2018.01.29.@ 06.01

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját január 29-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Képtelen koncentrálni, szétszórt és figyelmetlen, mintha mindig máshol járna fejben. Lényegében folyamatosan álmodozik, néha egészen extrém tervei lehetnek, de ne aggódj, csak jól esik eljátszania a gondolattal, közel sem biztos, hogy meg is valósítja ezeket.

Bika: Napokig gyötörheti egy megérzés, amit egyfolytában próbál elnyomni, pedig nem véletlen, hogy ennyire erősen benne van. Könnyebben túl tudna lépni a dolgon és megnyugodna végre, ha utána járna a dolognak…

Ikrek: Boldog, elégedett és kiegyensúlyozott, ami csak úgy sugárzik belőle. Jó hatással van a környezetére, pillanatok alatt átragasztja a vidám hangulatát és pozitív hozzáállását rád is. Nem csoda, hogy minden percet vele szeretnél tölteni!

Rák: Különös érzések nyomasztják, frusztrált, nem érzi magát jól a bőrében és valahogy sehol sem találja a helyét. Nem is tudja megfogalmazni, pontosan mi a baja, csak azt érzi, valami nincs rendben. Adj neki időt, ne faggasd, idővel úgyis megnyílik neked!

Oroszlán: Nem bír egy percig sem nyugton maradni, folyamatosan megy, pörög, keresi a feladatokat és a kihívásokat. Nem fogsz mellette unatkozni a héten, főleg, hogy egy csomó izgalmas programot is szervez kettőtöknek.

Szűz: Több kudarc érheti a melóban, rengeteg akadállyal kell megküzdenie a héten, de ezek egyáltalán nem törik össze, sőt a nehézségek inkább motiválják, hogy még keményebben dolgozzon és bizonyítson.

Mérleg: Nagyon nehezen veszi rá magát a munkára, csak görgeti a feladatokat maga előtt, de minél inkább szorítja a határidő, annál feszültebb. De az utolsó pillanatban csak sikerül rászánnia magát a melóra és végül nagyon hamar behozza a lemaradását.

Skorpió: Általában nem okoz neki gondot, hogy konfrontálódjon, kifejezetten szeret vitázni, kiállni az igazáért, de most mindent megtesz, hogy elkerüljön egy konfliktust. Jobb ha nem faggatod erről, mert különösen érzékenyen érinti a téma…

Nyilas: Szeret viccelődni és nem mindig veszi észre, ha ezzel megbánt másokat. A héten ráadásul különösen figyelmetlen, így előfordulhat, hogy egy-két poénnal sikerül téged is megsértenie. Érthető, ha rosszul esik, de gondolj arra, hogy nem szándékosan csinálja.

Bak: Bármilyen döntést is kell meghoznia, érdemes lenne többször is átgondolnia, sőt halasztania rajta, amennyit csak tud. Nagyon változékony lesz a hangulata a héten, ezért előfordulhat, hogy már rögtön másnap megbánná a döntését.

Vízöntő: Nincs kedve a nagy társasághoz, bulikhoz, inkább többet szeretne egyedül lenni. Ezért előfordulhat, hogy lemondja a programjaitokat, sőt a randikat is, de ne vedd magadra, csak most egy kis magányra van szüksége.

Halak: Nagy szüksége van a támogatásodra és mindennél jobban vágyik rá, hogy meghallgasd, beszélgess vele. Bármi is bánt, ne a héten próbáld vele megbeszélni, most inkább koncentrálj csakis rá.

Címkék: horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: November 15., Csütörtök

Horoszkóp: November 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 15-én is!

Horoszkóp: November 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 14-én is!

Horoszkóp: November 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 13-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 12-én is!

Csillagjegye elárulja, hogyan tedd boldoggá a pasid!

Most megtudhatod, hogy a csillagok szerint mi az, amitől a barátod boldog lesz.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 9-én is!

Ilyen vitázni veled a csillagjegyed alapján

Van, aki őrjöngve hisztizik és olyan is akad, aki néma csendben tűri a veszekedést. Derítsd ki, te milyen vitapartner vagy a horoszkópod szerint! 

Horoszkóp: November 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 8-án is!

Horoszkóp: November 07., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 7-én is!

7 dolog, amit csak a skorpiók érthetnek

Már nagyban szervezed a szülinapi bulid? Akkor esélyes, hogy a skorpiók táborát erősíted és így biztos, hogy magadra ismersz ezekben a szitukban.

Horoszkóp: November 05., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 6-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 5-én is!

Ez a legfurcsább tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Most kiderül, mi rejlik a lelked legmélyén. Kíváncsi vagy?