2018.04.18.@ 06.04

Horoszkóp: Április 18., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 18-án is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Április 18., Szerda

Kos: Ez egy csodás nap! Mesésen nézel ki, jól is érzed magadat, ráadásul csakis pozitív dolgok történnek veled. Például megismerkedsz egy csomó új emberrel, köztük néhány szuper pasival, amitől ha ez lehet, még jobb kedved lesz.

Bika: Rossz megérzésed van egy szerződéssel, üzlettel, munkával kapcsolatban, és nem hagy nyugodni a dolog. Nem véletlenül súgják az ösztöneid, hogy legyél óvatos, most inkább ne kockáztass!

Ikrek: Szereted az állásodat, de mostanában egyáltalán nincs kedved dolgozni, sőt igazából bejárni sem szeretsz már annyira a munkahelyedre. Talán csak egy kis távolságra lenne szükséged, vegyél ki néhány nap szabit!

Rák: Olyan sűrű és megterhelő napod lesz, hogy csak késő délután veszed észre, mennyire fáradt vagy és mennyire nem volt időd szinte semmire. Azért legalább ebédelni ne felejts el!

Oroszlán: Mindenki szívesen dolgozik veled, mert nyitott vagy, segítőkész és van egy rakás ötleted. Gyakran kérnek tőled tanácsot, de ma valahogy különösen sokan fordulnak hozzád a problémáikkal. Arra azért figyelj, hogy a saját feladataidra is maradjon időd!

Szűz: Ha nem is keresel épp állást, azért tartsd nyitva a szemed, csekkold a hirdetéseket és a céges e-maileket. Nem árt, ha tájékozódsz és képben vagy a lehetőségeidet illetően, de még az is lehet, hogy egy sokkal jobb melót is találsz.

Mérleg: Bármit is nézel ki ma, legyen szó egy ruciról, cipőről vagy akár bútorról, semmiképpen se vedd meg azonnal! Aludj rá legalább egyet, mert holnap már egészen biztos, hogy másképp fogod gondolni és nem is fog tetszeni, ami ma még igen…

Skorpió: Különösen romantikus hangulatban vagy ma, legszívesebben az egész napot a pasiddal töltenéd összebújva. Ami meglepőbb, hogy a barátod is így van ezzel, és ha nap közben nem is tudtok együtt lenni, az estétek szuper szenvedélyes lesz.

Nyilas: Felejtsd el a melót, a problémákat és a felelősséget egy estére, hívd fel a barátaidat és tombold ki magadat! Oké, talán egy kicsit fáradt leszel holnap, de jobban fogsz még így is teljesíteni, ha ma levezeted a feszültséget.

Bak: Régóta húzódik már a konfliktus közted és az egyik munkatársad között, ma pedig egy félreértésnek köszönhetően ismét kirobbanhat a vita köztetek. Próbálj meg legalább te higgadt maradni, akkor talán nem lesz annyira heves, mint máskor.

Vízöntő: Akármennyire nem szeretnéd, most már tényleg foglalkoznod kéne a pénzügyeiddel is. Van néhány határidős elintéznivalód és számlád, amit már nem halogathatsz tovább!

Halak: Nagyon jól haladsz a feladataiddal, úgy tűnik, hogy előbb is tudsz végezni, de nap közben beesik néhány extra meló, ami miatt nem hogy korábban mehetsz haza, de túlóráznod is kell. Kitartást!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Május 22., Kedd

Horoszkóp: Május 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 22-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 18-án is!

Horoszkóp: Május 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 16-án is!

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 14-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 11-én is!

Horoszkóp: Május 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

Horoszkóp: Május 8., Kedd

Kos: Ha nem próbálsz meg uralkodni az indulataidon, csúnya vitába keveredhetsz a pasiddal, ami akár több napig tarthat. Ugye ezt te sem akarod?

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 7-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 4-én is!

Horoszkóp: Május 3., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Horoszkóp: Május 2., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 2-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 27-én is!