2018.05.07.@ 09.05

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 7-én is!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a pasid heti horoszkópját!

Kos: Fizikailag és szellemileg is a topon van, szinte bármit képes megvalósítani, amit csak a fejébe vesz. Ha vannak régóta dédelgetett álmai, vágyai, akkor mindenképpen biztasd, hogy most vágjon bele, mert tuti siker lesz!

Bika: Nagyon bizonytalan, amit úgy próbál meg leplezni, hogy extra magabiztosnak mutatja magát. Ez azoknak, akik nem ismerik, többször úgy tűnhet, hogy nagyképű, beképzelt, pedig pont ellentétes folyamatok zajlanak le benne…

Ikrek: Nem igazán megy neki most a kommunikáció, főleg ha idegenekről van szó vagy melóról. Igazából nincs kedve senkihez, legszívesebben bezárkózna egyedül a szobájába, ezért lehet, hogy nehezére esik bárkivel is szóba állni.

Rák: Több nézeteltérése is lesz a héten, nem találja a hangot a kollégáival, sőt kiderül, hogy néhány dologról a barátaitól teljesen ellentétesen gondolkodik. Ettől eléggé le lehet törve, de csak néhány napig tart majd!

Oroszlán: Rengeteg energiája van, amit nem tud levezetni, ezért látszólag teljesen felesleges dolgokkal foglalja le magát. Lehet, hogy furcsának tűnik, de végülis rend lesz végre a szekrényében, az autója csillogni-villogni fog, sőt talán még főzni is megtanul!

Szűz: Bármibe is kezd, valamiért balul sül el, vagy ő hoz rossz döntéseket, vagy egy külső tényező akadályozza. Ennek ellenére nem adja fel, és bár sokkal nehezebben, de végül eléri a céljait.

Mérleg: Annyi a munkája, hogy jelenleg a rengeteg kávé és energiaital tartja életben. Ne feszkózz vele, hogy nem találkoztok, mert egyelőre annak örül, hogy ébren tud maradni, nem hogy kimozduljon bárhova is.

Skorpió: Általában könnyen és magabiztosan hoz meg döntéseket, de most nem megy neki, napokat ül egy kérdésen, hosszasan mérlegel, és amikor már majdnem döntött, elbizonytalanodik és kezdi az egészet előröl. Sok türelemre lesz szükséged…

Nyilas: Többször megdicsérték az elmúlt hetekben a melóban, tényleg jól teljesített, de ettől elbízta magát és kicsit leengedett. A héten szembesül is ezzel, rosszul érinti a csalódás, de hamar kiheveri, sőt motiválja a dolog és megint turbó fokozatra kapcsol.

Bak: Szeretne rendszeresen edzeni, főleg, hogy vészesen közeledik a strandszezon, de egyszerűen nem érzi jól magát sportolás közben. Valószínűleg még nem találta meg azt, ami igazán hozzá passzol! Próbáljatok ki együtt többféle edzést, úgy neki is több kedve lesz kísérletezni.

Vízöntő: Van egy kis feszkó a családja és közte, de szerencsére jól kezeli a helyzetet, próbál nem folyton ezen idegeskedni és téged terhelni vele. Azért mondd neki, hogy szívesen meghallgatod, ha mégis lenne kedve a dologról beszélni!

Halak: Lassú, kényelmes tempóban szeretne haladni, ahogy neki kedve van éppen, úgy dolgozik, viszont a kollégái nem tudnak és nem is akarnak hozzá alkalmazkodni, ráadásul a határidők is sürgetik. Ebből lesz jó néhány konfliktusa a héten!

Címkék: bak bika csillagjegy halak horoszkóp ikrek kos mérleg nyilas oroszlán rák skorpió szűz vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Augusztus 16., Csütörtök

Horoszkóp: Augusztus 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 16-án is!

Horoszkóp: Augusztus 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 14-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 10-én is!

Horoszkóp: Augusztus 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 9-én is!

Horoszkóp: Augusztus 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 8-án is!

Horoszkóp: Augusztus 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

Ebben vagy a legrosszabb a csillagjegyed szerint

Gyakran túlpörgöd a szitut vagy túlságosan halogatod a terveidet? Rossz tulajdonságai mindenkinek vannak, de ha szembenézel velük, úgy könnyen változtathatsz is rajtuk!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 3-án is!

Horoszkóp: Augusztus 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Kim Kardashian elárulta, hány kiló

A popókirálynő rengeteget fogyott az utóbbi időben, most pedig azt is elárulta, mennyit mutat a mérleg!

Horoszkóp: Július 1., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 1-jén is!

Horoszkóp: Július 31., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 31-én is!