Horoszkóp: Március 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben és a melóban? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 20-án is!

Horoszkóp: Március 20., Kedd

Kos: Fáradtnak, lassúnak érzed magadat, nehezedre esik még a legapróbb feladat elvégzése is, legszívesebben ezért ki se kelnél az ágyból egész nap. Viszont ma muszáj teljesítened a főnököd előtt, szóval dobj be egy dupla eszpresszót és irány a meló!

Bika: A barátaid kicsit aggódnak érted, nem vagy mostanában önmagad, legtöbbször kedvtelen vagy szomorú vagy. Itt az ideje, hogy végre hallgass rájuk, és mozdulj ki, ha hívnak, még akkor is, ha hétköznap van és holnap dolgoznod kell! Rád fér már egy laza este a csajokkal!

Ikrek: Az elmúlt napokban nagyon aggódtál az anyagi helyzeted miatt, de ma egycsapásra megoldódik minden. Váratlan helyről jön a megoldás, kicsit sokkot is kapsz, de a lényeg, hogy végre egyenesbe jöhetsz.

Rák: Neked is sok a melód, de a pasidnak még több, ezért szinte semmi időtök nincs egymásra, de még egy telefon sem fér ma bele. Ne aggódj, a holnap már lazább lesz!

Oroszlán: Nagyon be kéne fejezned egy fontos projektet, még ma le szeretnéd zárni, de valahogy minden ellened dolgozik. Extra feladatokat kaphatsz, több kollégád is feltart, de az is lehet, hogy pont most áll le a géped, de véglegesen.

Szűz: Ma a családod mindent megtesz, hogy az őrületbe kergessen, legalább is te így érzed. Oké, talán egy kicsit rámenősek, de csak kíváncsiak rád és aggódnak érted!

Mérleg: Semmi kedved egy céges rendezvényhez, de már sehogy se tudod lemondani, el kell menned. Viszont amikor már ott leszel, imádni fogod az egészet és haza sem akarsz majd menni.

Skorpió: Végre sikerül beszélned azzal a barátoddal, aki külföldön él. Már nagyon hiányzott, de mostanában nem volt időtök egymásra, most viszont be tudtok pótolni mindent!

Nyilas: Kicsit többet költöttél a hónapban, mint amit szerettél volna, amivel ma szembesülsz. A következő két hétben tényleg vissza kell fognod magadat, de legalább mindent megvettél, amire már régóta vágytál.

Bak: Sokat balhéztok a pasiddal, ma is irtó feszült köztetek a hangulat. Talán jobb lenne, ha ma hagynátok a másikat kicsit lenyugodni és nem beszélnétek és találkoznátok egymással.

Vízöntő: Egy furcsa álom egész nap hatással van rád. Délutánra már lehet, hogy nem is emlékszel rá pontosan, mégis megmarad benned a rossz érzés. Szerencsére nap végére kiderül, hogy pont az ellenkezője valósul meg, mint amit álmodtál!

Halak: Teljesen felborul minden már reggel, amit mára terveztél. A legtöbb programodat le kell mondanod, vagy el kell halasztanod a sok extra meló miatt, de délutánra olyan fáradt leszel, hogy már nem is fogod bánni, hogy csak az ágyikóddal van este randid.

Még több

Horoszkóp