2018.02.12.@ 00.02

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját február 12-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Akárhogy próbál meg spórolni, nem jön ki a fizujából, kuszák a pénzügyei és nem látja át a kiadásait. Tőled nem szívesen fogadna el segítséget, ne is próbálkozz, de egy szakember vagy profi tanácsadó tippjeit biztosan megfogadná.

Bika: Szinte csakis unalmas, monoton feladatai lesznek, amit az elején még jól tűr, de a hét második felében már kezd besokallni. Nem csoda, hogy ennyi papírmunkától kezd kiborulni, próbáld meg legalább a délutánjait, estéit izgalmassá tenni!

Ikrek: Elhatározta, hogy változtat egy-két dolgon az életében, ezért ne lepődj meg, ha extrém sportokat próbál ki, furcsa tanfolyamokra, továbbképzésekre iratkozik be. Új hobbit és célokat keres az életében, támogasd, amíg meg nem találja a neki megfelelőt!

Rák: Szorítják a határidők, szinte minden fontos munkáját a héten kell befejeznie, ezért rengeteget fog dolgozni és szinte minden napra becsúszik egy-két túlóra, cserébe viszont a hónap második fele lazább lesz.

Oroszlán: Ha most kezd az új munkahelyén, vagy legalábbis egy új feladatkörben, valószínűleg nagyon izgatott, és ez még így lesz jó pár napig. Szeretne bizonyítani, azonnal a maximumon teljesíteni, ezért lehet, kicsit csalódott is lesz, hiszen még idő kell, mire belejön az új melóba.

Szűz: Eléggé túlvállalta magát, de egészen mostanáig úgy érezte, nem lesz gond, most viszont megcsúszott és kezd kétségbeesni, hogy képes lesz-e a sok feladatot befejezni. Emiatt nagyon feszült és ingerült lesz, de amit megoldja a helyzetet, ismét visszakapod a cuki pasidat!

Mérleg: Egy haverja megkeresheti egy extra munkával, ami nem csak szuper szakmai lehetőség, de még nem kevés plusz pénzt is kereshet. Oké, emiatt kicsit kevesebbet fogod látni, de gondolj arra, mennyi előnnyel jár hosszútávon!

Skorpió: A családja most a szokásosnál is jobban bele szeretne szólni a döntéseibe, ami közvetve hatással van a te életedre is. Érthető, hogy ez mindkettőtöket idegesít, de nem akarnak rosszat, szóval próbáljatok meg kedvesek maradni.

Nyilas: Felbukkanhat egy régi ismerőse, akire egyáltalán nem számított és nem is éppen szépen váltak el anno, szóval rendesen felzaklatja a találkozás. Még napokig hatása alatt lesz az élménynek, de ne aggódj, hétvégére visszatér a jókedve!

Bak: Hiába találta már ki hetekkel korábban, hogy mivel lep meg Valentin-napon, sajnos rajta kívülálló okok miatt felborul minden terve. Így is igyekszik majd kárpótolni téged, de azért csalódott lesz, hogy nem lesz minden tökéletes!

Vízöntő: Fáradt, nem fizikálisan, inkább lelkileg van kimerülve, de mégsem tud szabit kivenni, annyi a fontos munkája. Legalább arra vedd rá, hogy amikor csak lehet, dolgozzon otthonról, már attól jobban érezné magát kicsit.

Halak: Komolyan elgondolkozik a munkahely-váltáson, és pont jókor is kap egy szuper lehetőséget. Igaz, még sosem csinált hasonlót, de annyira unja a mostani melóját, hogy könnyebben bevállalja a kockázatot.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!