2018.03.08.@ 00.03

Horoszkóp: Március 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 8-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Március 8., Csütörtök

Kos: Általában jól átlátod mások helyzetét, problémáit és szuper tanácsokat is tudsz adni, de ha a saját életedről van szó, nem mindig találod meg a legjobb megoldást. Nem ciki, ha ilyenkor te kérsz segítséget a barátaidtól!

Bika: Több dologban nem értesz egyet a főnököddel, te teljesen másképp csinálnál egy csomó mindent. Javaslatokat tehetsz, de ne szállj szembe vele és ne is írd felül a döntéseit, mert csakis te húzhatod a rövidebbet!

Ikrek: Egy poszt vagy kép, amibe reggel futsz bele, eszedbe juttat régi emlékeket és érzéseket. Ettől egész napra nosztalgikus és egy kicsit negatív hangulatba kerülsz, de szerencsére délután kapsz egy szuper hírt, amitől ismét jó kedved lesz.

Rák: Valahogy ma nem megy a kommunikáció, pedig te mindent megteszel, hogy megértesd magad. Talán te se és a kollégáid sincsenek jó passzban, inkább halaszd ezeket a megbeszéléseket holnapra!

Oroszlán: Ma több váratlan akadályt is le kell küzdened, de valahogy erőtlennek és lehangoltnak érzed magadat, ettől pedig még nehezebbnek tűnnek a feladatok. Igyál egy nagy bögre kávét, gondold át közben és rendszerezd a teendőket, hidd el, nem is olyan kilátástalan a helyzeted!

Szűz: Ma hajlamos vagy csak a negatív dolgokat észrevenni, így nem csoda, hogy totál magad alatt vagy! Próbálj meg minden szitut és feladatot több szemszögből megvizsgálni, rá fogsz jönni, hogy mindennek van pozitív, előnyös oldala is.

Mérleg: Ha kreativitásról van szó, te ma simán lenyomod a többieket. Csak úgy ontod magadból a jobbnál jobb ötleteket, tippeket, megoldásokat. Oké, talán a kollégáid nem lesznek ma oda érted, de a főnöködet tutira leveszed a lábáról!

Skorpió: Hatalmas feszültség és káosz van a melóban, és bár te szuper kedvvel indítottad a napot, a környezeted lehúzhat, ha hagyod. Hallgass zenét, tarts sűrűn szünetet, és amikor csak lehet, lépj le az irodából.

Nyilas: Egy csomó terved van tavaszra, amivel feldobhatod a hétköznapjaidat és kicsit formába hozhatod magadat. Bármit is találtál ki, még ma szervezd meg, fizesd be, mert holnap már nem leszel ilyen lelkes és nem lesz az egészből semmi!

Bak: Ma inkább ne írj alá semmilyen szerződést, ne menj bele semmilyen megállapodásba. Inkább kérj néhány nap gondolkodási időt, mert később tutira megbánnád, ha most elkapkodod a döntést.

Vízöntő: Vigyázz, ma kinek mit mondasz, mert könnyen pletyka lehet belőle! Ha olyan emberben bízol meg, aki igazából nem áll közel hozzád, nem biztos, hogy megtartja a titkodat…

Halak: Nagyon érzékeny vagy ma, többször is kerülget a sírás és olyan dolgokon is kiborulsz, ami máskor nem érint ilyen rosszul. Viszont semmiképp se mutasd ki, hogy ennyire magad alatt vagy, mert sokan visszaélhetek vele.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Olvass tovább a legjobb BFF „alapanyagokért".

3 csillagjegy, akinek idén teljesül egy álma

Ha ezer éve küzdesz, hogy elérd a célod, akkor lehet végre a csillagok is az ügyed mellé állnak.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 16-án is!

Ennyire vagy mérgező barát a csillagjegyed szerint

Mi a legrosszabb tulajdonságod a horoszkópod alapján? Olvass tovább a válaszért!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

Horoszkóp: Május 09., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 9-én is!

Horoszkóp: Május 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Horoszkóp: Május 06., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

3 csillagjegy, aki zseniálisan manipulál

Meg fogsz lepődni, kik vannak a listán!

3 csillagjegy, akit a legkönnyebb átverni

Csekkold le, köztük vagy-e te is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Horoszkóp: Május 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 2-án is!