Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 9-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Nem sok energiát fektettél mostanában a pasizásba, de most végre megint van kedved a randizgatáshoz. Szólj a csajoknak, szervezzetek egy bulis estét, és vesd bele magadat az ismerkedésbe!

Párban: Kicsit unatkozol a kapcsolatodban, úgy érzed, túlságosan is kiszámítható minden. Ha változást szeretnél, neked kell kezdeményezni, mert a pasidnak valószínűleg nincs gondja ezzel, de nyitott lesz az újdonságra, ha te megszervezed!

Bika:

Szingli: Amíg az életed más területeivel sem vagy elégedett, a randizás sem okoz örömöt. Mielőtt belevágnál egy új kapcsolatba, magaddal kell kibékülnöd. Kezdhetnéd ezt egy méregtelenítő és lazító csajos hétvégével!

Párban: Teljesen eluralkodik rajtad a féltékenység, ami óriási veszekedéshez is vezethet, ha nem próbálsz meg higgadt maradni. Mielőtt számon kérnéd a barátodat, száz százalékig biztosnak kell lenned benne, hogy van is okod rá!

Ikrek:

Szingli: Az intelligencia szexi! Ne próbáld meg titkolni, hogy okos és humoros vagy, csak mert bizonyos srácoknak ez jön be! Inkább hajts olyan pasikra, akik az eszed miatt rajonganak érted.

Párban: Végre közelebb kerültök a barátoddal egymáshoz. Kivételesen nyitott a lelkizésre, szívesen mesél magáról, így sikerül olyan dolgokat is megtudnod róla, amit eddig nem is gondoltál volna.

Rák:

Szingli: Nem a te műfajod az egyéjszakás kaland, de most előfordulhat, hogy kivételt teszel egy álompasi miatt. Ne legyen bűntudatod, ha végre jól érezted magadat! Ráadásul van rá esély, hogy a srác többet akar majd…

Párban: Sosem voltatok még ennyire egymásra hangolódva! Most valahogy minden könnyű, szórakoztató és izgalmas a barátoddal, de nem csak a közös programok és a bulik szuperek, az ágyban is teljesen egymásra vagytok kattanva.

Oroszlán:

Szingli: Egyre kevésbé jön be a pasi, akivel randizol, de nincs szíved szakítani vele. Pedig rá kéne már szánnod magadat, mert veled ellentétben ő egyre többet gondol ebbe az egészbe!

Párban: Minden apróság miatt beszóltok egymásnak, de valójában nem ezek bosszantanak titeket. Jóval mélyebben húzódik a probléma köztetek, amit át kell beszélnetek őszintén, különben az egész hétvégét veszekedéssel töltitek majd.

Szűz:

Szingli: Ki nem állhatod, ha a barátaid vagy a családod próbál pasit szerezni neked, de ezúttal tényleg mindent megtettek, hogy megtalálják Mr. Tökéletest neked, legalább egy esélyt adj neki!

Párban: A barátod folyamatosan próbál neked elmondani valami fontosat, de vagy nem volt eddig alkalmas a pillanat, vagy nem figyeltél rá teljesen. Most lesz alkalmatok kettesben lenni, próbálj meg csak rá koncentrálni!

Mérleg:

Szingli: Szívesen adsz szerelmi tanácsot a barátaidnak, mint most is, de te megfogadod ezeket? Neked is könnyebb lenne, ha tanulnál a többiek hibájából és nem sétálnál bele ugyanazokba a csapdákba újra és újra…

Párban: Mindenképpen kérd ki a szerelmed véleményét és vedd is figyelembe az érzéseit, mielőtt meghoznál fontos döntéseket. Még akkor is, ha előre tudod, hogy nem fog tetszeni az álláspontja.

Skorpió:

Szingli: Megtudhatsz az exedről egy új infót, ami teljesen lesokkol. Eddig biztos voltál benne, hogy túl vagy rajta, de ha ilyen érzékenyen érint a téma, talán mégiscsak érzel még iránta valamit, nem gondolod?

Párban: Egy pillanatra elbizonytalanodsz, hogy biztosan jó srác mellett vagy, de a pasid olyan cukin viselkedik egész hétvégén, hogy rájössz, tényleg ő az igazi!

Nyilas:

Szingli: Annyi a párkapcsolati probléma körülötted, hogy most nem is bánod, hogy szingli vagy. Pont ez a lazaság vonzza be a pasikat, szóval nem lesz flörtmentes a péntek estéd!

Párban: Szenvedélyesek és hevesek vagytok mindketten, egyik pillanatban vitáztok, a másikban imádjátok egymást. Az biztos, hogy egy percet sem fogtok unatkozni a következő napokban!

Bak:

Szingli: A barátnőd olyan sztorikat mesél a kalandjairól, hogy mellette uncsinak érzed a szerelmi életed. De ha belegondolsz, te nem is vágysz igazából ilyesmikre, akkor miért foglalkozol vele?

Párban: A szerelmed nincs túl jó passzban, de az optimizmusod és a tanácsaid kirángathatják a depiből, főleg ha kicsit kényezteted is!

Vízöntő:

Szingli: Túl sokat agyalsz a szerelmi életeden, mindenhol keresed a Nagy Ő-t, nem bírod elengedni magad és lazán bulizni. Pedig amíg így görcsölsz, inkább megijeszted, mint bevonzod a pasikat.

Párban: A pasid elhalmoz meglepikkel, figyelmességekkel és nem is vár cserébe semmit. Azért mégiscsak jól esne neki, ha viszonoznád a kedvességet, legalább egyszer-egyszer!

Halak:

Szingli: Két szuper pasi közül kell választanod, ezért mindent mérlegelsz, többször átgondolsz, pedig most pont nem az eszedre, hanem a szívedre kéne hallgatnod…

Párban: A barátodat egyre jobban zavarja, hogy legtöbbször azt csináljátok, amihez neked van kedved, ezért duzzoghat kicsit. Most kivételesen engedd, hogy ő szervezze meg a hétvégi programokat!

Még több

Horoszkóp