2018.03.08.@ 00.03

Horoszkóp: Március 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 8-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Március 8., Csütörtök

Kos: Általában jól átlátod mások helyzetét, problémáit és szuper tanácsokat is tudsz adni, de ha a saját életedről van szó, nem mindig találod meg a legjobb megoldást. Nem ciki, ha ilyenkor te kérsz segítséget a barátaidtól!

Bika: Több dologban nem értesz egyet a főnököddel, te teljesen másképp csinálnál egy csomó mindent. Javaslatokat tehetsz, de ne szállj szembe vele és ne is írd felül a döntéseit, mert csakis te húzhatod a rövidebbet!

Ikrek: Egy poszt vagy kép, amibe reggel futsz bele, eszedbe juttat régi emlékeket és érzéseket. Ettől egész napra nosztalgikus és egy kicsit negatív hangulatba kerülsz, de szerencsére délután kapsz egy szuper hírt, amitől ismét jó kedved lesz.

Rák: Valahogy ma nem megy a kommunikáció, pedig te mindent megteszel, hogy megértesd magad. Talán te se és a kollégáid sincsenek jó passzban, inkább halaszd ezeket a megbeszéléseket holnapra!

Oroszlán: Ma több váratlan akadályt is le kell küzdened, de valahogy erőtlennek és lehangoltnak érzed magadat, ettől pedig még nehezebbnek tűnnek a feladatok. Igyál egy nagy bögre kávét, gondold át közben és rendszerezd a teendőket, hidd el, nem is olyan kilátástalan a helyzeted!

Szűz: Ma hajlamos vagy csak a negatív dolgokat észrevenni, így nem csoda, hogy totál magad alatt vagy! Próbálj meg minden szitut és feladatot több szemszögből megvizsgálni, rá fogsz jönni, hogy mindennek van pozitív, előnyös oldala is.

Mérleg: Ha kreativitásról van szó, te ma simán lenyomod a többieket. Csak úgy ontod magadból a jobbnál jobb ötleteket, tippeket, megoldásokat. Oké, talán a kollégáid nem lesznek ma oda érted, de a főnöködet tutira leveszed a lábáról!

Skorpió: Hatalmas feszültség és káosz van a melóban, és bár te szuper kedvvel indítottad a napot, a környezeted lehúzhat, ha hagyod. Hallgass zenét, tarts sűrűn szünetet, és amikor csak lehet, lépj le az irodából.

Nyilas: Egy csomó terved van tavaszra, amivel feldobhatod a hétköznapjaidat és kicsit formába hozhatod magadat. Bármit is találtál ki, még ma szervezd meg, fizesd be, mert holnap már nem leszel ilyen lelkes és nem lesz az egészből semmi!

Bak: Ma inkább ne írj alá semmilyen szerződést, ne menj bele semmilyen megállapodásba. Inkább kérj néhány nap gondolkodási időt, mert később tutira megbánnád, ha most elkapkodod a döntést.

Vízöntő: Vigyázz, ma kinek mit mondasz, mert könnyen pletyka lehet belőle! Ha olyan emberben bízol meg, aki igazából nem áll közel hozzád, nem biztos, hogy megtartja a titkodat…

Halak: Nagyon érzékeny vagy ma, többször is kerülget a sírás és olyan dolgokon is kiborulsz, ami máskor nem érint ilyen rosszul. Viszont semmiképp se mutasd ki, hogy ennyire magad alatt vagy, mert sokan visszaélhetek vele.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akit titokban mindenki utál

4 csillagjegy, akit titokban mindenki utál

Pedig nem is olyan szörnyűek, ha jobban megismered őket!

Horoszkóp: Október 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 26-án is!

4 csillagjegy, akire mesés hónapok várnak

Ilyen évzárásra vágyik mindenki.

Ezek a csillagjegyek rendezik be leghangulatosabban az otthonukat

Náluk érdemes szétnézned, ha lakber inspóra vágysz.

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

Elég, ha belépnek az ajtón, hogy a kisugárzásukkal egyből mindenkit lehengereljenek.

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!