2018.02.13.@ 00.02

Horoszkóp: Február 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat február 14-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Február 13., Kedd

Kos: Egész nap egy vitán rágod magadat, bűntudatod van, hogy olyan hevesen reagáltál. Oké, talán tényleg kezelhetted volna nyugodtabban is a helyzetet, de az ne bántson, hogy kiálltál magadért és a véleményedért!

Bika: Kisebb káosz alakulhat ma ki a munkahelyeden, ráadásul többen is hibáztak, és most ennek köszönhető a vészhelyzet. Szerencsére te viszont jól jöhetsz ki a dologból, mivel szuper ötleteid és megoldási javaslataid vannak, amivel sokat segíthetsz mindenkinek.

Ikrek: Már van akkora rutinod és tapasztalatod a melóban, hogy egyedül is tudj döntéseket hozni! Ne várj folyton mások megerősítésére, mert ezzel csak hátráltatod magadat: egyrészt időt veszítesz, másrészt a kollégáid sem fognak elismerni vagy komolyan venni.

Rák: Az egyik munkatársad folyamatosan versengeni próbál veled, ami egyre jobban zavar. Ne hagyd, hogy ez tönkretegye a napodat vagy akadályozzon a feladataid elvégzésében, inkább fogd fel úgy, hogy azért téged szemelt ki, mert tehetségesnek és ügyesnek tart.

Oroszlán: A füledbe jut egy rosszindulatú pletyka, aminek te vagy az egyik főszereplője. Mostanában eléggé kivontad magadat a társasági életből, talán ezért beszélnek és találgatnak rólad a szokásosnál többet, de ne aggódj, ez is csak egy-két napig tart!

Szűz: Minden percét eltervezted a napodnak, nagyon feszes tempót diktálsz és nehezen viseled, ha a többiek nem tudják tartani ezt, vagy ha még hátráltatnak is. Azért figyelj oda, mit és hogyan mondasz, mert a nagy rohanásban könnyen megbánhatsz másokat!

Mérleg: Úgy érzed, cserben hagyott a kreativitásod, pedig csak új élményekre, tapasztalatokra, inspirációra van szükséged. Már az is kizökkentene a napi rutinból, ha máshol innád meg a reggeli kávédat, új helyen ebédelnél, délután pedig kipróbálnál a konditeremben egy olyan órát, amin még nem voltál.

Skorpió: Szuper hangulatban indítod a napot, amit csak fokoz, hogy ma a melóban is laza lesz a légkör, ráadásul előbb végezhetsz délután, mert néhány feladatod áttolódik holnapra. Használd ki a spontán szabadidőd, mert a hét második fele viszont húzósabb lehet!

Nyilas: A főnököd a szokásosnál több munkát bíz rád, ráadásul minden apróságba beleköt, kritizál, számon kér. Érthető, hogy rosszul esik, de ez nem azért van, mert nem bír, csak motiválni szeretne és fejleszteni szeretne.

Bak: A pasiddal most nagyon egy hullámhosszon vagytok, így még jobban várod a Valentin-napot. Szinte másra sem tudsz gondolni, pedig a melóval is kéne haladnod, ha nem szeretnél ma is és holnap is túlórázni!

Vízöntő: Kiderülhet, hogy kicsit figyelmetlen voltál vagy kapkodtál, és ezért elszúrtál valami fontos dolgot a munkahelyeden. Ha vállalod, hogy hibáztál és igyekszel mielőbb kijavítani, nem lesz semmi gond, hiszen ez bárkivel előfordulhat, ne aggódj!

Halak: Neked már ma megkezdődik a szerelmesek ünnepe, akár szingli vagy akár régóta van pasid, az biztos, hogy életed egyik legromantikusabb élménye vár rád!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!

3 csillagjegy, aki tévedhetetlennek hiszi magát

Az esetek többségében nem gond, hogy ennyire topon van a magabiztosságuk, néha viszont igenis meg kell tanulniuk teret adni mások elképzeléseinek is.