2018.03.19.@ 00.03

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját március 19-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: A héten kicsit maga alatt lesz, úgy érzi, hogy senki sem figyel rá igazán, és a legtöbb barátja és kollégája cserben hagyta. Szóval készülj, mert rengeteg törődésre és kényeztetésre lesz szüksége, neked pedig sok türelemre…

Bika: Teljesen elfojtja az érzéseit, pedig sok minden bántja, de egyszerűen nem hajlandó beszélni róla, mert úgy gondolja, akkor gyengének tűnik. Ne is erőltesd inkább, mert csak vita lehet a vége!

Ikrek: Annyira meg szeretne felelni mindenkinek, a főnökének, a családjának, neked, hogy egyszerűen nem bír teljesíteni. Általában tele van ötletekkel, nagyon kreatív minden helyzetben, de ez a hét inkább szenvedés lesz neki.

Rák: Teljesen be van táblázva, szinte minden percét megtervezte a következő hetének, ezért valószínűleg végig rohanni és idegeskedni fog. Nem is tud igazán egy helyre koncentrálni, előfordulhat, hogy nem is fog emlékezni arra, amit ebben az időszakban beszéltek meg.

Oroszlán: Nem igazán szeret felelősséget vállalni, így nem is szívesen vesz részt, fontos projektekben, döntési folyamatokban. Most viszont nem tudja megúszni a dolgot, ezért a szokásosnál idegesebb, ingerlékenyebb lehet.

Szűz: Változékony a hangulata, szinte lehetetlenség követni, hogy éppen jó a kedve, vagy mindjárt felrobban. Próbálj meg türelmes lenni vele, de azért ne hagyd, hogy ok nélkül veszekedjen vele.d

Mérleg: Nem szokott sokszor költeni magára, ritkán vásárol, de akkor azért kitesz magáért. Most is rátörhet a shopping-láz, talán kicsit több pénzt is elszór a kelleténél, de már nagyon ráfért a ruhatárára és a közérzetére is a gardróbfrissítés.

Skorpió: Teljesen egyedül marad egy problémával, egy kollégája sem segít neki, ami nagyon megnehezíti a dolgát, többször kétségbe is eshet a helyzet miatt. Végül sikerül megoldania, amivel hatalmasat nő a főnöke szemében, sőt extra jutalom is jár érte!

Nyilas: Borzasztóan unatkozik, várja, hogy történjen valami előrelépés, izgalom az életében. Pont, amikor már kezdene totálisan maga alá kerülni, kap egy szuper és váratlan hírt, ami végre felrázza a mindennapjait és kizökkenti a depiből.

Bak: Kicsit elhanyagolta mostanában az egészségét, nem foglalkozott vele, bárhogy is jelzett a szervezete. Most pedig kezd teljesen kimerülni, fáradt, fáj mindene. Próbáld meg rávenni a pihenésre, mert komolyabb betegséget is összeszedhet…

Vízöntő: Hét elején egy hihetetlen pletyka jut a fülébe, ami napokra elrontja a kedvét, még aludni sem tud, úgy bosszantja az egész. Szerencsére később kiderül, hogy szinte semmi valóságalapja nincs a híresztelésnek

Halak: Nem szeret kérdezni, segítséget kérni pedig kifejezetten utál, ez a tulajdonsága viszont most nem kevés problémát okoz neki. Félreérthet egy feladatot, amit így többször is újra kell csinálnia, de ezzel nem csak magának, másoknak is plusz munkát csinál.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Október 27., Kedd

Horoszkóp: Október 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 27-én is!

4 csillagjegy, akit titokban mindenki utál

Pedig nem is olyan szörnyűek, ha jobban megismered őket!

Horoszkóp: Október 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 26-án is!

4 csillagjegy, akire mesés hónapok várnak

Ilyen évzárásra vágyik mindenki.

Ezek a csillagjegyek rendezik be leghangulatosabban az otthonukat

Náluk érdemes szétnézned, ha lakber inspóra vágysz.

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

Elég, ha belépnek az ajtón, hogy a kisugárzásukkal egyből mindenkit lehengereljenek.

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!