2018.02.12.@ 00.02

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját február 12-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Akárhogy próbál meg spórolni, nem jön ki a fizujából, kuszák a pénzügyei és nem látja át a kiadásait. Tőled nem szívesen fogadna el segítséget, ne is próbálkozz, de egy szakember vagy profi tanácsadó tippjeit biztosan megfogadná.

Bika: Szinte csakis unalmas, monoton feladatai lesznek, amit az elején még jól tűr, de a hét második felében már kezd besokallni. Nem csoda, hogy ennyi papírmunkától kezd kiborulni, próbáld meg legalább a délutánjait, estéit izgalmassá tenni!

Ikrek: Elhatározta, hogy változtat egy-két dolgon az életében, ezért ne lepődj meg, ha extrém sportokat próbál ki, furcsa tanfolyamokra, továbbképzésekre iratkozik be. Új hobbit és célokat keres az életében, támogasd, amíg meg nem találja a neki megfelelőt!

Rák: Szorítják a határidők, szinte minden fontos munkáját a héten kell befejeznie, ezért rengeteget fog dolgozni és szinte minden napra becsúszik egy-két túlóra, cserébe viszont a hónap második fele lazább lesz.

Oroszlán: Ha most kezd az új munkahelyén, vagy legalábbis egy új feladatkörben, valószínűleg nagyon izgatott, és ez még így lesz jó pár napig. Szeretne bizonyítani, azonnal a maximumon teljesíteni, ezért lehet, kicsit csalódott is lesz, hiszen még idő kell, mire belejön az új melóba.

Szűz: Eléggé túlvállalta magát, de egészen mostanáig úgy érezte, nem lesz gond, most viszont megcsúszott és kezd kétségbeesni, hogy képes lesz-e a sok feladatot befejezni. Emiatt nagyon feszült és ingerült lesz, de amit megoldja a helyzetet, ismét visszakapod a cuki pasidat!

Mérleg: Egy haverja megkeresheti egy extra munkával, ami nem csak szuper szakmai lehetőség, de még nem kevés plusz pénzt is kereshet. Oké, emiatt kicsit kevesebbet fogod látni, de gondolj arra, mennyi előnnyel jár hosszútávon!

Skorpió: A családja most a szokásosnál is jobban bele szeretne szólni a döntéseibe, ami közvetve hatással van a te életedre is. Érthető, hogy ez mindkettőtöket idegesít, de nem akarnak rosszat, szóval próbáljatok meg kedvesek maradni.

Nyilas: Felbukkanhat egy régi ismerőse, akire egyáltalán nem számított és nem is éppen szépen váltak el anno, szóval rendesen felzaklatja a találkozás. Még napokig hatása alatt lesz az élménynek, de ne aggódj, hétvégére visszatér a jókedve!

Bak: Hiába találta már ki hetekkel korábban, hogy mivel lep meg Valentin-napon, sajnos rajta kívülálló okok miatt felborul minden terve. Így is igyekszik majd kárpótolni téged, de azért csalódott lesz, hogy nem lesz minden tökéletes!

Vízöntő: Fáradt, nem fizikálisan, inkább lelkileg van kimerülve, de mégsem tud szabit kivenni, annyi a fontos munkája. Legalább arra vedd rá, hogy amikor csak lehet, dolgozzon otthonról, már attól jobban érezné magát kicsit.

Halak: Komolyan elgondolkozik a munkahely-váltáson, és pont jókor is kap egy szuper lehetőséget. Igaz, még sosem csinált hasonlót, de annyira unja a mostani melóját, hogy könnyebben bevállalja a kockázatot.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: December 12., Szerda

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Így indítsd a reggeled a csillagjegyed szerint

Hallottál már róla, hogy a sikeres embereknek a megfelelő reggeli rutin a titkuk? A csillagok most kiderítették a te reggeli sikerreceptedet!