2018.04.27.@ 07.04

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 27-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Egészen mostanáig azt gondoltad, hogy unalmas hétvége elé nézel, de az utolsó pillanatban annyi programod lesz, hogy néhányat még le is kell mondanod. Azért egy kicsit pihenj is, ha már ennyit dolgoztál a héten!

Párban: Rengeteg időtök lesz most egymásra és a pasid is legalább annyira várja a közös progikat, mint te. Most végre olyasmit is kipróbálhattok, amit már régóta szeretnétek, de eddig nem volt rá alkalmatok.

Bika:

Szingli: Szeretsz magabiztosnak látszani, de aki nem ismer, azt megijesztheti elsőre, főleg ha pasikról van szó. Nem árt, ha néha hagyod például, hogy segítsenek neked!

Párban: Sok meghívásotok van a hosszú hétvégére, és nem biztos, hogy mindkettőtöknek ugyanahhoz van kedve. Igazából még jót is tenne nektek, ha együtt is és külön is szórakoznátok egy kicsit.

Ikrek:

Szingli: Annyira nem történik veled mostanság semmi pasifronton, hogy azt lassan már cikinek érzed a barátnőid előtt is? Ne aggódj, ez után a hétvége után bőven lesz mit mesélned!

Párban: Sajnos a fáradtság mindkettőtökön most jön ki, ezért kicsit türelmetlenebbek, feszültebbek vagytok. Érdemes lenne egy hatalmas lustizással indítani a miniszabit, hogy utána tudjátok élvezni is a hosszú hétvégét.

Rák:

Szingli: Mikor csináltál utoljára olyat, amit nem terveztél meg előre alaposan? Próbálj meg a következő napokban spontán lenni és csak úgy sodródni az árral! Meg fogsz lepődni, mennyire élvezed majd…

Párban: Lesz néhány kisebb-nagyobb vita köztetek, de mindegyiket sikerül azonnal megbeszélnetek, így végül egyikből sem lesz nagyobb balhé. Mindenesetre nem fogtok unatkozni, az tuti!

Oroszlán:

Szingli: Nem vagy elégedett magaddal és így nem is szívesen mész bulizni, flörtölésről meg aztán pláne nem lehet szó! Vágj bele egy új edzésprogramba, egy keményebb sportba, próbálj ki néhány beauty-kezelést. Már néhány alkalom után jobban érzed majd magadat.

Párban: Szerinted is szuper helyes a barátod, miért lepődsz meg rajta, ha ezt mások is így gondolják? Attól még nem fog félrelépni, mert bejön néhány csajszinak…

Szűz:

Szingli: Érzékenyebb vagy a szokásosnál, minden rosszul esik, főleg az borít ki, hogy lemondják azt a programot a barátaid, amit a legjobban várták egész héten. Érthető a csalódottságod, de azért még így is szuper lesz a hétvégéd!

Párban: Szereted, ha úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezted, de a pasid most mindent keresztbe szervez, ráadásul az utolsó pillanatban. Próbálj meg ezen nem kiakadni, mert annak csak egész hétvégén át tartó veszekedés lenne a vége!

Mérleg:

Szingli: Kicsit sokat foglalkozol a részletekkel, és nem nézed a nagy képet. Biztos dobni akarod a srácot, csak mert nem jön be az ingge, miközben jól érzed magad vele?

Párban: Figyelj arra, hogy ne csak kritizáld, hanem sokat is dicsérd a barátodat. Könnyen besokallhat, ha folyton csak a negatívumokat hallja tőled!

Skorpió:

Szingli: Egy extra helyes fiú kerül a társaságotokba, aki azonnal megtetszik neked. Ne várj arra, hogy ő kezdeményezzen! Deríts ki mindent róla és hódítsd meg, mielőtt más csajszi csapna le rá.

Párban: Csak akkor menj bele a lelkizésbe a pasiddal, ha fel vagy készülve az őszinte véleményére. Ha úgy érzed, nem viselnéd el most a kritikát, inkább ne hozd fel a problémákat.

Nyilas:

Szingli: Régóta flörtölsz egy sráccal, aki most többet szeretne tőled és lépéseket is tesz, te viszont elég bizonytalan vagy. Ne félj, hogy elmúlik az izgalom, adj egy esélyt neki, mert érdemes lehet jobban megismerned!

Párban: A barátod kicsit távolságtartó lehet veled, mert talán észre sem vetted, de megbánthattad valamivel. Ha nem tudod pontosan, mi zavarja, inkább kérdezd meg, ne húzd az időt találgatással.

Bak:

Szingli: Nem biztos, hogy azt kapod a randin, amit vársz, sőt akár még csalódhatsz is, de ne hagyd, hogy ez az élmény elrontsa a szabidat! Fogd fel inkább egy tapasztalatnak, amiből tanulhatsz.

Párban: Ha nem szeretnéd külön tölteni a hétvégét, neked kell most engedned. A pasidnak nagyon határozott elképzelése van a következő négy napjáról, és most nem is hajlandó ezen változtatni.

Vízöntő:

Szingli: Nem terveztél semmi különöset a következő napokra, sőt igazából végig pihenni és lustizni szeretnél? Készülj fel, mert egy nyugodt perced sem lesz, cserébe felejthetetlen élményekben lesz részed!

Párban: Kivételesen tökéletesen egyet értetek abban, hogyan töltsétek a hosszú hétvégét: pihenés, filmezés, összebújás. Most pont egy ilyen romantikus és nyugis programra van szükségetek.

Halak:

Szingli: Sajnos maradt bőven melód, amit nem tudtál befejezni a héten, így kénytelen vagy a legalább egy napot arra szánni, hogy behozd magad. De ha összeszedetten melózol és beosztod az idődet, még úgyis lesz három napod a pihenésre és a bulizásra.

Párban: Sok mindent terveztetek, amikből nem minden jön össze, de helyettük még izgisebb spontán kalandokban lesz részetek. A legjobb pedig, hogy szinte minden percet együtt tudtok tölteni, amirmár nagyon rég nem jött össze.

Címkék: : horoszkóp bak bika csillagjegy halak ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 győztes típus csillagjegy, aki legkönnyebben áll fel egy kudarc után

4 győztes típus csillagjegy, aki legkönnyebben áll fel egy kudarc után

Náluk nem opció, hogy a földön is maradnak, ha valami padlóra küldi őket.

Horoszkóp: Január 28., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 28-án is!

Ez a 4 legodaadóbb férfi csillagjegy

Mellettük igazi nőnek érezheted magad!

Horoszkóp: Január 27., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 27-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek minden sikerül majd februárban

Közeledik a szerencsehónapotok, kedves érintett csillagjegyek.

Horoszkóp: Január 26., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 26-án is!

Ez a 3 csillagjegy ért legjobban a gyerekekhez

Még akkor is, ha nem a sajátjukról van szó!

Horoszkóp: Január 25., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 25-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 22-én is!

Horoszkóp: Január 21., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Horoszkóp: Január 20., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 20-án is!

Horoszkóp: Január 19., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 19-én is!

Horoszkóp: Január 18., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 18-án is!