2018.04.04.@ 09.04

Horoszkóp: Április 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 4-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Április 4., Szerda

Kos: Egy olyan kollégáddal kerülhetsz konfliktusba, akivel jóban vagy és általában ugyanúgy is látjátok a dolgokat. Ne keseredj el, nem érthettek minden szakmai kérdésben egyet, de attól még barátok lehettek.

Bika: Csak mert a legjobb barátodról van szó, nem kötelező támogatnod minden őrült ötletét! Ha valamivel nem értesz egyet, mondd meg neki őszintén, még akkor, ha ez kicsit rosszul eshet neki.

Ikrek:  Pihenésre és nyugira vágysz, de a barátod mellett erre most semmi esélyed. Ha tényleg ki szeretnél kapcsolódni, akkor inkább töltsd egyedül az estét, az a biztos!

Rák: Laza, nyugis napod lesz, kevés melóval és rengeteg szabadidővel. Így simán belefér délután egy fárasztó edzés, este pedig néhány rész a kedvenc sorozatodból.

Oroszlán: Fáradt vagy és nincs sok kedved melózni, ezért igyekszel a csak a könnyebb feladatokat bevállalni, az egyszerűbb megoldásokat megtalálni. Ezt még csinálhatod egy-két napig, de utána kénytelen leszel kicsit rákapcsolni!

Szűz: Ma nem minden alakul úgy, ahogy eltervezted, főleg a pasiddal kapcsolatos dolgok. Előfordulhat, hogy le kell mondanotok a randit, vagy egyszerűen nem sikerül olyan szuperül, mint szokott. Majd bepótoljátok!

Mérleg: Egész nap álmodozol, nem is nagyon foglalkozol a hétköznapi dolgokkal, csakis a hétvégén, a nyaraláson, a pasidon jár az eszed. Ma ez még belefér, de készülj, mert a holnap már sokkal húzósabb lesz!

Skorpió: A barátod rád akar erőltetni valamit, amit te igazából nem szeretnél. Ne hagyd, hogy ilyen erőszakosan próbáljon meggyőzni, állj ki magadért, ha neked ez egyáltalán nem tetszik!

Nyilas: Kicsit mélyponton érzed magadat, sem a meló, sem a kapcsolatod nem alakul úgy, ahogy szeretnéd. Viszont szomorkodás helyett tenned kéne azért, hogy ez megváltozzon, méghozzá mielőbb.

Bak: Bár általában két lábbal állsz a földön és racionálisan gondolkozol, ma inkább érzelmes, álmodozó hangulatban vagy. Szívesebben hallgatsz a szívedre, mint az eszedre, de ez nem baj, néha ezt is megengedheted magadnak!

Vízöntő: Vidám és könnyed vagy ma, még a bántó beszólásokat és kritikákat is lazán veszed és csak nevetsz rajtuk. Ugye, mennyivel kellemesebb így bejárnod a melóba?

Halak: Egész nap nosztalgikus hangulatban leszel. Talán találkozol egy exeddel vagy egy régi ismerősöddel, ami eszedbe juttat egy csomó szuper emléket, meg néhány szomorúbbat is. Kicsit össze is zavar a dolog érzelmileg, de ez maximum holnapig tart, ne aggódj!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját július 16-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 13-án is!

Horoszkóp: Július 12., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 12-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját július 9-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Horoszkóp: Július 5., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 5-én is!

Horoszkóp: Július 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 4-én is!

Horoszkóp: Július 3., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 3-án is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját július 2-án is!

Horoszkóp: Június 28., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 28-án is!

Horoszkóp: Május 27., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 27-én is!

Horoszkóp: Június 26., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 26-án is!

Így spórolj a csillagjegyed szerint

Nyáron a szokásosnál is könnyebb túlkölteni magad a rengeteg programlehetőség és cuki ruhák miatt. Viszont ha követed a csillagok tippjeit, többé nem nullázod le magad hó végére.