Horoszkóp: Február 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat február 15-én is!

Horoszkóp: Február 15., Csütörtök

Kos: Az egész napod telefonálgatással fog telni, szinte egy nyugodt perced sem lesz, mert vagy csörög a telód vagy neked kell hívnod valakit. Meló után viszont kapcsold ki a mobilodat, hogy legalább este tudj egy kicsit pihenni.

Bika: Csupa unalmas, monoton feladat jut mára, így nem csoda, hogy folyton elkalandozik a figyelmed és azon kapod magad, hogy megint az e-maileket vagy a Facebook-üziket csekkolod, sőt kávészünetből is kétszer-háromszor többet iktatsz be ma, mint máskor…

Ikrek: Ha lehetőséged adódik a céges utazásra, elsőként jelentkezz! Jót tenne neked, ha végre messzebbre is kimozdulnál, ráadásul néhány nap alatt rengeteg szakmai kapcsolatot, lehetőséget és tapasztalatot tudnál szerezni, sőt még a nyelvtudásodat is felturbózhatnád.

Rák: Egy olyan ajánlatot kaphatsz, ami nagyobb fizuva, de sokkal-sokkal több melóval is jár. Most azt kell mérlegelned, hogy a szabadidőre vagy az extra pénzre van most szükséged inkább!

Oroszlán: Összefuthatsz egy régi haveroddal, ezúttal egy munka kapcsán. Nem is tudtad, hogy hasonló területen dolgozik, de ez most nem is jöhetne jobbkor, mert nagy előnyt jelent a kommunikációban, hogy már ismeritek egymást.

Szűz: Hiába próbálsz kreatív és újító lenni, ha a főnököd vagy a kollégáid nem nyitottak a változásra. Azért ne add fel, csak egy kicsit fogd vissza a lelkesedésedet és adj időt nekik egy-egy ötleted után, hogy megbarátkozzanak vele.

Mérleg: Oké, hogy nem vagy mindennel elégedett a munkahelyeden, de közel sem biztos, hogy máshol sokkal jobb lenne. Írd össze, hogy mit szeretsz és mit nem a jelenlegi melódban, úgy látni fogod, hogy érdemes lenne-e váltanod.

Skorpió: Nem vagy ma a topon, nincs jó kedved és fizikailag sem érzed magadat túl fényesen. Ha teheted, dolgozz otthonról, ha viszont be kell menned, kérd meg a főnöködet, hogy előbb haza mehess, mert ilyen állapotban úgysem leszel túl hatékony odabent.

Nyilas: Ma sokat leszel úton, sok elintéznivalód van a melóhelyeden kívül, és ez most jól is esik, mert szükséged volt már a változatosságra, ráadásul így belefér egy ebéd a pasiddal vagy egy délutáni kávé a legjobb barátnőddel.

Bak: Az elmúlt hetekben keményen dolgoztál egy projekten, aminek ma végre sikerül a végére érned és bezsebelheted az érte járó elismeréseket. De ami még ennél is jobb, hogy végre egy nyugisabb, lazább időszak jön, kevés munkával és sok pihenéssel!

Vízöntő: Eléggé összejönnek ma a dolgok, és csakis az optimizmusodnak és a higgadtságodnak köszönheted, hogy nem esel szét és megtalálod mindenre a legjobb megoldást. Hajrá, te vagy a nap hőse!

Halak: Ma kivételesen az eszed helyett hallgass csakis a szívedre! Általában is jók a megérzéseid, de ma különösen erősek és pontosak lesznek, és ha figyelsz rájuk, sok kellemetlenségtől megkímélheted magad a közeljövőben.

Még több

Horoszkóp