2018.04.10.@ 06.04

Horoszkóp: Április 10., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 10-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Április 10., Kedd

Kos: Győzködnek a barátaid, hogy ma este mindenképp mozdulj ki, de ha nincs kedved, ne mondj igent! Amúgy is sok a melód holnap és spórolni is szerettél volna kicsit, nem igaz?

Bika: Kipihented magad végre, tele vagy energiával, így sikerül ma utolérned magad minden feladattal, elintéznivalóval. Ettől felszabadulsz és még jobb kedved lesz délutánra.

Ikrek: Muszáj kikapcsolnod, elterelned a figyelmedet a melóról. Szervezz magadnak csajos délutánt, vásárolgass vagy nézz sorozatokat otthon, a lényeg, hogy ne a gondokkal foglalkozz kicsit!

Rák: Sokkal jobban alakultak a pénzügyeid a hónapban, mint számítottál rá, ettől végre sikerül megkönnyebbülnöd és fellélegezned. Érthető, hogy nyomasztott a dolog, de most már ideje egy kicsit lazítanod is!

Oroszlán: Az egyik kollégád nagyon rossz passzban van, és sajnos sikerül szinte mindenkire átragasztani a hangulatát a negatív viselkedésével. Te ne hagyd, hogy elrontsa a kedvedet, inkább hallgass zenét egész nap és lépj le minél korábban!

Szűz: Ha egy nagyobb utazásra készülsz, ma rossz híreket kaphatsz ezzel kapcsolatban. De ne pánikolj be azonnal, valószínűleg csak egy kis átszervezéssel megoldható a probléma.

Mérleg: Ez nem a legjobb nap arra, hogy kockáztass, mert valószínűleg nem jön be! Maradj inkább a megszokott, jól bevált módszereknél, a rizikós döntéseket pedig hagyd inkább máskorra.

Skorpió: Nincs kedved senkihez, legszívesebben bezárkóznál a hálószobádba egy jó nagy adag édességgel és a kedvenc sorozatoddal. Mázlista vagy, hogy ma meg is teheted!

Nyilas: Tudod, hogy haladnod kéne a munkáddal, de képtelen vagy koncentrálni. Folyamatosan elkalandoznak a gondolataid és azon kapod magadat, hogy egy webshopot vagy a közösségi oldalakat böngészed. A mai nap biztosan nem menthető, de holnap próbálj meg turbó üzemmódra kapcsolni!

Bak: Ha spórolni szeretnél, inkább mondd le a mai shoppingolást a barátnőddel. Biztosan találnál jó pár cuccot, aminek nem tudnál ellenállni, este viszont tuti bűntudatod lenne, hogy ennyit költöttél…

Vízöntő: Szellemileg a topon vagy, fizikailag viszont nem érzed magad csúcsformában. Ha bírni akarod a tavaszi hajtást, fel kell turbóznod az immunrendszered és az edzésekre is rá kell kapcsolnod.

Halak: Próbálj meg minél többet a szabadban tölteni, tarts több szünetet, sétálj nagyokat, sőt ha megteheted, dolgozz egy kávézó teraszáról vagy egy parkból. Nap végére teljesen feltöltődsz majd!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Július 22., Hétfő

Horoszkóp: Július 22., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 22-én is!

Az egyetlen csillagjegy, aki bárkit képes elcsábítani

Még azt is, aki épp boldog kapcsolatban van!

Ez a 3 legönzőbb csillagjegy

Csak magára tud gondolni és magasan ő nyerné a legnagyobb egó játékot? Ugye sejted, hogy ismét a csillagokban van elrejtve a magyarázat?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 19-én is!

Horoszkóp: Július 18., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 18-án is!

Horoszkóp: Július 17., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 17-én is!

Horoszkóp: Július 16., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 16-án is!

Horoszkóp: Július 15., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 15-én is!

A tipikus hiba, amit mindig elkövetsz a csillagjegyed szerint

Nézd meg, hogyan javíthatsz a kapcsolataidon!

Horoszkóp: Június 26., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 26-án is!

Ez a legjobb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Most megtudhatod, mit szeretnek benned a legjobban a barátaid!