Horoszkóp: Február 7., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat február 7-én is!

Horoszkóp: Február 7., Szerda

Kos: Szuperül indul a napod, de az egyik kollégádnak egyetlen beszólásával sikerül elrontania a kedved. Ne vedd annyira magadra, nem akart megbántani, valószínűleg nem is tudja, milyen rosszul esett neked.

Bika: Nem tudsz dönteni egy fontos kérdésben és úgy érzed, nincs is kitől tanácsot kérned. Mi lenne, ha kivételesen nem egy barátodtól, hanem egy tapasztaltabb személytől kérnél tanácsot? Anyukád például nagyon boldog lenne, ha vele beszélnéd meg a problémádat!

Ikrek: Tényleg összejöttek mostanában a dolgok, és a mai napod sem lesz éppen egyszerű, de azzal csak rontasz a helyzeteden, ha sajnálod magadat. Inkább vegyél ki néhány nap szabit, hogy utána kipihenve, újult erővel vághass neki a feladatoknak.

Rák: Ha bizonytalan vagy a teljesítményedet illetően, nyugodtan kérj visszajelzést a főnöködtől. Így megnyugszol, tudsz fejlődni, ráadásul extra piros pont a boss-nál, hogy ennyire igyekszel.

Oroszlán: Imádsz mozogni, mégis egyre többször hagyod ki az edzéseket mostanában. Talán csak arról van szó, hogy unod ennyi idő után. Próbálj ki egy új sportot, tornát vagy iratkozz be egy jobban felszerelt konditerembe.

Szűz: Ha régóta szeretnél fizuemelést kérni, ma végre megteheted. Olyan szituba kerülsz a főnököddel, amiben simán felhozhatod a témát, végig fog hallgatni és nyitott lesz rá.

Mérleg: Ma különösen legyél óvatos, hogy kinek mit mondasz el! Sajnos kiderülhet, hogy olyanban is megbíztál idáig, aki visszaélt ezzel, sőt kifejezetten keresztbe akart tenni neked…

Skorpió: Az érzelmeid irányítanak ma, de kivételesen nem baj, hogy nem tudsz racionálisan gondolkodni, mert pont ennek köszönhetően hozol meg jó döntéseket.

Nyilas: Ne hagyd magadat rábeszélni semmire, amihez nincs kedved, vagy egy pici ellenérzésed is van a dologgal kapcsolatban. Most nehéznek tűnhet nemet mondani, de hidd el, megéri!

Bak: Álmodozó hangulatban vagy, elvágyódsz innen, szeretnél teljesen mást csinálni, mint most. A váratlan extra meló és ezzel járó túlóra pedig csak megerősíti benned ezt az érzést.

Vízöntő: Ne csak Valentin-napra tervezz romantikus programot! Használd ki, hogy ma este mindketten ráértek és lepd meg a szerelmedet egy fincsi vacsival és a kedvenc desszertjével.

Halak: Nincs sok munkád, és bár kényelmes így, nem érzed túl hasznosnak magadat. Kérj plusz feladatokat, vagy keress másodállást, így még a fizudat is kiegészítheted.

Még több

Horoszkóp