Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját március 19-én is!

2018.03.19. 00:03
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: A héten kicsit maga alatt lesz, úgy érzi, hogy senki sem figyel rá igazán, és a legtöbb barátja és kollégája cserben hagyta. Szóval készülj, mert rengeteg törődésre és kényeztetésre lesz szüksége, neked pedig sok türelemre…

Bika: Teljesen elfojtja az érzéseit, pedig sok minden bántja, de egyszerűen nem hajlandó beszélni róla, mert úgy gondolja, akkor gyengének tűnik. Ne is erőltesd inkább, mert csak vita lehet a vége!

Ikrek: Annyira meg szeretne felelni mindenkinek, a főnökének, a családjának, neked, hogy egyszerűen nem bír teljesíteni. Általában tele van ötletekkel, nagyon kreatív minden helyzetben, de ez a hét inkább szenvedés lesz neki.

Rák: Teljesen be van táblázva, szinte minden percét megtervezte a következő hetének, ezért valószínűleg végig rohanni és idegeskedni fog. Nem is tud igazán egy helyre koncentrálni, előfordulhat, hogy nem is fog emlékezni arra, amit ebben az időszakban beszéltek meg.

Oroszlán: Nem igazán szeret felelősséget vállalni, így nem is szívesen vesz részt, fontos projektekben, döntési folyamatokban. Most viszont nem tudja megúszni a dolgot, ezért a szokásosnál idegesebb, ingerlékenyebb lehet.

Szűz: Változékony a hangulata, szinte lehetetlenség követni, hogy éppen jó a kedve, vagy mindjárt felrobban. Próbálj meg türelmes lenni vele, de azért ne hagyd, hogy ok nélkül veszekedjen vele.d

Mérleg: Nem szokott sokszor költeni magára, ritkán vásárol, de akkor azért kitesz magáért. Most is rátörhet a shopping-láz, talán kicsit több pénzt is elszór a kelleténél, de már nagyon ráfért a ruhatárára és a közérzetére is a gardróbfrissítés.

Skorpió: Teljesen egyedül marad egy problémával, egy kollégája sem segít neki, ami nagyon megnehezíti a dolgát, többször kétségbe is eshet a helyzet miatt. Végül sikerül megoldania, amivel hatalmasat nő a főnöke szemében, sőt extra jutalom is jár érte!

Nyilas: Borzasztóan unatkozik, várja, hogy történjen valami előrelépés, izgalom az életében. Pont, amikor már kezdene totálisan maga alá kerülni, kap egy szuper és váratlan hírt, ami végre felrázza a mindennapjait és kizökkenti a depiből.

Bak: Kicsit elhanyagolta mostanában az egészségét, nem foglalkozott vele, bárhogy is jelzett a szervezete. Most pedig kezd teljesen kimerülni, fáradt, fáj mindene. Próbáld meg rávenni a pihenésre, mert komolyabb betegséget is összeszedhet…

Vízöntő: Hét elején egy hihetetlen pletyka jut a fülébe, ami napokra elrontja a kedvét, még aludni sem tud, úgy bosszantja az egész. Szerencsére később kiderül, hogy szinte semmi valóságalapja nincs a híresztelésnek

Halak: Nem szeret kérdezni, segítséget kérni pedig kifejezetten utál, ez a tulajdonsága viszont most nem kevés problémát okoz neki. Félreérthet egy feladatot, amit így többször is újra kell csinálnia, de ezzel nem csak magának, másoknak is plusz munkát csinál.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek a május lesz a szerencsehónapja idén

3 csillagjegy, akinek a május lesz a szerencsehónapja idén

Ha a te csillagjegyed is a listán szerepel, mi a helyedben nem késlekednénk sokat a céljaink megvalósításával.

Ez a 3 csillagjegy függ legjobban a mobiljától

Neked is van olyan ismerősöd, aki egy lépést sem tesz a telója nélkül? Akkor nagy eséllyel ezek közé a csillagjegyek közé tartozik.

Horoszkóp, Május 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 13-án is!

Ezért a 4 csillagjegyért mindenki rajong

Népszerűek voltak a suliban, majd később a munkahelyükön is mindenki bírja őket, sőt a társaság szívei és lelkei, pedig nem is törik érte magukat. Kíváncsi vagy, mely csillagjegyekről van szó?

Ezért lesz ez a péntek az év legfontosabb asztrológiai napja

Ha bírod az ezotériát, rendszeresen követed a horoszkópokat és imádod, ha a csillagok is megtámogatják a céljaidat, jobb, ha figyelsz, ugyanis asztrológiailag fontos nap közeledik a héten.

Horoszkóp: Május 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 12-én is!

3 csillagjegy, akinek minden sikerülni fog a héten

Ha a te csillagjegyed is szerepel a listán, most érdemes új célokat kitűznöd és belevágnod abba, amit régóta terveztél. Hidd el, sikerrel jársz majd!

Horoszkóp: Május 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 11-én is!

3 csillagjegy, akire fantasztikus hét vár

Az élet sokkal szebb, mint amilyennek mutatta magát mostanában, és a következő csillagjegyek számára erre egyértelmű bizonyíték érkezik a héten.

Ezek a csillagjegyekkel kapcsolatos legnagyobb tévhitek

Minden csillagjeggyel kapcsolatban van néhány olyan elterjedt sztereotípia, ami a valóságban nem igaz, vagy legalábbis nem teljesen. Kíváncsi lettél a saját jegyedre, igaz?

Horoszkóp: Május 10., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

3 csillagjegy, aki sokkal magabiztosabbá válik májusban

Rád férne egy kis biztatás, mert mostanában kimondottan nehezen érvényesíted az akaratodat és nehezen állsz ki magadért? Ha ezek közül az egyik a te csillagjegyed, akkor most van egy jó hírünk!

Csillagjegyek, akik zseniális párkapcsolati szakértők

Ezektől a csillagjegyektől érdemes szerelmi tanácsot kérned!