2018.04.23.@ 00.04

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját április 23-án is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Régóta szeretne belevágni valamibe, ami nagyon távol áll a mostani munkájától, de sosincs elég bátorsága hozzá. A héten is kap egy szuper lehetőséget, mégis hezitál. Támogasd és biztasd, mert ezt a lehetőséget már tényleg nem szalaszthatja el!

Bika: Feltűnhet az egyik volt barátnője, többször is keresheti a napokban, de ne aggódj, nem visszaszerezni akarja, csak egy szívességet szeretne kérni tőle. Ha zavar is a dolog, ne mutasd ki, csak felesleges feszkót okozna köztetek!

Ikrek: Nagyon zűrös hete lesz, nem igazán marad ideje másra, mint a meló és az fontos intéznivalók. Sokat segíthetsz neki, ha átveszel néhány otthoni feladatot, befizetsz egy-két számlát, főzöl neki valami finom vacsit.

Rák: Extra romantikus hangulatban van, minden pillanatot kihasznál, hogy veled lehessen, vagy legalább beszéljetek. Sőt, még néhány meglepetéssel is készül, olyannal, amit eddig kis sem néztél volna belőle.

Oroszlán: Elsőre talán úgy tűnhet, hogy furcsán viselkedik, olyan húzásai vannak, amiket egyáltalán nem szoktál meg tőle. Igazából csak arról van szó, hogy elégedetlen önmagával, a környezetével és egy kis változásra vágyik.

Szűz: Több munkahelyi konfliktusba is belekeveredhet, egyiket sem ő provokálja, sőt nincs is sok köze ezekhez, de valahogy mégis mindegyikbe belevonják. Megterheli a sok vita, érthetően nem lesz túl jó kedve ezek miatt.

Mérleg: Nincs túl sok feladata a melóban, de ahelyett, hogy élvezné az extra szabadidőt, feleslegesnek érzi magát. Sokat dobhatsz a hangulatán, ha megkéred, hogy intézzen el helyetted néhány dolgot vagy javítson meg nálad ezt-azt.

Skorpió: Sajnos több dolgot is csúsztatott péntekről, ezért eleve hátrányból indítja a hétfőt, de szerencsére sikerül behoznia magát és a hét második fele már sokkal nyugisabb lesz és így több időt is tud majd veled tölteni.

Nyilas: Nagyon vágyik rá, hogy elismerjék, tiszteljék a munkahelyén, ezért keményen dolgozik. A héten ráadásul több olyan feladatot is kap, amiben megmutathatja, mit tud, szóval ne lepődj meg, ha eltűnik néhány napra és a melóba temetkezik.

Bak: Már rögtön hétfőn egy nagyon jó hírt kap, a mázlija pedig később csak fokozódik! Tényleg csupa klassz dolog éri, és ezáltal téged is, szóval készülj egy szuper és emlékezetes hétre!

Vízöntő: Alapvetően jó a kedve, vidám, folyton viccelődik, de egy-egy kritika vagy negatív megjegyzés kizökkentheti ebből az állapotból. Inkább ne most hozd fel, bármi bajod is van vele, ráér még néhány napot!

Halak: Hihetetlenül stresszes, pedig látszólag nincs is rá most semmi oka. Ráadásul nem csak a saját kedvét rontja el a folyamatos aggódással, könnyen átragaszthatja rád is ezt, ha nem figyelsz oda!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán pasi horoszkóp rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek minden sikerül majd februárban

Ezeknek a csillagjegyeknek minden sikerül majd februárban

Közeledik a szerencsehónapotok, kedves érintett csillagjegyek.

Horoszkóp: Január 26., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 26-án is!

Ez a 3 csillagjegy ért legjobban a gyerekekhez

Még akkor is, ha nem a sajátjukról van szó!

Horoszkóp: Január 25., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 25-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!

4 csillagjegy, aki a legtöbbet titkolózik egy kapcsolatban

Nem lesz velük könnyű dolgod, az tuti.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 15-én is!