2018.04.12.@ 09.04

Horoszkóp: Április 12., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 12-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Április 12., Csütörtök

Kos: A melóban sajnos több dolog is lehúzza a kedvedet, a pasid viszont mindent megtesz, hogy felvidítson. Egész nap nagyon cuki veled estére pedig még egy extra meglepetéssel is készül.

Bika: Ma rengeteg váratlan problémát és konfliktust kell kezelned, miközben se lelkileg, se fizikailag nem vagy a topon. Szóval ma simán belefér, hogy kicsit csalj a diétáddal és megjutalmazd magadat egy óriási hamburgerrel vagy a kedvenc sütiddel!

Ikrek: Egy fontos dátum, évforduló, vagy simán csak egy szép emlék miatt nosztalgikus hangulatban vagy egész nap. Rengeteget gondolsz a múltra, de inkább pozitív érzésekkel tölt el és összességében jó kedved lesz tőle.

Rák: Neked már ma elkezdődik a hétvége, olyan kevés melód van holnapra és olyan sok programod estére. Addig viszont húzz bele, hogy biztosan ne csússz meg egy feladatoddal sem!

Oroszlán: Dolgozni egyáltalán nincs kedved, főleg ilyen szép időben, viszont olyan jó a hangulat a melóban, hogy mégis jól érzed magadat. Minden kollégád felszabadult, vidám, és ez a pozitív hozzáállás hamar átragad rád is.

Szűz: Egy váratlan esemény miatt rádöbbenhetsz, hogy sokat változtál az elmúlt időben, de ami még inkább kiborít, hogy a barátaid sem a régiek már. Ez teljesen normális, ráadásul ha jobban belegondolsz, mindannyian előnyötökre változtatok, nem?

Mérleg: Elmélkedős hangulatban vagy, a véleményedet és a gondolataidat pedig szívesen meg is osztod másokkal. Azért arra figyelj, hogy ki az, aki partner ebben és ki az, aki csak vitázni szeretne veled.

Skorpió: Most egy teljesen más szakasza következik az életednek, ami nem feltétlenül lesz nyugisabb, csak új dolgok kötik majd le minden figyelmedet és energiádat. Érthető, ha kicsit izgulsz, de ne aggódj, minden rendben lesz!

Nyilas: Az egyik barátnőd totál maga alatt van és szeretné kibeszélni magából a problémáját. Hallgasd meg, még akkor is, ha most nagyon nem vagy lelkizős kedvedben, mert szüksége van rád és a tanácsaidra, plusz fordított esetben te is számíthatnál rá!

Bak: Ha már régóta vársz a fizuemelésre vagy az előléptetésre, most végre jó híreket kapsz! Oké, talán nem azonnal jössz egyenesbe anyagilag, de ezek után lényegesen javulni fog a pénzügyi helyzeted.

Vízöntő: Annyira eleged van jelenleg, hogy legszívesebben felülnél az első repülőre és vissza sem jönnél. Sajnos ezt nem teheted meg, de egy nappal meghosszabbíthatnád a hétvégédet, hogy kipihenhesd magad végre.

Halak: Kedvtelenül indítod a napot, nem is érzed magad túl kreatívnak, pedig ma jól jönne néhány szuper ötlet. Szerencsére inspirálnak a többiek és délutánra megjön az ihlet.

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját április 23-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 20-án is!

Horoszkóp: Április 18., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 18-án is!

Horoszkóp: Április 17., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 17-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 13-án is!

Horoszkóp: Április 10., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 10-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 6-án is!

Horoszkóp: Április 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 4-én is!

Horoszkóp: Április 3., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 3-án is!

Horoszkóp: Március 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben és a melóban? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 28-án is!

Horoszkóp: Március 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 27-én is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Romantikus hangulatban van, egyáltalán nem szokása bókokkal és ajándékokkal elhalmozni, de most szinte minden nap meglep valami cuki dologgal. Ne