2018.01.30.@ 00.01

Horoszkóp: Január 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat január 29-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Január 30., Kedd

Kos: Egy munka kapcsán megismerkedhetsz egy pasival, aki óriási hatással van rád. Egyáltalán nem az eseted, külsőre sem jön be, mégis vonzódsz hozzá és előfordulhat, hogy még órákig, sőt napokig rajta kattogsz majd.

Bika: Megfogadtad, hogy a melóban nem ismerkedsz? Egy kollégád ezt most teljesen felrúgja! Mindent megtesz, hogy felfigyelj rá, talán kivételesen adhatnál neki egy esélyt, ha már ennyire igyekszik…

Ikrek: Ma választanod kell, hogy a szerelmeddel vagy a barátaiddal töltöd az estét, de neked mindkettőhöz van kedved. A csajok nélküled is tudnak bulizni, szóval kezdj náluk, utána viszont irány a pasid, mert ő nagyon megbántódna, ha lemondanád a randitokat.

Rák: Semmi kedved a családi programokhoz, de most tényleg esélyed sincs arra, hogy megúszd. Szóval inkább próbálj meg pozitívan hozzáállni, így még az is megtörténhet, hogy végül jól érzed magadat

Oroszlán: Egy percig sem szeretnél ma egyedül maradni a gondolataiddal, ezért folyamatosan keresed a kollégáid, barátaid társaságát. Szervezz délutánra és estére is sok programot, amik elterelik a figyelmedet, és ne aggódj, holnap sokkal jobban érzed majd magad!

Szűz: Végre kezdesz anyagilag egyenesbe jönni, amitől nagyon megkönnyebbülsz. Persze továbbra is érdemes odafigyelned, mire költesz, de hetek óta nem voltál sehol, nem vettél semmit, szóval ma igazán meglepheted magadat valami különlegessel!

Mérleg: Tele vagy jobbnál jobb ötlettel, amiket mind sikerül is megvalósítanod, ráadásul pontosan úgy, ahogy elképzelted. Ez nem csak a melóra igaz, a magánéletedben is azonnal találsz megoldást mindenre, sőt még néhány baráti jó tanácsra is simán marad energiád.

Skorpió: A munkahelyeden ma óriási a felfordulás, szóval ha szeretnél haladni vagy határidős melód van, inkább dolgozz otthonról, mert bent biztosan nem fogsz tudni koncentrálni!

Nyilas: Ha nincs is kedved a kollégáiddal ebédelni, akkor is tarts velük, mert most rengeteg értékes infót gyűjthetsz be, ami a közeljövőben nagyon jól fog jönni. Sőt, ha délután beülnek valahova, menj te is, nehogy lemaradj valami fontosról!

Bak: Romantikus hangulatban vagy már reggeltől kezdve, annyira, hogy legszívesebben egész nap ágyban maradnál és csöpögős filmeket néznél. A munka szerencsére eltereli néhány órára a figyelmedet, este viszont jöhet a romkom-maraton!

Vízöntő: Elvágyódsz innen, szíved szerint azonnal repülőre szállnál és meg sem állnál a tengerpartig vagy egy síparadicsomig. Ma végre adódik egy szuper lehetőséged az utazásra, ugyan nem pont így képzelted el, de akkor is vágj bele, mert élvezni fogod!

Halak: Szeretnél munkahelyet váltani, de nem jön egy jó ajánlat sem. Nem biztos, hogy ez a legjobb taktika, kezdj el te is keresgélni, így több esélyed van megtalálni az álommelót!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Augusztus 16., Csütörtök

Horoszkóp: Augusztus 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 16-án is!

Horoszkóp: Augusztus 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 14-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 10-én is!

Horoszkóp: Augusztus 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 9-én is!

Horoszkóp: Augusztus 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 8-án is!

Horoszkóp: Augusztus 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

Ebben vagy a legrosszabb a csillagjegyed szerint

Gyakran túlpörgöd a szitut vagy túlságosan halogatod a terveidet? Rossz tulajdonságai mindenkinek vannak, de ha szembenézel velük, úgy könnyen változtathatsz is rajtuk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 3-án is!

Horoszkóp: Augusztus 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Kim Kardashian elárulta, hány kiló

A popókirálynő rengeteget fogyott az utóbbi időben, most pedig azt is elárulta, mennyit mutat a mérleg!

Horoszkóp: Július 1., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 1-jén is!

Horoszkóp: Július 31., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 31-én is!