2018.04.25.@ 04.04

Horoszkóp: Április 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 25-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Április 25., Szerda

Kos: Néhány apró változást jelentenek be a munkahelyeden, amik a te mindennapjaidat is befolyásolhatják. Tényleg jelentéktelen dolgokról van szó, te mégis rosszul viseled, pedig még jót is tehet neked egy kis változatosság!

Bika: Annyira sokat foglalkoztál mostanában mások problémáival, érzéseivel, hogy teljesen kimerültél lelkileg. A mai napot szánd csakis magadra, kizárólag olyat csinálj, amihez kedved van és ne foglalkozz senki véleményével!

Ikrek: Két hozzád közel álló személy vitájába csöppenhetsz ma. Hiába is akartál kimaradni belőle, ők bevonnak, sőt még választás elé is állítanak. Bárhogy is kérnek, inkább ne mondj véleményt, mert csak is te jöhetsz ki rosszul a dologból!

Rák: Csalódhatsz az egyik barátodban vagy kollégádban egy kicsit, ami érthető, hogy rosszul esik, de azért ne reagáld túl! Talán nem hibázott akkorát, hogy mostantól ne szólj hozzá…

Oroszlán: Sokat változtál az elmúlt időben, és ma több pozitív visszajelzést is kapsz erről. Ettől végre úgy érzed, hogy megérte annyit dolgozni magadon, küzdeni a melóban. Csak így tovább!

Szűz: Nem érzed magadat jól a mostani munkahelyeden? Szerencsére több mindenhez is értesz, sok dologban vagy tehetséges, szóval ne félj váltani, vágj bele mielőbb a melókeresésbe!

Mérleg: Bűntudatod van, hogy ezer éve nem jártál az edzőterem közelében sem, ráadásul több süti és habos kávé is lecsúszott mostanában. Ma laza napod lesz, szóval délután simán belefér egy kis futás a szabadban vagy egy izzasztó jóga óra.

Skorpió: Egész nap úgy érzed, hogy teljesen felesleges, amit csinálsz. Akárhogy is próbálkozol végezni egy-egy feladattal, valaki vagy valami mindig közbe szól és kezdheted előröl az egészet. Amit csak lehet, hagyj holnapra, akkor már könnyebb dolgod lesz!

Nyilas: Jó emberismerő vagy, de ma mégis meglepődhetsz! Nem voltál túl jó véleménnyel az egyik kollégádról, de ma kiderül, hogy jófej és sokkal több a közös bennetek, mint gondoltad.

Bak: Kiderülhet, hogy hibáztál egy korábbi melóban, és most sürgősen javítanod kell. Oké, maximalista vagy, de azért ne rágd magadat ezen egész nap, bárkivel előfordulhat egy kis figyelmetlenség!

Vízöntő: Egy teljesen új melóval bíznak meg, amit annyira élvezel, hogy még el is gondolkodsz rajta, hogy talán ilyen irányba kéne elindulnod a jövőben. Ráadásul nem csak neked jön be a dolog, még meg is dicsérnek a teljesítményedért!

Halak: Mindent megtettél az elmúlt napokban, hogy elkerülj egy konfliktust, de ma már nem tudsz kibújni a szituból, kénytelen leszel belemenni a vitába. Nem is baj, legalább túl leszel rajta és nem rágod magadat még ezen napokig!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg napi horoszkóp nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 13-án is!

A 4 legszerencsésebb csillagjegy

Ha szerencséd van, te is köztük vagy.

Ez a 3 legbátrabb csillagjegy

Egyik sem az a sarokban ülős, vacillálós típus.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 6-án is!

Horoszkóp: Szeptember 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 2-án is!

3 csillagjegy, aki eljegyzésre számíthat szeptemberben

Akár ezen pörögsz már hónapok óta vagy még eszedbe sem jutott, a szerelmed nagy kérdést szeretne feltenni neked.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 30-án is!

Horoszkóp: Augusztus 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 29-én is!

Horoszkóp: Augusztus 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 28-án is!

Horoszkóp: Augusztus 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 26-án is!

Ilyen randi illik hozzád a csillagjegyed szerint 

Ha az első tali előtt álltok, dobd be a tökéletes randiötletet a biztos sikerért.