Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 16-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: A héten sokszor eszedbe jutott az exed, de ettől csak még rosszabb lett a kedved. Biztosan csak a Valentin-nap miatt kerültél ilyen nosztalgikus hangulatba, de szerencsére hétvégén találkozol egy olyan sráccal, aki hamar eltereli a gondolataidat!

Párban: Pontosan ráérzel, mi az, amire most a barátodnak szüksége van és ezért nagyon-nagyon hálás lesz neked. Olyan szuper lesz az összhang köztetek, hogy még jobban szeret, mint eddig valaha.

Bika:

Szingli: Rengeteg meghívást kapsz, de nem kéne mindegyikre igent mondanod. Ha egy percet sem pihensz, rémes lesz a jövőheted, szóval legalább az egyik nap legyen buli- és randimentes.

Párban: Tele vagytok programokkal, végre nem ültök otthon és együtt mozdultok ki. Ha úgy érezted mostanában, hogy kezd ellaposodni a kapcsolatotok, a hétvége után biztosan meg fogysz nyugodni!

Ikrek:

Szingli: Egy percre sem tudsz megállni, ráadásul folyamatosan csörög a telefonod, chatelsz, e-mailezel munkaügyben és a barátaiddal is. Viszont ha a randin is a telódat nézegeted, a srác azt hiheti, hogy unatkozol és nem is érdekel téged…

Párban: Hét közben nem volt időtök romantikázni, de most bőven lesz alkalmatok bepótolni a Valentin-napot. Ráadásul a pasid egy extra cuki meglepetéssel is készül, amitől sikerül totál meghatódnod.

Rák:

Szingli: Hiába bizonygatod, hogy jól érzed magad, a barátaid pontosan tudják, hogy már eleged van a szingliségből. Hagyd, hogy segítsenek és bemutassanak néhány fiút! Oké, hogy nem rajongsz a vakrandikért, de most az egyszer kipróbálhatnád a dolgot.

Párban: Ne várd, hogy a barátod magától kitalálja, mi bánt. Főleg úgy, hogy rá is kérdez, de te csak annyit válaszolsz, hogy semmi. Beszélj neki őszintén az érzéseidről, meg fogja érteni!

Oroszlán:

Szingli: Nem volt sok jó tapasztalatod az elmúlt időben a pasik terén? Talán pihentetned kéne egy kicsit a randiappokat és megpróbálhatnál megint hagyományosan ismerkedni. Hidd el, meg fogsz lepődni az eredményen!

Párban: Sok újdonság ér titeket a hétvégén, és teljesen új oldaláról is megismerhetitek magatokat és egymást. Ez felrázza végre a kapcsolatotokat és ismét olyan szerelmes leszel, mint az elején, sőt a barátod még jobban!

Szűz:

Szingli: Egyre jobban élvezet, hogy egyedül vagy, nem kell alkalmazkodnod senkihez, azt csinálsz, amit akarsz és azzal, akivel csak szeretnéd. Ha most így jó neked, ne hagyd, hogy a környezeted befolyásoljon!

Párban: Ha kicsit is bizonytalan voltál mostanában kettőtökkel kapcsolatban, ez az érzés egy pillanat alatt el fog tűnni. Olyan dolog történik veletek, ami megint közelebb hoz egymáshoz titeket.

Mérleg:

Szingli: A lebeszélt randid nem sikerül túl fényesen, de megismerkedhetsz egy olyan fiúval, aki rögtön elfeledteti veled ezt a rossz élményt, szóval összességében mégis szuper hétvégéd lesz!

Párban: Újra és újra ugyanazokon vitáztok, és ez nem is fog addig elmúlni, amíg nem vagytok hajlandóak engedni. Muszáj mindkettőtöknek kompromisszumot kötni, ha nem szeretnétek egész hétvégén veszekedni!

Skorpió:

Szingli: Nagyon jó a kedved, amit szinte semmi sem ronthat el, a pozitív kisugárzásod pedig csak úgy vonzza a srácokat, imádnak a közeledben lenni, mert feldobod őket.

Párban: Nem tudtok sok időt együtt tölteni, de amit igen, az nagyon klassz lesz. Talán pont azért élvezitek majd annyira, mert tudjátok, hogy nem értek rá egész hétvégén.

Nyilas:

Szingli: Határozott elképzelésed van a tökéletes pasiról, ami jó, de ha túl nagyok az elvárásaid, sokkal nehezebb lesz megtalálnod az igazit. Próbálj meg lazábban állni a srácokhoz és nem olyan szigorúan venni az apróbb hibákat!

Párban: Van egy-két anyagi problémátok, ami mindkettőtöket nagyon nyomaszt, de ahelyett, hogy egymásnak estek, próbáljatok csapatként gondolkozni és együtt megoldást találni!

Bak:

Szingli: Megéri a rengeteg előkészület, ha első randira készülsz. Minden rááldozott perc megtérül, és utólag igenis örülni fogsz, hogy sokáig válogattál a rucik és a sminkcuccok között.

Párban: Lehet, hogy te már szeretnél tovább lépni, de a pasid közel sem biztos, hogy készen áll rá. Várd meg, míg ő hozza fel a témát, különben sértődés lehet a vége.

Vízöntő:

Szingli: Ha Valentin-napon egyedül is voltál, most úgy alakul, hogy két fiú közül kell választanod. Nem lesz egyszerű döntés, de nem lőhetsz mellé, ha a szívedre hallgatsz!

Párban: Nem érzed magadat jól a bőrödben, de fogalmad sincs, mi lehet a baj. Öntsd ki a szívedet a barátodnak, ő az, aki a legjobban ismer és segíthet kideríteni, mi bánt valójában.

Halak:

Szingli: Nem vágysz semmi másra, mint egy hatalmas bödön fagyi és a távirányító társasága. Néha kellenek ilyen hétvégék is, szóval ne szervezz semmi programot, csak pihenj és lazulj a pihe-puha kanapédon.

Párban: Szükséged van arra, hogy legyenek közös céljaitok a szerelmeddel, de ezt el is kell neki mondanod, mert valószínűleg magától ezt nem tudja. Viszont ha szóba hozod, nyitott lesz a témára!

Még több

Horoszkóp