2018.02.05.@ 00.02

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját február 5-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Vedd rá, hogy minél többet mozogjon, sokat legyen levegőn. Begubózott mostanában, kicsit el is lustult, így nagyon jót tenne lelkileg és fizikailag is neki, ha együtt sportolnátok, kirándulnátok vagy csak többet mozdulnátok ki otthonról.

Bika: Egyre fáradtabb, reggelente alig bír kikelni az ágyból, a munkát, de az edzéseket sem bírja már annyira. Hiába jelez a szervezete, nem veszi komolyan, pedig muszáj lenne lassítania, ha nem szeretne lebetegedni, sőt hetekre kidőlni a melóból.

Ikrek: Ha eddig nem is szerette annyira a kreatív feladatokat, most egyre több sikerélménye van ezen a téren is. Ettől megjön az önbizalma, sőt újra elkezdi élvezni a melóját. Biztasd te is, nehogy hamar elmúljon a lelkesedése!

Rák: Egyre több programot szervez magának, szinte minden délutánra és estére van valami a naptárában. Az is előfordulhat, hogy nem mindegyiket veled tervezi, de ezt ne vedd magadra, egyszerűen csak új élményekre és tapasztalatokra vágyik.

Oroszlán: Sokat bosszankodik a héten, hol a kollégái idegesítik, hol a családja akasztja ki. Nem feltétlenül neki van igaza ezekben a szitukban, de ezt inkább ne említsd meg neki, mert ezt is személyes támadásnak fogja venni.

Szűz: Teljesen kiszámíthatatlan lesz a héten, készülj! Minden pillanatban új ötlettel, tervvel, programmal rukkol elő, sőt azon se lepődj meg, ha hirtelen kivesz néhány nap szabit. Nem fogsz mellette unatkozni, az biztos!

Mérleg: Van egy-két dolog, amit meg szeretne veled beszélni, de nem tudja, hogyan is vágjon bele. Nem benned nem bízik, csak nehéz neki az érzéseiről beszélni. Legyél nyitott, érdeklődő és megértő, ezzel segíthetsz neki a legjobban.

Skorpió: Néhány munkahelyi vitát hevesebben kezel a kelleténél, ami még több konfliktushoz vezethet, előfordulhat, hogy a főnöke is elbeszélget vele. A hét második felében viszont lecsillapodnak a kedélyek és ettől ő is megnyugszik majd.

Nyilas: Több akadályba is ütközhet a héten, de mindegyiket jól kezeli és nem hagyja, hogy bármi is elrontsa a kedvét. Végre kiegyensúlyozott és boldog, ami a kapcsolatotokra is pozitív hatással van.

Bak: Mostanában nem volt túl jó kedve, de végre összeszedte magát és ismét a régi! Ráadásul szeretne minél több időt veled tölteni, hogy bepótolja az elmaradásait, szóval szuper romantikus hét elé nézel te is!

Vízöntő: Nagy lehetőségeket kap a munkahelyén, amikkel élni is szeretne, így egész héten a meló lesz nála az első. Sokat fog túlórázni, kicsit feszült is lehet ettől. Legyél vele türelmes, mert ez most neki tényleg fontos!

Halak: Kicsit zárkózott, sőt távolságtartó lehet mindenkivel, még veled is… Több probléma nyomasztja, amiket szeretne egyedül megoldani. Adj neki időt, ha készen áll rá, el fogja mondani, mi bántja!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Így ünnepeld a húsvétot a csillagjegyed szerint

Így ünnepeld a húsvétot a csillagjegyed szerint

4 napos hétvége és cuki nyuszisdekor mindenfelé: röviden a húsvét legszuperebb húzásai, amit tovább fokozhatsz, ha hallgatsz a csillagokra.

Az álmaid titkos jelentése a horoszkópod alapján

Mindig ugyanazt álmodod mostanában? Ugye te is sejted, hogy ez nem lehet véletlen... Segítünk dekódolni a csillagok üzenetét.

Horoszkóp: Április 10., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 10-én is!

Horoszkóp: Április 09., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 9-én is!

Horoszkóp: Április 8., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 8-án is!

Ilyen esküvő passzol a csillagjegyedhez

Ezerszer elképzelted már, hogy milyen helyszínen fogod kimondani a boldogító igent? Hidd el, a horoszkópod is sokat elárul róla! Csekkold!

3 csillagjegy, aki megtalálja áprilisban a szerelmet

Beköszöntött a jó idő te pedig még mindig a szinglik életét éled? Nyugi, ha eddig nem talált rád az álompasi, akkor most minden esély megvan rá – de csak akkor, ha szerepelsz az áprilisi szerelem-listán!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 5-én!

Horoszkóp: Április 4., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 4-én is!

Ilyen nyaralás illik hozzád a csillagjegyed szerint

Nézd meg, hol éreznéd magad a legjobban a horoszkópod alapján!

Horoszkóp: Április 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 3-án is!

Ő az ideális lakótársad a csillagjegyed szerint

Nem árt, ha a csillagokra is hallgatsz, mielőtt lakótársat választasz!

Horoszkóp: Április 2., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 2-án is!