Horoszkóp: Február 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat február 28-án is!

Horoszkóp: Február 28., Szerda

Kos: Egy váratlan, de nagyon fontos esemény történik az életedben, ami sokkal közelebb hoz a barátodhoz. Most végre be tudja bizonyítani, hogy mennyire fontos vagy neki, és hogy számíthatsz rá mindenben.

Bika: Sokat változtál az elmúlt időben, de ma veszed észre leginkább magadon, hogy mennyit fejlődtél. Egy munkahelyi konfliktusban teljesen máshogy viselkedsz, mint ahogyan néhány hónapja reagáltál volna erre a helyzetre, ettől pedig még magabiztosabbnak és erősebbnek érzed magadat.

Ikrek: A pasid nem éppen lelkizős típus, de ma valahogy sikerül érzésekről és a kapcsolatotokról beszélgetni vele. Használd ki az alkalmat és kérdezz meg mindent, ami eddig érdekelt vagy nyomasztott.

Rák: Egy időigényes, összetett feladatot bíznak rád, ami rengeteg utánajárást és infógyűjtést igényel. Ne vedd lazán a felkészülést, mert az egész projekt sikere múlhat most ezen!

Oroszlán: Nagyon érzelmes, szenvedélyes hangulatban vagy, nem is tudod visszafogni magadat, azonnal kimondod, amit érzel, akár pozitív, akár negatív dologról van szó. Azért vigyázz, nehogy túl korán vallj szerelmet a pasidnak!

Szűz: Ha unatkozol a munkahelyeden sem biztos, hogy a melóváltás a legjobb megoldás. Először próbáld meg magad fejleszteni, végezz el néhány tanfolyamot, úgy könnyebben megcsíphetsz egy jobb pozíciót, akár cégen belül is.

Mérleg: Ma összefuthatsz egy nagyon régi srác ismerősöddel, aki korábban egyáltalán nem tetszett, de annyit változott, hogy most irtóra bejön. Ezt viszont hozd is a tudtára, mert lehet, hogy a korábbi élményei miatt már nem mer próbálkozni nálad.

Skorpió: Hét közepére sikerült totál kimeríteni magadat, szóval lustizást és filmezést terveztél ma estére? A pasid egy kicsit átszervezi a napodat, és bár pihenésről szó sem lesz, nagyon élvezni fogod a meglepetését!

Nyilas: Nem érdemes csak azért nemet mondani egy szuper srácnak, mert távol él tőled. Oké, talán eddig nem hittél a távkapcsolatokban, de ezért a fiúért kivételesen tehetnél egy próbát, nem igaz?

Bak: Szuper híreket kapsz a magánéletedben és a melóban is. Tényleg minden összejön ahhoz, hogy extra jó kedved legyen, de valahogy mégis letört vagy. Valószínűleg csak fáradtságról van szó, holnap már jobb színben látod a világot!

Vízöntő: Rengeteg dolog jár egyszerre a fejedben, ezért nem tudsz semmire sem igazán koncentrálni. Kapkodsz, mindenbe csak belekezdesz, de nem fejezed be, mert közbejön egy újabb feladat. Muszáj lesz lenyugodnod és rendszerezned a teendőidet, mert ki fogsz csúszni az összes fontos határidőből!

Halak: Ha nem akarsz egész héten veszekedni a barátoddal, kénytelen leszel bocsánatot kérni tőle. A békesség kedvéért kivételesen még akkor is vállald magadra a dolgot, ha úgy gondolod, neked van igazad.

Még több

Horoszkóp