Horoszkóp: Március 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 27-én is!

Horoszkóp: Március 27., Kedd

Kos: Régóta dolgozol egy projekten, de ma kiderül néhány változtatás, ami miatt lényegében feleslegessé vált az eddigi munkád. Érthető, hogy bosszant a dolog, de muszáj túllépned rajta és ugyanúgy teljesítened, mint eddig!

Bika: Akármennyire is nehezedre esik, ma félre kell tenned a büszkeségedet és bocsánatot kell kérned, még akkor is, ha úgy érzed, neked volt igazad. Akár a karriered is múlhat azon, hogy hogyan kezeled ezt a konfliktust.

Ikrek: Nagyon fáradt vagy, ezért egyáltalán nem bírsz koncentrálni a melóban. Nem sok értelme van így annak, hogy bemenj, ha teheted, inkább dolgozz otthonról, sőt meghosszabbíthatnád a hosszú hévégét néhány nap szabival.

Rák: Készülj, mert extra romantikus nap vár rád! A pasid totál oda van érted, és mindent meg is tesz, hogy ezt kimutassa, estére is egy nagyon cuki meglepit talált ki, amitől el fogsz olvadni.

Oroszlán: Előfordulhat, hogy egy kellemetlen hírt kapsz már reggel, ami néhány órára elronthatja a kedvedet, de szerencsére hamar kiderül, hogy nem is olyan szörnyű a helyzet, mint amilyennek elsőre tűnt.

Szűz: Oké, nagyon fontos, hogy jól teljesíts a melóban, de az egészséged is az, igaz? Ha túlhajtod magadat, teljesen legyengülhetsz, sőt még le is betegedhetsz, akkor pedig egyáltalán nem fogsz tudni dolgozni, szóval mindenképpen iktass be ma délutánra egy kis pihenést!

Mérleg: Egy olyan ismerősödről derülhet ki, hogy jobban számíthatsz rá, mint néhány barátodra, akiről nem is gondoltad volna. Eddig nem álltatok közel egymáshoz, de ez valószínűleg mostantól másképp lesz!

Skorpió: Csendre és egyedüllétre vágysz ma, ezért kifejezetten idegesítenek a kollégáid. Mindenki pörög, zörög, dumál, neked pedig pont az ellentétére van szükséged. Kitartást, csak délutánig kell kibírnod és utána jöhet a nyugi és pihi!

Nyilas: Ma különösen érzékeny vagy, mindent magadra veszel, könnyen megsértődsz, sőt néhányszor még a sírás is kerülget. Ne aggódj, nem lesz tartós, talán csak arról van szó, hogy kimerültél.

Bak: Nem lesz egyszerű napod, rengeteg hirtelen jött problémát kell megoldanod, ráadásul a családod és a barátaid is mindenféle apróságok miatt hívogatnak. A jó hír viszont az, hogy ez a heted leghúzósabb napja, utána már nyugi lesz!

Vízöntő: A főnököd mostanában neked adja a plusz melókat, feltűnően téged bombáz az nehéz feladatokkal, ez pedig ma még feltűnőbb lesz. Mielőtt totál kiakadnál rajta, nem akar rosszat, pont azért csinálja, mert bízik benned!

Halak: Rengeteget dolgozol, ha pedig nem a melóban ülsz, akkor a barátaiddal lógsz, bulizol, edzel. Lényegében mindent megteszel mostanában, hogy ne ülj otthon egyedül, pedig most pont arra lenne szükséged, hogy kicsit magaddal is foglalkozz…

Még több

Horoszkóp