Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópját február 26-án is!

2018.02.26. 00:02
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Néhány levelet, e-mailt figyelmen kívül hagyott a múlt héten, amiben fontos infók, elintéznivalók, határidők voltak, ezért most csak kapkodja a fejét és igyekszik mindent behozni. Sajnos van olyan feladat, amivel teljesen kifutott az időből, szóval ne csodálkozz, ha egész héten feszült és ideges lesz.

Bika: Az egyik kollégája mindent megtesz, hogy lejárassa, ahol csak tud, keresztbe tesz neki, akadályozza a munkáját. Bár tényleg sok nehézséget okoz, szerencsére a pasid intelligensen és higgadtan kezeli a helyzetet, bosszú és veszekedés helyett inkább csak nevetni próbál rajta.

Ikrek: Annyira elege van a munkából, a szürke hétköznapokból, hogy legszívesebben elutazna a világ másik felére. Ráadásul a héten egyáltalán nem kíméli a főnöke, egy rakás melót kap pluszban, aminek hatására úgy dönt, kivesz néhány nap extra szabit, amit viszont csakis veled szeretne tölteni!

Rák: Elég érzékeny hangulatban van, szinte mindent magára vesz, még olyan apróságokon is képes megsértődni, amin máskor csak nevetni szokott. Ne aggódj, ez csak ideiglenes állapot, hétvégére összeszedi magát és hatalmasat fogtok együtt bulizni és lustizni is.

Oroszlán: Utálja a pletykákat, nem is vesz komolyan egyet sem, de most olyan híresztelés jut a fülébe, aminek ő az egyik főszereplője, ez pedig nagyon felbosszantja. A legjobban az dühíti, hogy egy szó sem igaz az egészből, de minél jobban bizonygatja ezt, annál tovább tartja fent a pletyit.

Szűz: Szuper hírekkel indítja a hetet! Ígéretet kap a fizuemelésre, sőt valószínű, hogy ez előléptetéssel jár. Már nagyon régóta várt erre, rengeteget dolgozott érte, most pedig végre úgy érzi, hogy megbecsülik és értékelik a munkáját, ami egész hétre feldobja a hangulatát.

Mérleg: Már régóta úgy érzi, változásra van szüksége, csak eddig nem állt készen rá. Most viszont teljesen biztos benne, hogy melót kéne váltania. Nem arról van szó, hogy nem érzi itt jól magát, csak már újabb és nagyobb kihívásokra van szüksége.

Skorpió: Rossz megérzései vannak, amik nagyon bántják és folyamatosan azon kattog, hogy hallgatnia kellene-e rájuk. Sajnos a legtöbb a hét második felére beigazolódik, de akkor már nem fogják ezek meglepetésként érni. Ettől lehet rossz kedve néhány napig, amikor nem biztos, hogy bárkivel is szeretne találkozni.

Nyilas: Minden új ötletre rákattan, de a lelkesedése hamar elfogy, amikor kiderül, mennyi munkával jár. Így minden nap más terve van, de sajnos egyet sem valósít meg. Nem csoda, hogy nem tudod már követni, de nyugi, hamar rájön, hogy ennek így nincs értelme és lenyugszik kicsit.

Bak: Nehezen viseli most a kritikát, még akkor is, ha építő jelleggel szánják neki. Minden ilyet magára vesz és órákig, napokig képes rajta rágódni. Oké, kicsit lassan teszi túl magát ezeken, de végül sikerül tanulnia mindegyikből, és végül is ez a lényeg, nem?

Vízöntő: Csupa furcsa, megmagyarázhatatlan, de pozitív dolog történik vele. Összefuthat egy régi barátjával, nyerhet valamit, amire régóta vágyott, de akár még pénzt is találhat. Ráadásul bármibe is kezd, az garantált siker, szóval mindenképpen használjátok ki a szerencséjét!

Halak: Tele van energiával, már reggeltől kezdve pörög és még estére sem áll le, de legalább így sikerül behoznia magát a melóban, sőt még néhány extra edzést is simán beiktat. De ami a legjobb, hogy így is marad rád egy csomó ideje és arra is, hogy meglepjen egy szuper randival.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán pasi horoszkóp rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Augusztus 5., Csütörtök

Horoszkóp, Augusztus 5., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!

Csillagjegyek, akik mindent teljesen túlagyalnak

Elég egy aprócska negatív gondolat és az agyadban máris megszólal a sziréna, te pedig ezerrel készülsz a tragédiára? Akkor valószínűleg te vagy azon csillagjegyek egyike, aki mindenen órákig (vagy akár hetekig) képes rágódni.

Horoszkóp, Augusztus 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 4-én is!

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

A kutatók több tízezer ember bevonásával próbálják megtalálni a választ arra a kérdésre, hányszor is szeretnének összebújni a párok egy héten. Pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha a horoszkópokat bújnák a válaszért. Ugyanis még ez is a csillagokban van megírva.

Horoszkóp, Augusztus 3., Kedd

Kos Bizonyos tanácsokat érdemes megfogadni, bizonyosakat nem, ugyanis nem feltétlenül válnak előnyödre, akkor sem, ha olyan embertől kapod, aki

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!