2018.03.08.@ 00.03

Horoszkóp: Március 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 8-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Március 8., Csütörtök

Kos: Általában jól átlátod mások helyzetét, problémáit és szuper tanácsokat is tudsz adni, de ha a saját életedről van szó, nem mindig találod meg a legjobb megoldást. Nem ciki, ha ilyenkor te kérsz segítséget a barátaidtól!

Bika: Több dologban nem értesz egyet a főnököddel, te teljesen másképp csinálnál egy csomó mindent. Javaslatokat tehetsz, de ne szállj szembe vele és ne is írd felül a döntéseit, mert csakis te húzhatod a rövidebbet!

Ikrek: Egy poszt vagy kép, amibe reggel futsz bele, eszedbe juttat régi emlékeket és érzéseket. Ettől egész napra nosztalgikus és egy kicsit negatív hangulatba kerülsz, de szerencsére délután kapsz egy szuper hírt, amitől ismét jó kedved lesz.

Rák: Valahogy ma nem megy a kommunikáció, pedig te mindent megteszel, hogy megértesd magad. Talán te se és a kollégáid sincsenek jó passzban, inkább halaszd ezeket a megbeszéléseket holnapra!

Oroszlán: Ma több váratlan akadályt is le kell küzdened, de valahogy erőtlennek és lehangoltnak érzed magadat, ettől pedig még nehezebbnek tűnnek a feladatok. Igyál egy nagy bögre kávét, gondold át közben és rendszerezd a teendőket, hidd el, nem is olyan kilátástalan a helyzeted!

Szűz: Ma hajlamos vagy csak a negatív dolgokat észrevenni, így nem csoda, hogy totál magad alatt vagy! Próbálj meg minden szitut és feladatot több szemszögből megvizsgálni, rá fogsz jönni, hogy mindennek van pozitív, előnyös oldala is.

Mérleg: Ha kreativitásról van szó, te ma simán lenyomod a többieket. Csak úgy ontod magadból a jobbnál jobb ötleteket, tippeket, megoldásokat. Oké, talán a kollégáid nem lesznek ma oda érted, de a főnöködet tutira leveszed a lábáról!

Skorpió: Hatalmas feszültség és káosz van a melóban, és bár te szuper kedvvel indítottad a napot, a környezeted lehúzhat, ha hagyod. Hallgass zenét, tarts sűrűn szünetet, és amikor csak lehet, lépj le az irodából.

Nyilas: Egy csomó terved van tavaszra, amivel feldobhatod a hétköznapjaidat és kicsit formába hozhatod magadat. Bármit is találtál ki, még ma szervezd meg, fizesd be, mert holnap már nem leszel ilyen lelkes és nem lesz az egészből semmi!

Bak: Ma inkább ne írj alá semmilyen szerződést, ne menj bele semmilyen megállapodásba. Inkább kérj néhány nap gondolkodási időt, mert később tutira megbánnád, ha most elkapkodod a döntést.

Vízöntő: Vigyázz, ma kinek mit mondasz, mert könnyen pletyka lehet belőle! Ha olyan emberben bízol meg, aki igazából nem áll közel hozzád, nem biztos, hogy megtartja a titkodat…

Halak: Nagyon érzékeny vagy ma, többször is kerülget a sírás és olyan dolgokon is kiborulsz, ami máskor nem érint ilyen rosszul. Viszont semmiképp se mutasd ki, hogy ennyire magad alatt vagy, mert sokan visszaélhetek vele.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Ezt árulja el rólad az aszcendensed

Te tudod mi az aszcendens? Ha nem, most megtudhatod, és azt is, hogy mit mond rólad ez a jegy!

Horoszkóp: December 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat december 12-én is!

3 csillagjegy, akit kerülj el

Két perc alatt felidegesít egy baráti talin és néha kikerget a világból a szerelmedként, persze ha megtanulod kezelni, már semmi probléma, de nem lesz épp könnyű dolgod. Ez a top 3 csillagjegy, ha összeférhetetlenségről van szó!

Horoszkóp: December 06., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 6-án is!

Horoszkóp: December 05., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 5-én is!

Horoszkóp: December 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 3-án is!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Csekkold le, hogy te is köztük vagy-e!

7 dolog, amit csak a nyilasok érthetnek

Néha igazi meg nem értett zseninek érzed magad? Ez még csak egy azok közül, amiket kizárólag egy igazi Nyilas tud csak átérezni.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Horoszkóp: November 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 29-én is!

Horoszkóp: November 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 28-án is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!