Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 26-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Többször is elgondolkodtál rajta, hogy talán adnod kéne még egy esélyt az exednek, de mielőtt végleges döntést hoznál, ismerkedj meg más srácokkal is, nehogy csak azért akarj visszamenni hozzá, mert nem érzed magadat jól egyedül!

Párban: Addig-addig hajtogatod, hogy valami nincs rendben köztetek, hogy végül tényleg sikerül összevesznetek. Ne aggódj mindenen, csak próbáld meg magad jól érezni, ahogy a pasid is teszi!

Bika:

Szingli: Többször rád törhet a féltékenység, pedig még nem is igazán komoly a kapcsolat közted és a srác között. Muszáj visszafognod magadat, és úgy tenni, mintha nem zavarna semmi, különben hamar elijesztheted ezzel!

Párban: Az a pasidat se zavarja, ha meghallgatod mások véleményét, de ha hagyod, hogy túlságosan beleavatkozzanak a kapcsolatotokba, már bosszanthatja. Bármi is a gond köztetek, próbáljátok meg ketten tisztázni és megoldani.

Ikrek:

Szingli: Rengeteget aggódsz azon, hogy mások mit gondolnak rólad, arról, hogy kivel randizol vagy épp kivel nem. Így nem is marad energiád arra koncentrálni, hogy te mire vágysz valójában, pedig az a legfontosabb!

Párban: Ha problémád van, ne tartsd magadban, azonnal mondd el a barátodnak. Ő is megértőbb lesz, mintha gyűjtögeted és sokkal később zúdítod a nyakába, amikor már nem is biztos, hogy emlékszik rá, miről beszélsz.

Rák:

Szingli: Imádod, hogy szingli vagy, különösen, hogy azt csinálsz, amit csak akarsz és nem kell beszámolnod róla senkinek. Nem is akarsz most komoly kapcsolatot, de azért néhány forró flört még belefér, igaz?

Párban: Hét elején még volt néhány vitátok, de ennek mostanra már semmi nyoma. Sőt, sikerült mindkettőtöknek annyira túltenni magát a nézeteltéréseken, hogy a hétvégén tökéletes lesz a harmónia köztetek.

Oroszlán:

Szingli: Eddig nem láttad az előnyét annak, hogy nincs pasid, most viszont egyre jobban esik az egyedüllét. Ha teheted, hétvégén se menj sehova, rád fér már egy kis pihi és így lesz időd végre magadra is!

Párban: Hiába vagytok ezer éve együtt, még mindig tud a barátod meglepetéseket okozni. Most is egy új és izgalmas oldaláról ismered meg, ami teljesen feltüzeli köztetek a viszonyt!

Szűz:

Szingli: Van egy fiú, aki már többször is randira hívott, de valahogy az időzítés mindig rossz volt. Úgy tűnik, még mindig nem adta fel, de ezúttal nincs egy olyan körülmény se, amit közétek állhatna. Hajrá!

Párban: Túl sokat stresszelsz, ami most már hatással van a kapcsolatodra is. A pasid mindent megpróbál, hogy segítsen neked lazítani, de amíg te nem hagyod, semmi esélye erre…

Mérleg:

Szingli: Kivételesen kezdeményezz te, ha a srác még nem hívott el randira! Valószínűleg csak megijedt kicsit vagy bizonytalan a válaszodban, a lényeg, hogy ha nem akarsz még sokat várni, tedd meg te az első lépést.

Párban: Mozgalmas és felejthetetlen hétvége vár rátok! Valahogy sikerül most annyi kalandba keverednetek, amit még hetekig, hónapokig, sőt évekig emlegetni fogtok!

Skorpió:

Szingli: A pasik mindenhol megfordulnak utánad, a bulikban egymás után hívnak meg egy-egy italra, minden srác veled akar randizni. Magabiztos és kiegyensúlyozott vagy, ami csak úgy sugárzik belőled, és ez bejön a férfiaknak.

Párban: Rég volt időtök a romantikázásra, de most végre semmi dolgotok, így simán megtehetitek, hogy az egész hétvégét az ágyban töltitek, sőt ha mindketten nyitottak vagytok rá, most még egy kis kísérletezés is belefér…

Nyilas:

Szingli: Tetszik egy srác, össze is jönnél vele, meg nem is, szeretnél is kapcsolatot, de szinglinek is jó lenni. Nem igazán tudod, mit csinálj, pedig muszáj döntened végre, mert hiába van oda érted, nem fog örökké rád várni.

Párban: Többször gondoltál egy másik srácra mostanában a kelleténél, és ez megijeszt. Érthető, hogy lelkiismeret-furdalásod van, de ne büntesd magadat olyanért, amit nem követtél el, inkább keresd meg az okát, hogy miért lehet ez!

Bak:

Szingli: Rengeteg programot szerveztél a hétvégére, de sajnos úgy alakult, hogy dolgoznod is kell. Próbáld meg mielőbb letudni a kötelezettségeket, hogy utána felhőtlenül tudj szórakozni.

Párban: Érzékenyebb vagy a szokásosnál, ezért olyan apróságokon is megsértődhetsz, amit máskor meg sem hallasz. Ne csodálkozz, ha a pasid viszont hirtelen nem fogja érteni, mivel bántott meg!

Vízöntő:

Szingli: A legtöbb barátnőd szingli vagy kivételesen ráér, szóval nem fogsz unatkozni egy percet sem a hétvégén. Gyűjtsd össze gyorsan, mi mindent csinálnál, ne fogd vissza magad, mert most ők is mindenre kaphatóak!

Párban: Van egy-két olyan intim téma, amit eddig nem mertél felhozni, pedig már régóta szeretnél beszélni róla. Ez a hétvége a legjobb alkalom, lesz időtök kettesben nyugodtan beszélgetni, ráadásul most a szerelmed is nyitottabb hangulatban van.

Halak:

Szingli: Felmerül benned, hogy nem túl nagyok-e az elvárásaid pasifronont. Csak azzal randizz, aki igazán tetszik, miért érnéd be kevesebbel?

Párban: Türelmes és figyelmes vagy a barátoddal, akinek ez most mindennél többet jelent. Jól esik neki a törődésed és ő is igyekszik ezt minden fronton meghálálni.

Még több

Horoszkóp