Horoszkóp: Február 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat február 20-án is!

Horoszkóp: Február 20., Kedd

Kos: A pasid úgy érezheti, nem figyelsz rá eléggé és elhanyagolod. A mai délutánt és estét töltsétek kettesben, sőt még a telódat és a gépedet is kapcsold ki, hogy csakis rá koncentrálhass és semmi se zavarjon meg titeket a romantikázásban.

Bika: Eleve nem vagy túl magbiztos mostanában, a családod pedig még rá is tesz erre egy-egy lapáttal a sok megjegyzéssel és kritikával. Ne hagyd magadat lehúzni, inkább ne beszélj velük vagy csak amennyit muszáj, amíg nem szeded össze magadat.

Ikrek: Különösen romantikus és álmodozó hangulatban vagy, egész nap a pasidon jár az eszed, vagy ha szingli vagy, a Nagy Ő-ről ábrándozol. Szerencsére ma belefér a laza tempó, de holnap már nem engedheted meg magadnak, hogy egész nap lógasd a lábad.

Rák: Általában nagyon jól ráérzel a barátaid problémáira és pontosan tudod, mivel tudsz nekik a legjobban segíteni. A legjobb barátnődnek most pontosan erre van szüksége, egy délutánra veled, hogy alaposan kibeszélhesse magából a gondjait.

Oroszlán: Ha régebb óta húzódik egy konfliktusod, itt az ideje végre tisztáznod a dolgot. Akár egy rokonról, akár egy kollégáról van szó, a mai nap minden szempontból tökéletes rá, hogy végre megtett az első lépést és lezárjátok a felesleges ellenségeskedést.

Szűz: Ma egy kicsit érzékenyebb lehetsz a szokásosnál, és olyan apróságokon is fennakadsz, amik máskor fel sem tűnnek. Próbálj meg nem szóvá tenni ezeket, mert holnap megbánhatod, hogy feleslegesen balhéztál mindenen.

Mérleg: Teljesen mást gondolsz egy helyzetről, mint a kollégád, másképp is szeretnétek megoldani a dolgot. Ez egész nap feszültséget okozhat köztetek, ezért próbálj meg mielőbb találni olyan megoldást, ami mindkettőtöknek megfelel.

Skorpió: Kiderülhet, hogy egy korábbi feladatban becsúszott egy hiba, amit nem vettél észre. A legjobb, amit tehetsz, hogy vállalod a figyelmetlenséget magadtól és azonnal kijavítod. Így a főnököd sem lesz annyira mérges…

Nyilas: Nem jellemző rád, de ma egyáltalán nincs kedved beszélgetni, sőt emberek között lenni. Ha nem tudsz otthonról dolgozni, hallgass meló közben zenét, így nem fognak sokan zavarni, de ha mégis, azért legyél kedves, nehogy megbánts valakit.

Bak: Ha a közeljövőben tervben volt egy síelés vagy bármilyen utazás, az ma veszélybe kerülhet. De ne pánikolj, az utolsó pillanatban, de végül sikerül megoldást találnod.

Vízöntő: Néhány kolléganőd imád pletykálni, ami téged viszont nagyon idegesít, főleg, ha nem tudsz tőlük haladni a munkáddal. Ne foglalkozz velük, még akkor se, ha a következő célpontjuk valószínűleg te leszel.

Halak: Csalódhatsz egy olyan személyben, akit közel éreztél magadhoz. De azért ne legyél vele olyan szigorú, oké, megbántott, de bárki hibázhat, adj neki egy esélyt, ha tisztázni szeretné a szitut.

Még több

Horoszkóp