Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 2-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Miért foglalkozol azzal, hogy a barátaid vagy a családod mit gondolnak az új randilovagodról? Ne engedd, hogy beleszóljanak a szerelmi életedbe, főleg ha neked bejön a srác és jól érzed magadat vele!

Párban: Ne hagyd ki a barátodat a fontos családi döntésekből, főleg ha már régóta együtt vagytok! Jól esne neki és közelebb érezne magához, ha kikérnéd az ő véleményét is.

Bika:

Szingli: Nem kell már rögtön az első randin mindent elmesélned magadról, és azon se akadj ki, ha a srác sem meséli el a fél életét neked azonnal. Egy kis titokzatosságtól csak még izgisebb lesz, nem igaz?

Párban: Bármit is szeretnél megbeszélni, tisztázni a barátoddal, a szokásosnál is legyél kedvesebb és tapintatosabb. Most különösen érzékeny, és már egy apró megjegyzés is teljesen kiakaszthatja.

Ikrek:

Szingli: Oké, mostanában nem sikerültek túl jól a randijaid, de ez nem jelenti azt, hogy a mostani is rossz lesz. Adj egy esélyt ennek a srácnak, meg fogsz lepődni, mennyire összeilletek!

Párban: Ha megbeszéltétek, hogy spóroltok, mindkettőtöknek be kell tartania! Az nem fair, hogy ő lemondja a programjait, te viszont mindenhova el szeretnél menni…

Rák:

Szingli: Pontosan tudod, hogy mit, vagyis kit akarsz, már csak el kéne érned a célodat… Dobd be magadat, mert a srác nem fogja tudni, hogy bejön neked, ha nem adsz jeleket!

Párban: Túlzsúfoltátok a hétvégéteket, lényegében két napig folyamatosan tele vagytok programokkal. Az igaz, hogy így szuper izgalmas lesz, de ne csodálkozz, ha jövőhéten totál ki leszek merülve.

Oroszlán:

Szingli: Nincs senki a láthatáron, és ettől teljesen magad alatt vagy. Túlságosan sötéten látod a helyzetedet, azért mert erre a hétvégére nincs randid leszervezve, még nem jelenti azt, hogy egész tavasszal és nyáron egyedül leszel!

Párban: Olyan helyzetbe keveredhettek, amiben egy teljesen új oldaláról ismerheted meg a barátodat, ami viszont nem feltétlenül tetszik. De gondolj arra, hogy neked is vannak rossz tulajdonságaid, amit ő is elnéz neked!

Szűz:

Szingli: Az egyik barátnőd vagy rokonod mindenáron össze akar hozni az egyik ismerősével, és addig nem fog békén hagyni, amíg bele nem mész. Ha úgysincs más programod, akár igent is mondhatnál, akár még be is jöhet a srác!

Párban: Nem bírsz elengedni egy vitát, újra és újra felhozod, a barátodnak viszont már nagyon elege van belőle. Hagyj egy kis időt és teret neki, még akkor is, ha neked van igazad, mert végérvényesen be fog sokallni!

Mérleg:

Szingli: A szerelemben is próbálsz logikusan gondolkodni, érveket keresni, mérlegelni, ezért túl sokat agyalsz ahelyett, hogy élveznéd a srác társaságát, a közös randikat. Engedd el kicsit magad végre!

Párban: Mindketten feszültek voltatok egész héten, többször sikerült is összekapnotok, most viszont lesz lehetőségetek rengeteget pihenni és átbeszélni mindent.

Skorpió:

Szingli: Olyan szituban találkozhatsz az álompasival, amit előtte sosem gondoltál volna, de pont ettől lesz annyira szuper és emlékezetes, hogy egyikőtök sem készül fel rá.

Párban: Ne akarj mindent irányítani, főleg ne a kapcsolatodat! Most kivételesen hagyd, hogy a barátod szervezze meg a hétvégéteket és döntsön mindenben, meg fogsz lepődni, mennyire jól érezheted magadat így is.

Nyilas:

Szingli: Pasimentes hétvégéd lesz, de most valahogy örülsz is neki. Kuckózz be a kanapédra egy jó nagy adag popcorn és a kedvenc sorozatod társaságában, és ki se mozdulj egész hétvégén, ha úgy érzed, most erre van szükséged.

Párban: Végre nyugis időszakotok van, szuper a hangulatotok és jó hatással vagytok egymásra. Már rég volt ilyen harmonikus a viszony köztetek, élvezd ki minden percét!

Bak:

Szingli: A lelkedre és a ruhás szekrényedre is rá férne már egy kiadós shoppingolás? Szólj a legjobb  barátnőidnek, és csapjatok egy csajos hétvégét vásárlással, pletyizéssel és esti koktélozással a kedvenc helyeteken!

Párban: Amíg nem érzed magadat jól a bőrödben, a kapcsolatoddal sem leszel elégedett. Először magadat kell rendbe tenned és utána már könnyebb lesz a barátoddal is tisztázni mindent.

Vízöntő:

Szingli: Ha eddig nem is tetted túl magad az exeden, most megismersz egy olyan srácot, aki a szöges ellentéte a volt barátodnak, és végérvényesen kiveri őt a fejedből.

Párban: Sok programotok van, keveset tudtok kettesben lenni, de ez mégis közelebb hoz tieteket egymáshoz. Közösen éltek át fontos élményeket, ami csak megerősíti a kapcsolatotokat.

Halak:

Szingli: Ne szomorkodj azon, hogy nincs senkid, inkább élvezd ki, hogy szingli vagy! Rengeteg program és buli lehetőséged van, a pasik csak úgy sorban állnak érted, szóval tényleg semmi okod a depire!

Párban: Egy extra meló miatt előfordulhat, hogy hétvégén is dolgoznod kell, így a legtöbb közös programot át kell szerveznetek. Ha már legalább egy fél napot a barátoddal tudsz tölteni, nem fog kiborulni a túlóra miatt.

Még több

Horoszkóp