Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját február 12-én is!

2018.02.12. 00:02
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Akárhogy próbál meg spórolni, nem jön ki a fizujából, kuszák a pénzügyei és nem látja át a kiadásait. Tőled nem szívesen fogadna el segítséget, ne is próbálkozz, de egy szakember vagy profi tanácsadó tippjeit biztosan megfogadná.

Bika: Szinte csakis unalmas, monoton feladatai lesznek, amit az elején még jól tűr, de a hét második felében már kezd besokallni. Nem csoda, hogy ennyi papírmunkától kezd kiborulni, próbáld meg legalább a délutánjait, estéit izgalmassá tenni!

Ikrek: Elhatározta, hogy változtat egy-két dolgon az életében, ezért ne lepődj meg, ha extrém sportokat próbál ki, furcsa tanfolyamokra, továbbképzésekre iratkozik be. Új hobbit és célokat keres az életében, támogasd, amíg meg nem találja a neki megfelelőt!

Rák: Szorítják a határidők, szinte minden fontos munkáját a héten kell befejeznie, ezért rengeteget fog dolgozni és szinte minden napra becsúszik egy-két túlóra, cserébe viszont a hónap második fele lazább lesz.

Oroszlán: Ha most kezd az új munkahelyén, vagy legalábbis egy új feladatkörben, valószínűleg nagyon izgatott, és ez még így lesz jó pár napig. Szeretne bizonyítani, azonnal a maximumon teljesíteni, ezért lehet, kicsit csalódott is lesz, hiszen még idő kell, mire belejön az új melóba.

Szűz: Eléggé túlvállalta magát, de egészen mostanáig úgy érezte, nem lesz gond, most viszont megcsúszott és kezd kétségbeesni, hogy képes lesz-e a sok feladatot befejezni. Emiatt nagyon feszült és ingerült lesz, de amit megoldja a helyzetet, ismét visszakapod a cuki pasidat!

Mérleg: Egy haverja megkeresheti egy extra munkával, ami nem csak szuper szakmai lehetőség, de még nem kevés plusz pénzt is kereshet. Oké, emiatt kicsit kevesebbet fogod látni, de gondolj arra, mennyi előnnyel jár hosszútávon!

Skorpió: A családja most a szokásosnál is jobban bele szeretne szólni a döntéseibe, ami közvetve hatással van a te életedre is. Érthető, hogy ez mindkettőtöket idegesít, de nem akarnak rosszat, szóval próbáljatok meg kedvesek maradni.

Nyilas: Felbukkanhat egy régi ismerőse, akire egyáltalán nem számított és nem is éppen szépen váltak el anno, szóval rendesen felzaklatja a találkozás. Még napokig hatása alatt lesz az élménynek, de ne aggódj, hétvégére visszatér a jókedve!

Bak: Hiába találta már ki hetekkel korábban, hogy mivel lep meg Valentin-napon, sajnos rajta kívülálló okok miatt felborul minden terve. Így is igyekszik majd kárpótolni téged, de azért csalódott lesz, hogy nem lesz minden tökéletes!

Vízöntő: Fáradt, nem fizikálisan, inkább lelkileg van kimerülve, de mégsem tud szabit kivenni, annyi a fontos munkája. Legalább arra vedd rá, hogy amikor csak lehet, dolgozzon otthonról, már attól jobban érezné magát kicsit.

Halak: Komolyan elgondolkozik a munkahely-váltáson, és pont jókor is kap egy szuper lehetőséget. Igaz, még sosem csinált hasonlót, de annyira unja a mostani melóját, hogy könnyebben bevállalja a kockázatot.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 26-án is!

A csillagjegyed elárulja, hogyan csókolsz

Mindannyian máshogy fejezzük ki a vonzalmunkat és az érzéseinket: van, aki a szenvedélyes ajakcsatákért rajong, más pedig az érzéki pillangócsókokért. És képzeld, ennek az okát is a csillagjegyünkben kell keresnünk!

3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hétvége

Néhány szerencsés csillagjegy igazi mázlira számolhat a hétvégén, most bármihez is nyúlnak, arannyá változik.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 23-án is!

Horoszkóp, Július 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 22-én is!

3 csillagjegy, aki a héten nem várt pénzhez jut

Jól jönne egy kis extra? Talán azok közé tartozol, akik a héten bankot robbantanak, persze csak képletesen szólva.

Horoszkóp, Július 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 21-én is!

Horoszkóp, Július 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 20-án is!

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az Oroszlán hava

Vannak, akiknek hatalmas változás köszönhet be az életükbe ebben az időszakban!

Horoszkóp, Július 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 19-én is!

Ezek a legmanipulatívabb csillagjegyek

Bármelyik csillagjegy lehet manipulatív, de az alábbi négyes tökélyre fejlesztette a befolyásolás művészetét.

4 csillagjegy, akinek még hatalmas meglepetéseket tartogat a nyár

Úgy érzed, eddig elég eseménytelenül telt 2021 nyara? Ne csüggedj, ha az alábbi csillagjegyek valamelyikében születtél, nagy meglepetésekben lehet még részed!

3 csillagjegy, akinek a hétvégén valóra válik egy álma

Talán pont te leszel az, szóval tudod mi következik: katt a cikkre a részletekért!