Horoszkóp: Március 1., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 1-jén is!

Horoszkóp: Március 1., Csütörtök

Kos: Nem érezted jól magadat mostanában, de nem foglalkoztál vele, túlhajtottad magad és ennek most meg is van az eredménye. A betegség eddig csak bujkált benned, de ha ma nem pihensz, biztosan ledönt a lábadról.

Bika: Szereted az emberekről a legjobbat feltételezni, de sajnos a jóindulatodat és a hiszékenységedet sokan kihasználják. Persze nem kell mostantól folyamatosan bizalmatlannak lenned, de ne dőlj be azonnal mindenkinek!

Ikrek: Semmi másra nem vágysz, mint egy kis egyedüllétre. Nincs különösebb problémád senkivel, de ma valahogy a barátaid és a családod is fárasztanak. Kapcsold ki a mobilod és a laptopod egy napra, és kuckózz be, úgy biztosan nyugi lesz.

Rák: Hivatalosan is itt a tavasz, ettől pedig annyira jó a kedved, hogy még az extrém hideg idő sem ronthatja el. Sőt, fejben már jóval előrébb jársz, és egész nap a szabadtéri bulikat, utazásokat, kirándulásokat tervezgeted.

Oroszlán: Neked most épp lazább időszakod van, de a barátaid totál le vannak terhelve, ezért előfordulhat, hogy a legtöbb közös programot kénytelenek lemondani. Ne duzzogj, ők is szívesebben lógnának veled meló helyett!

Szűz: Indítsd a márciust egy nagytakarítással! Jobb érzéssel és megkönnyebbülve vághatsz neki a tavasznak, ha rend van körülötted, főleg ha fel is dobod az íróasztalod és a lakásod néhány vidám színnel és kiegészítővel.

Mérleg: Elég bizonytalan időszakodban vagy, és van néhány kollégád, aki ezt ki is használja, hogy még inkább letörje a lelkesedésedet és az önbizalmadat. Csak azért csinálják, mert vetélytársat látnak benned, ne hagyd magadat!

Skorpió: Egy barátod anyagi problémákkal küzd, és tőled kér segítséget. Jól gondold át, mielőtt kölcsön adsz neki! Ha egy kis ellenérzésed is van a dologgal kapcsolatban, inkább mondj nemet, mert akár rá mehet a barátságotok is.

Nyilas: Új kihívásokra van szükséged, mert kezded nagyon unni magadat. Próbálj ki egy keményebb edzést, kezdj el nagyobb távokat lefutni, kísérletezz néhány bonyolultabb recepttel, és ha még ezek után sem bírsz magaddal, iratkozz be egy nyelvtanfolyamra vagy továbbképzésre a melóban.

Bak: Jót tenne neked, hagy tudnál egy nagyobbat pihenni, kicsit kiszakadni a hétköznapokból. Ha teheted, vegyél ki holnapra egy extra szabinapot, a spontán hosszú hétvége után olyan leszel, mint akit kicseréltek!

Vízöntő: Képtelen vagy a munkára koncentrálni, fizikailag nem vagy jól, vagy egyszerűen csak máshol járnak a gondolataid. Addig ne is erőltesd, amíg nem tudsz száz százalékig a feladatokra figyelni, mert csak kapkodsz és nagyobb az esélye, hogy hibázol.

Halak: Hirtelen egy rakás feladat zúdul rád, azt sem tudod mivel kezdd, de igazából nincs is kedved egyáltalán belevágni. Írj listát, haladj lépésről lépésre, ha már egy-két dolgot elintéztél, sokkal szívesebben haladsz a többivel is.

Még több

Horoszkóp