Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját március 19-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: A héten kicsit maga alatt lesz, úgy érzi, hogy senki sem figyel rá igazán, és a legtöbb barátja és kollégája cserben hagyta. Szóval készülj, mert rengeteg törődésre és kényeztetésre lesz szüksége, neked pedig sok türelemre…

Bika: Teljesen elfojtja az érzéseit, pedig sok minden bántja, de egyszerűen nem hajlandó beszélni róla, mert úgy gondolja, akkor gyengének tűnik. Ne is erőltesd inkább, mert csak vita lehet a vége!

Ikrek: Annyira meg szeretne felelni mindenkinek, a főnökének, a családjának, neked, hogy egyszerűen nem bír teljesíteni. Általában tele van ötletekkel, nagyon kreatív minden helyzetben, de ez a hét inkább szenvedés lesz neki.

Rák: Teljesen be van táblázva, szinte minden percét megtervezte a következő hetének, ezért valószínűleg végig rohanni és idegeskedni fog. Nem is tud igazán egy helyre koncentrálni, előfordulhat, hogy nem is fog emlékezni arra, amit ebben az időszakban beszéltek meg.

Oroszlán: Nem igazán szeret felelősséget vállalni, így nem is szívesen vesz részt, fontos projektekben, döntési folyamatokban. Most viszont nem tudja megúszni a dolgot, ezért a szokásosnál idegesebb, ingerlékenyebb lehet.

Szűz: Változékony a hangulata, szinte lehetetlenség követni, hogy éppen jó a kedve, vagy mindjárt felrobban. Próbálj meg türelmes lenni vele, de azért ne hagyd, hogy ok nélkül veszekedjen vele.d

Mérleg: Nem szokott sokszor költeni magára, ritkán vásárol, de akkor azért kitesz magáért. Most is rátörhet a shopping-láz, talán kicsit több pénzt is elszór a kelleténél, de már nagyon ráfért a ruhatárára és a közérzetére is a gardróbfrissítés.

Skorpió: Teljesen egyedül marad egy problémával, egy kollégája sem segít neki, ami nagyon megnehezíti a dolgát, többször kétségbe is eshet a helyzet miatt. Végül sikerül megoldania, amivel hatalmasat nő a főnöke szemében, sőt extra jutalom is jár érte!

Nyilas: Borzasztóan unatkozik, várja, hogy történjen valami előrelépés, izgalom az életében. Pont, amikor már kezdene totálisan maga alá kerülni, kap egy szuper és váratlan hírt, ami végre felrázza a mindennapjait és kizökkenti a depiből.

Bak: Kicsit elhanyagolta mostanában az egészségét, nem foglalkozott vele, bárhogy is jelzett a szervezete. Most pedig kezd teljesen kimerülni, fáradt, fáj mindene. Próbáld meg rávenni a pihenésre, mert komolyabb betegséget is összeszedhet…

Vízöntő: Hét elején egy hihetetlen pletyka jut a fülébe, ami napokra elrontja a kedvét, még aludni sem tud, úgy bosszantja az egész. Szerencsére később kiderül, hogy szinte semmi valóságalapja nincs a híresztelésnek

Halak: Nem szeret kérdezni, segítséget kérni pedig kifejezetten utál, ez a tulajdonsága viszont most nem kevés problémát okoz neki. Félreérthet egy feladatot, amit így többször is újra kell csinálnia, de ezzel nem csak magának, másoknak is plusz munkát csinál.

Még több

Horoszkóp