2018.02.26.@ 00.02

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját február 26-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Néhány levelet, e-mailt figyelmen kívül hagyott a múlt héten, amiben fontos infók, elintéznivalók, határidők voltak, ezért most csak kapkodja a fejét és igyekszik mindent behozni. Sajnos van olyan feladat, amivel teljesen kifutott az időből, szóval ne csodálkozz, ha egész héten feszült és ideges lesz.

Bika: Az egyik kollégája mindent megtesz, hogy lejárassa, ahol csak tud, keresztbe tesz neki, akadályozza a munkáját. Bár tényleg sok nehézséget okoz, szerencsére a pasid intelligensen és higgadtan kezeli a helyzetet, bosszú és veszekedés helyett inkább csak nevetni próbál rajta.

Ikrek: Annyira elege van a munkából, a szürke hétköznapokból, hogy legszívesebben elutazna a világ másik felére. Ráadásul a héten egyáltalán nem kíméli a főnöke, egy rakás melót kap pluszban, aminek hatására úgy dönt, kivesz néhány nap extra szabit, amit viszont csakis veled szeretne tölteni!

Rák: Elég érzékeny hangulatban van, szinte mindent magára vesz, még olyan apróságokon is képes megsértődni, amin máskor csak nevetni szokott. Ne aggódj, ez csak ideiglenes állapot, hétvégére összeszedi magát és hatalmasat fogtok együtt bulizni és lustizni is.

Oroszlán: Utálja a pletykákat, nem is vesz komolyan egyet sem, de most olyan híresztelés jut a fülébe, aminek ő az egyik főszereplője, ez pedig nagyon felbosszantja. A legjobban az dühíti, hogy egy szó sem igaz az egészből, de minél jobban bizonygatja ezt, annál tovább tartja fent a pletyit.

Szűz: Szuper hírekkel indítja a hetet! Ígéretet kap a fizuemelésre, sőt valószínű, hogy ez előléptetéssel jár. Már nagyon régóta várt erre, rengeteget dolgozott érte, most pedig végre úgy érzi, hogy megbecsülik és értékelik a munkáját, ami egész hétre feldobja a hangulatát.

Mérleg: Már régóta úgy érzi, változásra van szüksége, csak eddig nem állt készen rá. Most viszont teljesen biztos benne, hogy melót kéne váltania. Nem arról van szó, hogy nem érzi itt jól magát, csak már újabb és nagyobb kihívásokra van szüksége.

Skorpió: Rossz megérzései vannak, amik nagyon bántják és folyamatosan azon kattog, hogy hallgatnia kellene-e rájuk. Sajnos a legtöbb a hét második felére beigazolódik, de akkor már nem fogják ezek meglepetésként érni. Ettől lehet rossz kedve néhány napig, amikor nem biztos, hogy bárkivel is szeretne találkozni.

Nyilas: Minden új ötletre rákattan, de a lelkesedése hamar elfogy, amikor kiderül, mennyi munkával jár. Így minden nap más terve van, de sajnos egyet sem valósít meg. Nem csoda, hogy nem tudod már követni, de nyugi, hamar rájön, hogy ennek így nincs értelme és lenyugszik kicsit.

Bak: Nehezen viseli most a kritikát, még akkor is, ha építő jelleggel szánják neki. Minden ilyet magára vesz és órákig, napokig képes rajta rágódni. Oké, kicsit lassan teszi túl magát ezeken, de végül sikerül tanulnia mindegyikből, és végül is ez a lényeg, nem?

Vízöntő: Csupa furcsa, megmagyarázhatatlan, de pozitív dolog történik vele. Összefuthat egy régi barátjával, nyerhet valamit, amire régóta vágyott, de akár még pénzt is találhat. Ráadásul bármibe is kezd, az garantált siker, szóval mindenképpen használjátok ki a szerencséjét!

Halak: Tele van energiával, már reggeltől kezdve pörög és még estére sem áll le, de legalább így sikerül behoznia magát a melóban, sőt még néhány extra edzést is simán beiktat. De ami a legjobb, hogy így is marad rád egy csomó ideje és arra is, hogy meglepjen egy szuper randival.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán pasi horoszkóp rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Olvass tovább a legjobb BFF „alapanyagokért".

3 csillagjegy, akinek idén teljesül egy álma

Ha ezer éve küzdesz, hogy elérd a célod, akkor lehet végre a csillagok is az ügyed mellé állnak.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 16-án is!

Ennyire vagy mérgező barát a csillagjegyed szerint

Mi a legrosszabb tulajdonságod a horoszkópod alapján? Olvass tovább a válaszért!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

Horoszkóp: Május 09., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 9-én is!

Horoszkóp: Május 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Horoszkóp: Május 06., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

3 csillagjegy, aki zseniálisan manipulál

Meg fogsz lepődni, kik vannak a listán!

3 csillagjegy, akit a legkönnyebb átverni

Csekkold le, köztük vagy-e te is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Horoszkóp: Május 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 2-án is!