ki, te milyen vitapartner vagy a horoszkópod szerint! 

Horoszkóp: November 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 8-án is!

Horoszkóp: November 07., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 7-én is!

7 dolog, amit csak a skorpiók érthetnek

Már nagyban szervezed a szülinapi bulid? Akkor esélyes, hogy a skorpiók táborát erősíted és így biztos, hogy magadra ismersz ezekben a szitukban.

Horoszkóp: November 05., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 6-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 5-én is!

Ez a legfurcsább tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Most kiderül, mi rejlik a lelked legmélyén. Kíváncsi vagy?