Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 9-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Ha egy kicsi rossz érzésed is van a sráccal kapcsolatban, akkor inkább mondd le a hétvégi randitokat. Nem véletlen, hogy a megérzéseid azt sugallják, inkább kerüld el!

Párban: Megint telezsúfoltátok a hétvégét programokkal, és bár legtöbbször együtt mozogtok, nem vagytok egy percet sem kettesben. Legalább az egyiket mondjátok le, hogy egy kicsit csak egymásra tudjatok koncentrálni.

Bika:

Szingli: Olyan hatalmasak az elvárásaid, hogy nincs pasi, aki képes lenne megugrani, vagy ha meg is próbálja, feladja félúton. Muszáj lenne picit lazábbra venned, te is jobban éreznéd magadat, ha nem görcsölnél rá mindenre!

Párban: Egy kis flörtöléssel még nincs semmi baj, érthető, ha jól esik más pasiktól is a pozitív visszajelzés, viszont nagyon figyelj arra, hogy kivel kezdesz, mert most az ártatlan szemezésből is nagy balhé kerekedhet.

Ikrek:

Szingli: Nem sok reményt fűzöl a hétvégi randidhoz, ami nem is baj, mert így csakis kellemesen csalódhatsz. Olyan oldalát mutatja meg a fiú, amiről nem is sejtetted, hogy van, ráadásul nagyon is bejön neked.

Párban: Nem baj, ha mindketten másra vágytok, máshoz van kedvetek. Nem muszáj az egész hétvégét együtt töltenetek, sőt még jót is tesz nektek, ha egy kicsit külön is szórakoztok.

Rák:

Szingli: Ne indíts azzal, hogy rögtön elmesélsz magadról minden fontosat, mert úgy már nem biztos, hogy érdekes leszel. Hagyd, hogy a srác kérdezzen, olyan ütemben ismerjen meg, ahogy ő szeretne.

Párban: Csak azért, mert kívülről az összes barátotok kapcsolata tökéletesnek tűnik, még nem biztos, hogy a valóságban is az. Ezért nincs is értelme magatokat másokhoz hasonlítani, főleg ne érezd rosszabbnak a ti helyzeteteket!

Oroszlán:

Szingli: Végre úgy indítod a februárt, hogy tele vagy randiajánlatokkal és csak rajtad múlik, kivel töltöd a szerelmesek ünnepét. Ettől pedig még vidámabb és magabiztosabb vagy, ami még több srácot vonz.

Párban: Ha előre látod, hogy zsúfolt lesz a jövőhetetek, akár ünnepelhettek ezen a hétvégén is! Szerezz be egy szexi fehérneműt, főzz valami fincsi vacsit és már kész is a tökéletes elő Valentin-nap!

Szűz:

Szingli: Sok energiát fektettél egy új kapcsolatba, de úgy tűnik, nem működik, szóval csak ezért ne maradj a sráccal. Még az elején vagytok, ne vesztegess el több időt és az ő agyát se húzd feleslegesen!

Párban: A pasid furcsán viselkedik, mintha titkolna előled valamit. Ne gondolj egyből a legrosszabbra, valószínűleg neked készül egy cuki Valentin-napi meglepetéssel!

Mérleg:

Szingli: Régóta tetszik egy srác, de nem mertél kezdeményezni, még jeleket sem adtál neki. Most viszont olyan dolog történik, ami megváltoztatja a kapcsolatotokat és végre sokkal közelebb kerültök egymáshoz.

Párban: Ne arra koncentrálj, hogy mi idegesít a pasidban, próbálj meg csakis arra fókuszálni, amiért beleszerettél, amit imádsz benne. Sőt, mondd is el neki ezeket, nagyon jól esik majd neki!

Skorpió:

Szingli: Minden barátnőd csak arról panaszkodik, hogy egyedül lesz Valentin-napon, hogy utál szingli lenni, és amúgy sincs egy normális pasi sem. Neked viszont eleged van ebből a negatív hozzáállásból, szóval szervezz egy hatalmas bulit és rángasd ki őket is a depiből!

Párban: A barátod olyan programokat szervez, amihez neked egyáltalán nincs kedved, de mielőtt kimentenéd magad, gondold végig, hogy hányszor döntheti el ő, hogy mit csináltok, és hányszor te…

Nyilas:

Szingli: Megismerkedhetsz egy olyan fiúval, aki bár külsőre nem az eseted, de a személyisége azonnal megfog, bármikor megnevettet és hasonlóan gondolkodtok. Adj neki esélyt, hiszen rég érezted már magadat ilyen jól!

Párban: Igazából nem csináltok semmi különösen, nem történik semmi extra veletek, mégis nagyon jól érzitek magatokat. Pihentek, jókat beszélgettek, végre lesz időtök egymásra.

Bak:

Szingli: Ne siettesd a dolgokat, ne akarj mindent azonnal, mert csak elijeszted a fiút! Hagyj időt magatoknak, hogy jól megismerjétek egymást, és főleg engedd neki, hogy ő irányítson, mert ez különösen fontos neki.

Párban: Nincs kedved ahhoz, amit előre megbeszéltetek, de kimozdulnál, csak nem tudod előre, mit csinálnál. Kérd meg a barátodat, hogy kivételesen legyetek spontának, így sokkal izgalmasabb lesz a hétvégétek!

Vízöntő:

Szingli: Egyáltalán nem zavar, hogy szingli vagy, élvezed minden előnyét a szabadságnak. Pont ez a kiegyensúlyozottság és magabiztosság az, ami vonzza a pasikat, szóval nem maradsz sokáig egyedül…

Párban: Ha minden évben elégedetlen vagy a Valentin-napi programokkal, akkor kivételesen szervezd meg te és lepd meg vele a szerelmedet, már akár a hétvégén is. Hidd el, nagyon fog örülni neki, hogy leveszed ezt a terhet a válláról!

Halak:

Szingli: Találkozhatsz valakivel, aki korábban nagyon sokat jelentett neked, de mégsem jöttek össze a dolgok. Most viszont az időzítés sokkal jobb mindkettőtök életében. Hajrá!

Párban: Ha bármiben is úgy érzed, hogy a pasid nem kezel egyenrangú félként, akkor mindenképpen beszéld meg vele. Oké, hogy nem szeretnél pont a szerelmesek ünnepe előtt vitázni, de jobb az ilyesmit mielőbb tisztázni.

Még több

Horoszkóp