Horoszkóp: Március 7., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 7-én is!

Horoszkóp: Március 7., Szerda

Kos: A barátod a vita hevében azt vághatja a fejedhez, hogy önző vagy. Oké, talán ez egy kicsit erős túlzás és bántó is, de mostanában tényleg hanyagoltad a meló miatt, pedig neki is vannak problémái, amit szeretne megosztani, átbeszélni veled.

Bika: Teljesen belefeledkeztél abba a projektbe, amin épp dolgozol, nem is tudsz másra gondolni vagy másról beszélni. Szuper, hogy így lelkesedsz, de ne csodálkozz, ha a környezeted már kicsit unja a témát!

Ikrek: Ne engedd, hogy bárki is elbizonytalanítson! Ha elkezdesz kételkedni magadban, nem tudsz a munkádra koncentrálni, és ténylegesen romlani fog a teljesítményed. El kell hinned végre, hogy ügyes vagy és nem véletlenül kaptad te ezt a melót!

Rák: Mindig, mindenben számíthatsz a barátodra, de ma különösen nagy segítség lesz neked. Egy váratlan és s.o.s. probléma keresztbe húzza napodat, nem is tudsz addig haladni semmivel, amíg meg nem oldódik, de szerencsére ő azonnal ugrik és kihúz a bajból.

Oroszlán: Végre egy csendes nap! Ma valahogy mindenki békén hagy, nincs sok melód, nem csörög a telefon, nem özönlenek az e-mailek. Szükséged volt már egy kis nyugira, használd ki, mert a következő napok megint húzósak lesznek!

Szűz: Ma kicsit drámai hangulatban vagy, mindent túlreagálsz, hevesebben vágsz vissza a kelleténél. A kollégáid ezért inkább messzire elkerülnek, de a pasidtól ne várd ugyanezt, azonnal szólni fog, ha nem tetszik neki a viselkedésed.

Mérleg: Hihetetlenül stabil és erős vagy most lelkileg és szellemileg is, ami nagyon jól jön, mivel ma több rossz hírt is kaphatsz. Nap végére viszont ezeknek a nagy része megoldódik, a hét második fele pedig már sokkal kellemesebb lesz.

Skorpió: Szuperül indul a napod, de a pasidnak vagy az egyik barátnődnek sikerül annyira felhúznia, hogy egész délután ezen puffogsz, pedig ha nem engeded el a témát és kapcsolsz rá a melóra, esélyes, hogy túlóráznod is kell majd!

Nyilas: Laza és kiegyensúlyozott vagy, elengedtél minden felesleges stresszt, hagyod, hogy történjenek a dolgok maguktól. Így jobban is teljesítesz, ami

Bak: Nem bírsz egy helyben ülni, főleg nem az irodában. Ha teheted, dolgozz otthonról vagy egy kávézóból, de ha muszáj bent lenned, akkor gyakran tarts szünetet és menj ki a szabadba. Sőt, ha marad még energiád, délután iktass be egy extra edzést is!

Vízöntő: Ne nyomd el a megérzéseidet, még akkor sem, ha negatívak! Inkább készülj fel az összes rossz lehetőségre, úgy nem érhet váratlanul semmi, sőt inkább kellemesen csalódhatsz!

Halak: Tökéletes nap vár rád! Bármibe is kezdesz, az szuperül sikerül, jobbnál jobb ötleteid vannak, ráadásul mindenkivel gördülékenyen megy a kommunikáció. És ha ez nem lenne elég, a pasid estére egy cuki meglepetéssel is készül!

Még több

Horoszkóp