2018.02.19.@ 00.02

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját február 19-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: A karrierje és a magánélete is sínen van, a héten is jól alakulnak a dolgai, mégis folyamatosan stresszel, mindenen aggódik. Jót tenne neki, ha ki tudna szakadni kicsit a hétköznapokból, például ha egy-két napra elutaznátok valahova, de ha nem is fér bele egy ekkora kiadás, legalább szabit kivehetne.

Bika: A hét elején sikerül összevesznie az egyik közeli barátjával, ami napokra elrontja a kedvét, ráadásul egy apróság miatt, ez pedig még jobban bosszantja. Szerencsére péntek felé sikerül tisztázniuk, így a hétvégére ismét szuper lesz a hangulata!

Ikrek: A főnöke borzalmas passzban van és ez befolyásolja az egész hetét. Rengeteg túlóra, idegeskedés és felesleges meló vár rá, de sajnos nem tud mit tenni ellene, és ettől még jobban el van keseredve. Próbáld meg legalább te elterelni a gondolatait és feldobni az estéit.

Rák: Annyi az elintéznivalója, hogy nem is tudja mindegyiket fejben tartani és abban sem biztos, hogy mindegyikkel végezni fog. Segíts neki listát írni és fontossági sorrendbe tenni a feladatait, sőt, amit tudsz, azt vedd át tőle, nagyon hálás lesz érte!

Oroszlán: Egy ismerőse már jó ideje tartozik neki, de nem tűnik úgy, hogy meg akarná adni, ő pedig nem szeretne konfliktust, szóval nem hozza szóba. Pedig most nagyon jól jönne neki az a pénz, szóval nem kéne tovább halogatnia, főleg, hogy egyre kellemetlenebbül érzi magát a helyzet miatt.

Szűz: Egy munka kapcsán összefuthat egy régi ismerősével, akit a háta közepére sem kíván. Régen sem voltak túl jóban, és úgy tűnik, ez mostanra sem változott, ami rengeteg nehézséget okozhat most a melóban. Muszáj lenne tisztázniuk az ellentéteket, mert ez hosszútávon mindkettőjük teljesítményét ronthatja.

Mérleg: Végre lehetőséget kap, hogy ő utazzon el egy külföldi céges útra, ami rengeteg előkészülettel és munkával jár, szóval egy darabig nem sokat fogtok találkozni, viszont ha sikerül bizonyítania, hatalmas elismerésben lesz része, sőt talán még fizuemelést is kaphat.

Skorpió: Sikert sikerre halmoz a héten, amibe csak belefog, az szuperül sül el, tele van energiával, kreativitással, új ötletekkel. De nem csak a melóban, a magánéletében is kiegyensúlyozott, ezért mellette te is sokkal jobban érzed majd magadat.

Nyilas: Nagyon feszült lesz napokig, idegesíti minden és mindenki, főleg a rokonai és a főnöke. Nincs konkrét oka a viselkedésének és nem is nagyon lehet kizökkenteni, nem tehetsz mást, mint megvárod, hogy magától helyrejöjjön.

Bak: Nincs túl jó passzban, semmi önbizalma, elégedetlen a külsejével és a munkájával is. Hatalmas változásra lenne szüksége az életében, amiben úgy tudsz neki a legjobban segíteni, ha meghallgatod, biztatod és támogatod.

Vízöntő: Nagyon közel érez magához és egyre komolyabban gondolja a kapcsolatotokat. Készen áll ár, hogy a következő szintre lépjetek, és a héten mindent meg is fog tenni azért, hogy erről téged is meggyőzzön.

Halak: A hét első felében nem lesz sok ideje rád, igazából csak chaten tudtok beszélni, ez viszont sok félreértéshez és vitához vezethet. Ha tudod, inkább hívd fel, hogy legalább a hangodat hallja. Kitartást, a hétvége már sokkal jobb lesz!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán pasi horoszkóp rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Olvass tovább a legjobb BFF „alapanyagokért".

3 csillagjegy, akinek idén teljesül egy álma

Ha ezer éve küzdesz, hogy elérd a célod, akkor lehet végre a csillagok is az ügyed mellé állnak.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 16-án is!

Ennyire vagy mérgező barát a csillagjegyed szerint

Mi a legrosszabb tulajdonságod a horoszkópod alapján? Olvass tovább a válaszért!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

Horoszkóp: Május 09., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 9-én is!

Horoszkóp: Május 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Horoszkóp: Május 06., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

3 csillagjegy, aki zseniálisan manipulál

Meg fogsz lepődni, kik vannak a listán!

3 csillagjegy, akit a legkönnyebb átverni

Csekkold le, köztük vagy-e te is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Horoszkóp: Május 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 2-án is!