2018.04.13.@ 00.04

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 13-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Rengeteg programlehetőséged van a hétvégére, neked csak azt kell eldöntened, hogy mit és legfőképpen kivel szeretnéd csinálni…

Párban: Az egyik barátotok kapcsolata eléggé megromlott az elmúlt hónapokban, de titeket legalább ráébresztett, hogy nem szeretnétek ugyanígy járni. Ez sokat dob a viszonyotokon!

Bika:

Szingli: Nagyon rég nem érezted azokat a bizonyos pillangókat a gyomrodban, már majdnem el is felejtetted, milyen szuper is ez az időszak, élvezd ki minden percét!

Párban: Elsőre úgy tűnhet, hogy a pasid ok nélkül vitázik veled, de mielőtt elhamarkodottan ítélnél, gondold végig, mi baja lehet! Talán megbántottad, csak nem vetted észre…

Ikrek:

Szingli: Megbántad, hogy szakítottál az exeddel és szeretnéd visszacsinálni? Adj magadnak néhány napot és győződj meg róla, hogy nem csak hirtelen fellángolásról van szó!

Párban: Fontos és nehéz döntést kell meghoznod, de ne zárd ki belőle a barátodat! Ez legalább annyira befolyásolja az ő életét, mint a tiédet!

Rák:

Szingli: Semmi kedved kimozdulni, szépítkezni, de főleg pasizni nincs. Kell néha egy kis egyedüllét, egy kis lustizás, szóval mondd le nyugodtan a programjaidat.

Párban: Ha te beszélgetnél, ő filmet nézne, ha neki kimozdulni van kedve, te inkább begubóznál otthon. Nem vagytok egy hullámhosszon, de ne aggódj, ez csak átmeneti!

Oroszlán:

Szingli: Ugyanazt a srácot nézted ki magadnak az egy másik csajjal, aki nem áll hozzád közel, de azért jóban vagytok. Ne küzdj különösebben, hagyd, hogy a fiú válasszon!

Párban: Sokat vitatkoztok most, de nem élitek meg nagy drámának, igazából egyik sem komoly, inkább csak a feszkót vezetitek le egymáson, de azért ennek van kellemesebb módja is, nem gondolod?

Szűz:

Szingli: Mindent gondolj meg kétszer, mielőtt kimondanád, főleg az első randin. Ez nem azt jelenti, hogy játszd meg magad, csak arról van szó, hogy izgalmadban valami bántó vagy rád nézve cikis is kiszaladhat a szádon.

Párban: Megbánthatod a szerelmedet, és még csak észre sem veszed. Túlságosan lekötnek a saját problémáid mostanában, ami érthető, de a barátodnak is szüksége van a figyelemre és törődésre.

Mérleg:

Szingli: Több randimeghívásod is van a hétvégére, nem is tudsz dönteni hirtelen, hogy melyikre mondj igent. Ne agyalj rajta sokat, hallgass inkább a szívedre és a megérzéseidre!

Párban: Nyugodtak és kiegyensúlyozottak vagytok, mindkettőtökre jó hatással van a szép idő és a tavasz. Mozduljatok ki, töltsetek sok időt a szabadban, most pont ilyen programokra van szükségetek.

Skorpió:

Szingli: Mindenáron le szeretnél nyűgözni egy srácot, tényleg mindent bevetsz az ügy érdekében, de nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás… Ha úgy látod, hogy ez nem jön be nála, inkább vegyél vissza kicsit!

Párban: Az elmúlt hét csakis a melóról szólt mindkettőtöknél, szinte egyáltalán nem is figyeltetek egymásra. Lesz mit bepótolnotok a hétvégén, de szerencsére most nincs is más fontosabb programotok.

Nyilas:

Szingli: Olyan sráccal futsz össze, aki elsőre nem tetszik, de minél többet beszélgettek, annál inkább bejön. Jó hír, hogy ő is így van vele, szóval hajrá!

Párban: Nem ez a legjobb alkalom, hogy bemutasd a pasidat és a barátnőidet egymásnak, ha ez eddig még nem történt meg. Ez a hét mindenkinek húzós volt, fáradtak, nyűgösek, nem reagálnának túl pozitívan most egymásra.

Bak:

Szingli: A barátnőid adhatnak néhány tanácsot, amit te egyáltalán nem kértél és nem is esik túl jól. Viszont ők tényleg nem szeretnének megbántani, legalább gondold végig, az érveiket, mielőtt megsértődsz.

Párban: Nem túl romantikus programjaitok vannak, mégis szuperül érzitek magatokat, sőt közelebb kerültök egymáshoz, mint valaha. Talán pont azért, mert nem a megszokott dolgokat csináljátok, amit mindketten nagyon élveztek.

Vízöntő:

Szingli: Szeretnél új dolgokat kipróbálni, változtatni a szokásaidon, a külsődön. Legyél bevállalós, jól fogod érezni magadat, hogy bátor voltál és végre lehúzhattál néhány dolgot a bakancslistádról.

Párban: Mindkettőtök szakmai életében fordulópont jött, de jól veszitek az akadályokat, mert inspiráljátok és támogatjátok egymást. Mégis jót tenne nektek, ha ez a hétvége melómentes lenne!

Halak:

Szingli: Csak azért ne randizz egy sráccal, mert nem szeretnél egyedül lenni! Inkább szervezz csajos programokat és érezd jól magad, mint unatkozz egy olyan fiú mellett, aki nem is érdekel valójában.

Párban: Sokat elmélkedsz a kapcsolatodon, hogy tényleg erre vágysz és vajon jó irányba haladtok. Ha bizonytalan vagy, vond be a barátodat is, fontos szempont az is, hogy ő mit gondol rólatok, nem?

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!

4 csillagjegy, akinél nincs önzetlenebb

Ők azok, akik előbb gondolnak másokra, mint saját magukra.

Horoszkóp: Január 14., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Egészséghoroszkóp: erre figyelj 2021-ben!

A csillagok arra is figyelnek, hogy idén is szuperegészséges legyél!

Horoszkóp: Január 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!

3 csillagjegy, aki tévedhetetlennek hiszi magát

Az esetek többségében nem gond, hogy ennyire topon van a magabiztosságuk, néha viszont igenis meg kell tanulniuk teret adni mások elképzeléseinek is.